k i n g h a m e d
راستش قدیما یه جا خوندم که نیروهای گینگز توی هر سرور یه نسبتی از نیروهای 100 نفر اوله. ( درست یادم نیست کجا بود ولی تو انجمن نوشته بودن )
به نظر من به طور کلی اگه تعداد سربازهای سرور کمتر باشه بهتره.
یعنی چی خب 10000000000 تا مهاجم و 100000000000 مدافع. خیلی لوس میشه بازی.
بابا اگه با همون زمان مشابه 50000 تا مهاجم باشه و 50000 مدافع بازی هم قشنگتر میشه و هم واقعی تر. البته نیروهای گینکر هم باید به همین نسبت کم بشه. بازی واقعی همینه. مثلا تو بازی های دیگه ارتش 2000 نفره ترس میندازه به دل یکی.
قضیه اش مثل پوله. 40000 ریال کجا و 1 دلار کجا!
حرف شما کاملا درست ولی حرف من با نسبت نیرو سازی هست نه تعداد مثلا الان سرعت کم شده ولی برای ساخت سربازان همون منابع مورد نیاز هست
حرف شما وقتی درسته که منابع لازم برای ساخت هم بیشتر بشه
مثلا الان سرعت نصف شده منابع مورد نیاز هم دو برابر بشه تا عدالت برقرار بشه و کسی که غارتگر قوی تر و بهتری هست ارتش مرکزی قوی تری داشته باشه
منتظر سرور تابستونه هستم
[quote][div][b]k i n g h a m e d[/b][/div][div]راستش قدیما یه جا خوندم که نیروهای گینگز توی هر سرور یه نسبتی از نیروهای 100 نفر اوله. ( درست یادم نیست کجا بود ولی تو انجمن نوشته بودن )
به نظر من به طور کلی اگه تعداد سربازهای سرور کمتر باشه بهتره.
یعنی چی خب 10000000000 تا مهاجم و 100000000000 مدافع. خیلی لوس میشه بازی.
بابا اگه با همون زمان مشابه 50000 تا مهاجم باشه و 50000 مدافع بازی هم قشنگتر میشه و هم واقعی تر. البته نیروهای گینکر هم باید به همین نسبت کم بشه. بازی واقعی همینه. مثلا تو بازی های دیگه ارتش 2000 نفره ترس میندازه به دل یکی.
قضیه اش مثل پوله. 40000 ریال کجا و 1 دلار کجا![/div][/quote]
حرف شما کاملا درست ولی حرف من با نسبت نیرو سازی هست نه تعداد مثلا الان سرعت کم شده ولی برای ساخت سربازان همون منابع مورد نیاز هست
حرف شما وقتی درسته که منابع لازم برای ساخت هم بیشتر بشه
مثلا الان سرعت نصف شده منابع مورد نیاز هم دو برابر بشه تا عدالت برقرار بشه و کسی که غارتگر قوی تر و بهتری هست ارتش مرکزی قوی تری داشته باشه