به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2
خیلی آدمای
باحالی
هستند اما
بعضی وختا
خیلی باحال تر
.......
به همراه مدیر انجمن 2
خیلی آدمای
باحالی
هستند اما
بعضی وختا
خیلی باحال تر
.......
ehsan
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/04/28 06:17:00
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر ....... ehsan
|
|
1393/04/28 06:19:21
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی ...... ehsan
|
|
1393/04/28 06:22:14
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی تاپیک باحاله و حسابی ...... ehsan
|
|
1393/04/28 06:27:20
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی تاپیک باحاله و حسابی میزنن روحیه زننده تاپیکو خراب میکنن و به جا این که ........ ehsan
|
|
1393/04/28 06:29:59
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی تاپیک باحاله و حسابی میزنن روحیه زننده تاپیکو خراب میکنن و به جا این که اسپم رو حذف کنن تاپیک رو حذف میکنن و حال مارو .......... ehsan
|
|
1393/04/28 06:32:11
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی تاپیک باحاله و حسابی میزنن روحیه زننده تاپیکو خراب میکنن و به جا این که اسپم رو حذف کنن تاپیک رو حذف میکنن و حال مارو بدجور میگیرن و ما .... ehsan
|
|
1393/04/28 06:35:44
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی تاپیک باحاله و حسابی میزنن روحیه زننده تاپیکو خراب میکنن و به جا این که اسپم رو حذف کنن تاپیک رو حذف میکنن و حال مارو بدجور میگیرن و ما احساس تنفر از بازی و مدیران انجمن ...... ehsan
|
|
1393/04/28 06:39:03
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی تاپیک باحاله و حسابی میزنن روحیه زننده تاپیکو خراب میکنن و به جا این که اسپم رو حذف کنن تاپیک رو حذف میکنن و حال مارو بدجور میگیرن و ما احساس تنفر از بازی و مدیران انجمن را به هیچ وجه نداریم ehsan
|
|
1393/04/28 06:42:30
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی تاپیک باحاله و حسابی میزنن روحیه زننده تاپیکو خراب میکنن و به جا این که اسپم رو حذف کنن تاپیک رو حذف میکنن و حال مارو بدجور میگیرن و ما احساس تنفر از بازی و مدیران انجمن را به هیچ وجه نداریم اما یه حسی نسبت به ....... ehsan
|
|
1393/04/28 06:44:25
به نظر من مدیر انجمن
به همراه مدیر انجمن 2 خیلی آدمای باحالی هستند اما بعضی وختا خیلی باحال تر گند میزنن به هر چی تاپیک باحاله و حسابی میزنن روحیه زننده تاپیکو خراب میکنن و به جا این که اسپم رو حذف کنن تاپیک رو حذف میکنن و حال مارو بدجور میگیرن و ما احساس تنفر از بازی و مدیران انجمن را به هیچ وجه نداریم اما یه حسی نسبت به رفتار مدیران زحمتکش ....... ehsan
|
منوی کاربری
|
||