ببخشید میشه بگید جنگ ها ی صلیب اخر مسلمانا بردن یا صلیبی ها
بعد صلاح الدین کیه
ی چیزایی داره یادم میاد
صلیبیا نه و مسیحیا
آخرشم مسیحیا بردن
ی شهرایی رو دادن و کلن خلع صلاح شدن ک اون شهرارو یادم نمیاد
اورشلیم؟؟
فکر کنم انتاک هم بود ممنون از راهنمایی همتون
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]ببخشید میشه بگید جنگ ها ی صلیب اخر مسلمانا بردن یا صلیبی ها :idea::idea::idea::idea::idea::idea:
بعد صلاح الدین کیه :?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:[/div][/quote]
ی چیزایی داره یادم میاد :idea:
صلیبیا نه و مسیحیا
آخرشم مسیحیا بردن
ی شهرایی رو دادن و کلن خلع صلاح شدن ک اون شهرارو یادم نمیاد :)[/div][/quote]
اورشلیم؟؟[/div][/quote]
بعد صلاح الدین کیه
ی چیزایی داره یادم میاد
صلیبیا نه و مسیحیا
آخرشم مسیحیا بردن
اورشلیم؟؟
برای کامل شدن
علت جنگ ها
این جنگها به دعوت مقامات کلیسای کاتولیک رومی و همراهی و حمایت امپراتور روم شرقی، با اعلام هدف آزادسازی بیتالمقدّس (اورشلیم) و زادگاهحضرت مسیح علیهالسلام و دیگر معالم مسیحیدر فلسطین از دستمسلمانان و ایجاد دولتهای صلیبیدر نقاط مختلف فلسطین صورت گرفت. تعداد جنگها
جنگهایصلیبیمجموعاً هشتبار به وقوع پیوست.
اروپاییان دست یافتن به ثروتهای عظیمشرق را مطمح نظر داشتند و رسیدن به اهداف اقتصادی و اجتماعی نتایجی بسیار مهم و تأثیرات متقابل زیادی بر طرفین جنگ داشت.
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]ببخشید میشه بگید جنگ ها ی صلیب اخر مسلمانا بردن یا صلیبی ها :idea::idea::idea::idea::idea::idea:
صلیبیا نه و مسیحیا
آخرشم مسیحیا بردن
اورشلیم؟؟[/div][/quote]
فکر کنم انتاک هم بود ممنون از راهنمایی همتون [/div][/quote]
برای کامل شدن
[b]علت جنگ ها[/b]
این جنگها به دعوت مقامات کلیسای کاتولیک رومی و همراهی و حمایت امپراتور روم شرقی، با اعلام هدف آزادسازی بیتالمقدّس (اورشلیم) و زادگاهحضرت مسیح علیهالسلام و دیگر معالم مسیحیدر فلسطین از دستمسلمانان و ایجاد دولتهای صلیبیدر نقاط مختلف فلسطین صورت گرفت.
[b]تعداد جنگها[/b]
اروپاییان دست یافتن به ثروتهای عظیمشرق را مطمح نظر داشتند و رسیدن به اهداف اقتصادی و اجتماعی نتایجی بسیار مهم و تأثیرات متقابل زیادی بر طرفین جنگ داشت.
بعد صلاح الدین کیه
ی چیزایی داره یادم میاد
صلیبیا نه و مسیحیا
آخرشم مسیحیا بردن
اورشلیم؟؟
برای کامل شدن
علت جنگ ها
این جنگها به دعوت مقامات کلیسای کاتولیک رومی و همراهی و حمایت امپراتور روم شرقی، با اعلام هدف آزادسازی بیتالمقدّس (اورشلیم) و زادگاهحضرت مسیح علیهالسلام و دیگر معالم مسیحیدر فلسطین از دستمسلمانان و ایجاد دولتهای صلیبیدر نقاط مختلف فلسطین صورت گرفت. تعداد جنگها
میگم این ریچارد شیردل ریچارد چندوم بوده
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]ببخشید میشه بگید جنگ ها ی صلیب اخر مسلمانا بردن یا صلیبی ها :idea::idea::idea::idea::idea::idea:
صلیبیا نه و مسیحیا
آخرشم مسیحیا بردن
اورشلیم؟؟[/div][/quote]
فکر کنم انتاک هم بود ممنون از راهنمایی همتون [/div][/quote]
برای کامل شدن
[b]علت جنگ ها[/b]
این جنگها به دعوت مقامات کلیسای کاتولیک رومی و همراهی و حمایت امپراتور روم شرقی، با اعلام هدف آزادسازی بیتالمقدّس (اورشلیم) و زادگاهحضرت مسیح علیهالسلام و دیگر معالم مسیحیدر فلسطین از دستمسلمانان و ایجاد دولتهای صلیبیدر نقاط مختلف فلسطین صورت گرفت.
[b]تعداد جنگها[/b]
[/div][/quote]
میگم این ریچارد شیردل ریچارد چندوم بوده :|
داداش یکی دو دور که نبوده چندین دور بوده برو ویکی پدیا بزن میفهمی
اونجوری ک تو تاریخ ما نوشته بود 1400 سال طول کشیده
ینی از زمان پیامبر در حال جنگ بودن؟
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]داداش یکی دو دور که نبوده چندین دور بوده برو ویکی پدیا بزن میفهمی[/div][/quote]
اونجوری ک تو تاریخ ما نوشته بود 1400 سال طول کشیده[/div][/quote]
:shock:
داداش یکی دو دور که نبوده چندین دور بوده برو ویکی پدیا بزن میفهمی
اونجوری ک تو تاریخ ما نوشته بود 1400 سال طول کشیده
اره
یه .... . شون کمه لا مصب
این مطلب در 1393/04/20 21:09:58 نوشته شده است و در 1393/04/20 21:10:19 ویرایش شده است .
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]داداش یکی دو دور که نبوده چندین دور بوده برو ویکی پدیا بزن میفهمی[/div][/quote]
اونجوری ک تو تاریخ ما نوشته بود 1400 سال طول کشیده[/div][/quote]
:shock:
ینی از زمان پیامبر در حال جنگ بودن؟[/div][/quote]
اره :cry:
یه .... . شون کمه لا مصب
بعد صلاح الدین کیه
ی چیزایی داره یادم میاد
صلیبیا نه و مسیحیا
آخرشم مسیحیا بردن
یه جوری گفتی " یه چیزایی داره یادم میاد "، فکر کردم خودت توو جنگ بودی و یکی از بازمانده هاشی
احساس میکنم دندونم لق شده
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]ببخشید میشه بگید جنگ ها ی صلیب اخر مسلمانا بردن یا صلیبی ها :idea::idea::idea::idea::idea::idea:
صلیبیا نه و مسیحیا
آخرشم مسیحیا بردن
یه جوری گفتی " یه چیزایی داره یادم میاد :idea: "، فکر کردم خودت توو جنگ بودی و یکی از بازمانده هاشی :lol:[/div][/quote]
احساس میکنم دندونم لق شده :mrgreen:
:| :cry: :cry: :cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.