خوب خواسته ریا نشه عزیزم
اسم اکانتش رو برو توو s26 بخون. رتبه ی 2 غارت سرور
حالا اینا رو بیخیال.
آلمان 4 تا به برزیل زده
برید فوتبال ببینید کل کل نکنید
پنجمی رم زد
این مطلب در 1393/04/18 00:57:26 نوشته شده است و در 1393/04/18 00:59:57 ویرایش شده است .
...
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]بگو نمیخوام بدم اون کنار نوشته اکانت های فعالتو[/div][/quote]
خوب خواسته ریا نشه عزیزم ;)
اسم اکانتش رو برو توو s26 بخون. رتبه ی 2 غارت سرور
حالا اینا رو بیخیال.
آلمان 4 تا به برزیل زده :shock:
برید فوتبال ببینید کل کل نکنید
پنجمی رم زد :oops: :arrow:
سلام به همه.دوستان به نظر شما کدومیک از اونایی که الآن تو تاپ غارت سرور 28 هستن دارن سالم غارت میزنن؟؟ممنون میشم نظر بدید و تو نظرسنجیم شرکت کنید
لطفا به اسپم تبدیلش نکنید
به جز ایشون final destination بقیه برام اسمشون جدیده
البته پروفایلاشون خوندم دیدم کیا هستن ولی تاپ غارت ندیده بودمشون
البته jer zan هم تو سرورای قبل دیدم اسم شهرشون همینی که تو 28 هم هست تو تاپ غارتن
الانم بخاطر روزه هستم نمیام بگم ایشون مولتی میزنن ایشون نمیزنین
ولی بعضیا چیزایی تو بازی خیلی غیر عادی هستن برا ما که 3 نفره 24 ساعت انلاین هستیم
یهویی چند میل غارت زدنو
در جواب اون دوستیم که گفت اونایی که هفته اول غارت میزنین همشون مولتی میزنین باید بگم کاملا در اشتباهی اونی که از هفته 4یا 5 میاد تا 10 هفته تاپ 1 غارتو میزنه اون مولتی بازه ، چرا چون 4.5 هفته اکانت خودش رو خوب میکشه بالا بعدش یه 10 تا مولتی رو چاقو چله کرده میاد فرتی میره اول بدون هیچ تلفاتی ...
در اخر بگم کیم lionel10 هستم سابقه بازی تو 23 سرور از سرور 10 هم هر وقت بازی کردم تو تاپ غارت بودم ، البته قبل از فروش
الانم یا این اکانت جواب دادم اکانت خودم مسدوده
[quote][div][b]gangjo[/b][/div][div][b]سلام به همه.دوستان به نظر شما کدومیک از اونایی که الآن تو تاپ غارت سرور 28 هستن دارن سالم غارت میزنن؟؟ممنون میشم نظر بدید و تو نظرسنجیم شرکت کنید[/b] :P :P
لطفا به اسپم تبدیلش نکنید :cry:[/div][/quote]
البته jer zan هم تو سرورای قبل دیدم اسم شهرشون همینی که تو 28 هم هست تو تاپ غارتن
الانم بخاطر روزه هستم نمیام بگم ایشون مولتی میزنن ایشون نمیزنین :D
ولی بعضیا چیزایی تو بازی خیلی غیر عادی هستن برا ما که 3 نفره 24 ساعت انلاین هستیم
یهویی چند میل غارت زدنو :cry: :D
در جواب اون دوستیم که گفت اونایی که هفته اول غارت میزنین همشون مولتی میزنین باید بگم کاملا در اشتباهی اونی که از هفته 4یا 5 میاد تا 10 هفته تاپ 1 غارتو میزنه اون مولتی بازه ، چرا چون 4.5 هفته اکانت خودش رو خوب میکشه بالا بعدش یه 10 تا مولتی رو چاقو چله کرده میاد فرتی میره اول بدون هیچ تلفاتی ...
در اخر بگم کیم lionel10 هستم سابقه بازی تو 23 سرور از سرور 10 هم هر وقت بازی کردم تو تاپ غارت بودم ، البته قبل از فروش :mrgreen:
الانم یا این اکانت جواب دادم اکانت خودم مسدوده :)
سلام به همه.دوستان به نظر شما کدومیک از اونایی که الآن تو تاپ غارت سرور 28 هستن دارن سالم غارت میزنن؟؟ممنون میشم نظر بدید و تو نظرسنجیم شرکت کنید
لطفا به اسپم تبدیلش نکنید
الانم بخاطر روزه هستم نمیام بگم ایشون مولتی میزنن ایشون نمیزنین
یهویی چند میل غارت زدنو
در اخر بگم کیم lionel10 هستم سابقه بازی تو 23 سرور از سرور 10 هم هر وقت بازی کردم تو تاپ غارت بودم ، البته قبل از فروش
الانم یا این اکانت جواب دادم اکانت خودم مسدوده
رهام نیستی؟
اصا نمیشه گفت کی مولتیه و کی نیست.خب میشه هفته ی اول مولتی داد بالا میشه هفته ی سوم و... .
بهتره تهمت نزنیم.
هفته ی اول نسبت به قدرت سرور میشه مولتی اورد بالا و هفته ی سوم هم نسبت به قدرت سرور میشه اورد بالا.
