ببین سرور 28 بغلمی 2کیلو نیزه هم بیشتر نداری.
دیگه از این حرفا نزن
00
---
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]ایشالله به حق پنج تن تو فینال ببازه دلمون خنک شه[/div][/quote]
دیگه از این حرفا نزن :mrgreen:[/div][/quote]
:x
خب خب خب آرژانتین قهرمان بشه به نفع ماست چون میتونیم سرمون رو بالا بگریم و بگیم:مااز قهرمان جهان فقط یه گل اونم توی دقیقه ی 92 خوردیم
اورین
اوکی
سلام علیکم
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]parsaj1381[/b][/div][div]خب خب خب آرژانتین قهرمان بشه به نفع ماست چون میتونیم سرمون رو بالا بگریم و بگیم:مااز قهرمان جهان فقط یه گل اونم توی دقیقه ی 92 خوردیم[/div][/quote]
اورین :D[/div][/quote]
اوکی
دیگه از این حرفا نزن
نترس زدت بگو مننم بزنمش
عجب
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]ایشالله به حق پنج تن تو فینال ببازه دلمون خنک شه[/div][/quote]
دیگه از این حرفا نزن :mrgreen:[/div][/quote]
:x[/div][/quote]
نترس زدت بگو مننم بزنمش :mrgreen:
خب خب خب آرژانتین قهرمان بشه به نفع ماست چون میتونیم سرمون رو بالا بگریم و بگیم:مااز قهرمان جهان فقط یه گل اونم توی دقیقه ی 92 خوردیم
داداش چی میگی داداش؟
ما چی میگیم تو چی میگی؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]parsaj1381[/b][/div][div]خب خب خب آرژانتین قهرمان بشه به نفع ماست چون میتونیم سرمون رو بالا بگریم و بگیم:مااز قهرمان جهان فقط یه گل اونم توی دقیقه ی 92 خوردیم[/div][/quote]
داداش چی میگی داداش؟
ما چی میگیم تو چی میگی؟ :|
داداش چی میگی داداش؟
ما چی میگیم تو چی میگی؟
داداش من گیج شدم ما یه چیزی میگیم تو یه چیزی میگی باهم یه چیزی میگیم میخوای من اصلا چیزی نگیم
بیا یه چیزی بگن ماهم باهم بخونش داداش من امپرم رفت بالا برم یه ذره اب بخورم پائین که اومد میام باهم پیامشون رو بخونن
سلام علیکم
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]parsaj1381[/b][/div][div]خب خب خب آرژانتین قهرمان بشه به نفع ماست چون میتونیم سرمون رو بالا بگریم و بگیم:مااز قهرمان جهان فقط یه گل اونم توی دقیقه ی 92 خوردیم[/div][/quote]
داداش چی میگی داداش؟
ما چی میگیم تو چی میگی؟ :|
[/div][/quote]
داداش من گیج شدم ما یه چیزی میگیم تو یه چیزی میگی باهم یه چیزی میگیم میخوای من اصلا چیزی نگیم
بیا یه چیزی بگن ماهم باهم بخونش داداش من امپرم رفت بالا برم یه ذره اب بخورم پائین که اومد میام باهم پیامشون رو بخونن
برزیل روی استقلالو سفید کرد.
استقلالیای عزیز دیگه از این به بعد سرتونو بالا بگیرید بگید ما توو 10 دقیقه کمتر از برزیل گل خوردیم
(منپرسپولیسی نیستم . نریزین رو سرم )
...
برزیل روی استقلالو سفید کرد.
استقلالیای عزیز دیگه از این به بعد سرتونو بالا بگیرید بگید ما توو 10 دقیقه کمتر از برزیل گل خوردیم :lol:
(منپرسپولیسی نیستم . نریزین رو سرم :arrow: )
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.