فیفا از نظر کیفیت تصویر و طبیعی بودن خیلی بهتره مخصوصا 2014 اش.
ولی متاسفانه نمیدونم چه مشکلیه فیفا رو سیس تم من نصب نمیشه ارور میده.مجبورم پی ای اس بازی کنم
Arash_s
good bye anjooman
فیفا از نظر کیفیت تصویر و طبیعی بودن خیلی بهتره مخصوصا 2014 اش.
ولی متاسفانه نمیدونم چه مشکلیه فیفا رو سیس تم من نصب نمیشه ارور میده.مجبورم پی ای اس بازی کنم
اصلا فیفا بازی نکردم
از بین پی اس ها هم 2010 و 2011 به نظرم خیلی خوب بودن...
پی اس 2014 ( جدیدترین ورژنشو ) رو همین دیشب دان کردم ولی نصب نمیشه وین 7 میخواد (( نسخه بلک باکسشو دانلود کردم که اونم نت ورک فریم 4.5 میخواد که رو وین XP نصب نمیشه ))
فردا پس فردا مینصبمش
این مطلب در 1393/04/19 20:49:26 نوشته شده است و در 1393/04/19 20:49:59 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
اصلا فیفا بازی نکردم :roll:
پی اس 2014 ( جدیدترین ورژنشو ) رو همین دیشب دان کردم ولی نصب نمیشه وین 7 میخواد:cry: (( نسخه بلک باکسشو دانلود کردم که اونم نت ورک فریم 4.5 میخواد که رو وین XP نصب نمیشه:cry: ))
فردا پس فردا مینصبمش;)
اصلا فیفا بازی نکردم
پی اس 2014 ( جدیدترین ورژنشو ) رو همین دیشب دان کردم ولی نصب نمیشه وین 7 میخواد (( نسخه بلک باکسشو دانلود کردم که اونم نت ورک فریم 4.5 میخواد که رو وین XP نصب نمیشه ))
فردا پس فردا مینصبمش
احسان پیس 14 خیلی مزخرفه . شبیه عروسکه فقط فیفا 14 رو عشقه 4روزه نصبش کردم بهترین روزای زندگیم هستش این روزا
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]اصلا فیفا بازی نکردم :roll:
پی اس 2014 ( جدیدترین ورژنشو ) رو همین دیشب دان کردم ولی نصب نمیشه وین 7 میخواد:cry: (( نسخه بلک باکسشو دانلود کردم که اونم نت ورک فریم 4.5 میخواد که رو وین XP نصب نمیشه:cry: ))
فردا پس فردا مینصبمش;)[/div][/quote]
احسان پیس 14 خیلی مزخرفه . شبیه عروسکه فقط فیفا 14 رو عشقه 4روزه نصبش کردم بهترین روزای زندگیم هستش این روزا
اصلا فیفا بازی نکردم
فردا پس فردا مینصبمش
من 2013 بازی میکردم قبلا وقتی 2014 رو بازی کردم یعنی دقیقا مثل 2012 حالم ازش بهم خورد
نمیدونم شاید بهتر شده باشه این ورژن جدیدش
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]اصلا فیفا بازی نکردم :roll:
احسان پیس 14 خیلی مزخرفه . شبیه عروسکه فقط فیفا 14 رو عشقه 4روزه نصبش کردم بهترین روزای زندگیم هستش این روزا[/div][/quote]
من 2013 بازی میکردم قبلا وقتی 2014 رو بازی کردم یعنی دقیقا مثل 2012 حالم ازش بهم خورد:roll::roll::roll:
نمیدونم شاید بهتر شده باشه این ورژن جدیدش:roll:
اصلا فیفا بازی نکردم
فردا پس فردا مینصبمش
من 2013 بازی میکردم قبلا وقتی 2014 رو بازی کردم یعنی دقیقا مثل 2012 حالم ازش بهم خورد
نمیدونم شاید بهتر شده باشه این ورژن جدیدش
هیچی پیس 6 نمیشه بخدا . الان اگه کسی داشته باشه ازش میگیرم بازی میکنم بخدا
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]اصلا فیفا بازی نکردم :roll:
احسان پیس 14 خیلی مزخرفه . شبیه عروسکه فقط فیفا 14 رو عشقه 4روزه نصبش کردم بهترین روزای زندگیم هستش این روزا[/div][/quote]
من 2013 بازی میکردم قبلا وقتی 2014 رو بازی کردم یعنی دقیقا مثل 2012 حالم ازش بهم خورد:roll::roll::roll:
نمیدونم شاید بهتر شده باشه این ورژن جدیدش:roll:[/div][/quote]
هیچی پیس 6 نمیشه بخدا . الان اگه کسی داشته باشه ازش میگیرم بازی میکنم بخدا:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.