ولی من چیزی که دیدم، توی هفته ی اول بیشتر مولتی میارن بالا تا هفته های دیگه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ابی خفن[/b][/div][div][quote][div][b]gangjo[/b][/div][div][b]سلام به همه.دوستان به نظر شما کدومیک از اونایی که الآن تو تاپ غارت سرور 28 هستن دارن سالم غارت میزنن؟؟ممنون میشم نظر بدید و تو نظرسنجیم شرکت کنید[/b] :P :P
لطفا به اسپم تبدیلش نکنید :cry:[/div][/quote]
الانم بخاطر روزه هستم نمیام بگم ایشون مولتی میزنن ایشون نمیزنین :D
یهویی چند میل غارت زدنو :cry: :D
در اخر بگم کیم lionel10 هستم سابقه بازی تو 23 سرور از سرور 10 هم هر وقت بازی کردم تو تاپ غارت بودم ، البته قبل از فروش :mrgreen:
الانم یا این اکانت جواب دادم اکانت خودم مسدوده :)[/div][/quote]
رهام نیستی؟:oops:
اصا نمیشه گفت کی مولتیه و کی نیست.خب میشه هفته ی اول مولتی داد بالا میشه هفته ی سوم و... .
بهتره تهمت نزنیم.
هفته ی اول نسبت به قدرت سرور میشه مولتی اورد بالا و هفته ی سوم هم نسبت به قدرت سرور میشه اورد بالا.
ولی من چیزی که دیدم، توی هفته ی اول بیشتر مولتی میارن بالا تا هفته های دیگه.
اونایی که میرن توو تاپ غارت، فکر میکنن فقط خودشون پاک بازی میکنن و هرکی رقیبشونه مولتی بازه.
هرکسی رو که نشناسن، یه انگ مولتی بازی بهش میزنن.
حالا نمیخوایم تهمت بزنیم، ولی تا یکی در آستانه ی مدال قرار میگیره. میپره میاد انجمن و یه نظرسنجی راه میندازه تا بگه، ملت، من درست بازی کردمو اومدم تاپ غارت. خودتون اعتراف کنید که رقبای من مولتی بازن . تا کاری که من کردم بزرگ جله داده بشه
کسی که هفته ی اول مدال غارت میگیره، میگه فقط هفته ی اول میشه مدال غارت گرفت و اونایی که هفته های بعد مدال میگیرن حتما مولتی بازن.
کسی هم که بلد نیست هفته ی اول مدال بگیره، میگه هفته ی اولیا مولتی بازن.
کل بحث این تاپیک همین بود
پیشنهاد میکنم تا بازی یه نفر رو با چشم خودتون ندیدید، انگ مولتی بازی بهش نزنید.
در ضمن، الان دیگه با این شهرای متروکه، مدال غارت گرفت افتخاری نداره. چون دیگه پاپ بازی شده مساویِ غارتگری.
هرکی شهرِ بیشتر و پراکنده تری داشته باشه، و وقت بزاره، مثل آبِ خوردن میره تاپ غارت.
خواهشا به آقایون غارتگرا برنخوره.
کلا هیچکدوممون تاب تحمل اونیو که جلوتر از ماست رو نداریم.
منم همینطور
...
اونایی که میرن توو تاپ غارت، فکر میکنن فقط خودشون پاک بازی میکنن و هرکی رقیبشونه مولتی بازه.
هرکسی رو که نشناسن، یه انگ مولتی بازی بهش میزنن.
حالا نمیخوایم تهمت بزنیم، ولی تا یکی در آستانه ی مدال قرار میگیره. میپره میاد انجمن و یه نظرسنجی راه میندازه تا بگه، ملت، من درست بازی کردمو اومدم تاپ غارت. خودتون اعتراف کنید که رقبای من مولتی بازن . تا کاری که من کردم بزرگ جله داده بشه
کسی که هفته ی اول مدال غارت میگیره، میگه فقط هفته ی اول میشه مدال غارت گرفت و اونایی که هفته های بعد مدال میگیرن حتما مولتی بازن.
کسی هم که بلد نیست هفته ی اول مدال بگیره، میگه هفته ی اولیا مولتی بازن.
کل بحث این تاپیک همین بود :!:
پیشنهاد میکنم تا بازی یه نفر رو با چشم خودتون ندیدید، انگ مولتی بازی بهش نزنید.
در ضمن، الان دیگه با این شهرای متروکه، مدال غارت گرفت افتخاری نداره. چون دیگه پاپ بازی شده مساویِ غارتگری.
هرکی شهرِ بیشتر و پراکنده تری داشته باشه، و وقت بزاره، مثل آبِ خوردن میره تاپ غارت.
خواهشا به آقایون غارتگرا برنخوره.
کلا هیچکدوممون تاب تحمل اونیو که جلوتر از ماست رو نداریم.
منم همینطور
اووووو یه چیز جالب دیدم
معمولا کسایی که توی تاپ غارت دیده بودم رتبه حجومی شون خیلی پایین بود اما الان چیزی مشاهده کردم که برام خیلی عجیب بود
طرف 5000 نیرو نکشته اومده توی تاپ غارت
بابا دمش گرم عجب غارت بدون تلفاتی
اووووو یه چیز جالب دیدم
معمولا کسایی که توی تاپ غارت دیده بودم رتبه حجومی شون خیلی پایین بود اما الان چیزی مشاهده کردم که برام خیلی عجیب بود
طرف 5000 نیرو نکشته اومده توی تاپ غارت
بابا دمش گرم عجب غارت بدون تلفاتی :o
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.