benyaminmomeni تشکر شده: 13,002 تعداد نوشته: 21 تعداد پاسخ: 5,357 سابقه بازی در 20 سرور اکانت های فعال کنونی
دختره بادوست پسرش باموتورداشتن میرفتن شمال! به هر تونلی که میرسیدن دخترپیاده میشده تاطه تونل سینه خیزمیرفته! جویای علت شدیم دیدیم دختره کلیپس زده بوده به سرش...!!!
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
دختره بادوست پسرش باموتورداشتن میرفتن شمال! به هر تونلی که میرسیدن دخترپیاده میشده تاطه تونل سینه خیزمیرفته! جویای علت شدیم دیدیم دختره کلیپس زده بوده به سرش...!!!:mrgreen:
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
grobs ، nnaasseerr ، بهزاد 0098 ، number1.king ، mahdi521 ، h.palad ، ساسین ، سردار اشکان ، hani gonjeshke ، darkness.angel ، امیر الامرا ، lordalibazri ، king armin ، azdehnia ، lord_sepehr ، salhadin
benyaminmomeni تشکر شده: 13,002 تعداد نوشته: 21 تعداد پاسخ: 5,357 سابقه بازی در 20 سرور اکانت های فعال کنونی
تنهـــــــــــا چیـــــز با کیفیت تو
زنـــدگیـــمون درد بود
که هر چقدر کشیــــدیـــم
لامــصـــب پـــاره نشد!!
آشنای ناشناس
تنهـــــــــــا چیـــــز با کیفیت تو
زنـــدگیـــمون درد بود
که هر چقدر کشیــــدیـــم
لامــصـــب پـــاره نشد!!
nnaasseerr ، بهزاد 0098 ، number1.king ، mahdi521 ، ساسین ، سردار اشکان ، hani gonjeshke ، darkness.angel ، امیر الامرا ، azdehnia ، سارا13 ، lord_sepehr ، salhadin
دقت کردین نصفه شب که پا میشی تا از ساعات رایگان اینترنتت استفاده کنی
.
.
.
.
.
.
یادت نمیاد چرا بیدار شدی!!!
آشنای ناشناس
دقت کردین نصفه شب که پا میشی تا از ساعات رایگان اینترنتت استفاده کنی
.
.
.
.
.
.
یادت نمیاد چرا بیدار شدی!!!
بهزاد 0098 ، ساسین ، سردار اشکان ، hani gonjeshke ، darkness.angel ، آبیش ، امیر الامرا ، azdehnia ، salhadin
به بعضیاباس گف:من زندگیم به خودمم مربوط نیس چه برسه به تو .
آشنای ناشناس
به بعضیاباس گف:من زندگیم به خودمم مربوط نیس چه برسه به تو .
nnaasseerr ، بهزاد 0098 ، number1.king ، ساسین ، سردار اشکان ، hani gonjeshke ، darkness.angel ، امیر الامرا ، taha-amiryan ، azdehnia ، salhadin
آقا من قبلنا تا به مامانم میگفتم دلم فلان چیزو میخواد میگفت یه چاقو بردار بزن تو شکمت که دیگه چیزی نخواد از شما چه پنهون هنوزم بهم میگه . فک کنم من بچشون نیستم.
این مطلب در 1393/04/18 19:18:32 نوشته شده است و در 1393/04/18 19:18:37 ویرایش شده است .
آشنای ناشناس
آقا من قبلنا تا به مامانم میگفتم دلم فلان چیزو میخواد میگفت یه چاقو بردار بزن تو شکمت که دیگه چیزی نخواد از شما چه پنهون هنوزم بهم میگه . فک کنم من بچشون نیستم. :|
بهزاد 0098 ، number1.king ، mahdi521 ، h.palad ، ساسین ، سردار اشکان ، hani gonjeshke ، darkness.angel ، آبیش ، امیر الامرا ، king armin ، azdehnia ، salhadin
بهزاد 0098 تشکر شده: 4,027 تعداد نوشته: 47 تعداد پاسخ: 1,003 سابقه بازی در 14 سرور
* رونوشت به رئیس صداوسیما: لطفا در بازی برزیل - آلمان، حرکات آهسته نشان ندهید. ممکن است در همین فاصله، آلمان گل بعدیاش را هم بزند!
[b]* رونوشت به رئیس صداوسیما: لطفا در بازی برزیل - آلمان، حرکات آهسته نشان ندهید. ممکن است در همین فاصله، آلمان گل بعدیاش را هم بزند![/b]
mahdi521 ، king ehsan2020 ، سردار اشکان ، h.palad ، number1.king ، hani gonjeshke ، darkness.angel ، salhadin ، آبیش ، ساسین ، سارگن کبیر ، امیر الامرا ، taha-amiryan ، king armin ، azdehnia
بهزاد 0098 تشکر شده: 4,027 تعداد نوشته: 47 تعداد پاسخ: 1,003 سابقه بازی در 14 سرور
به زنبور میگن میتونی ۷تا گل با هم بخوری؟میگه مگه من برزیلم؟؟!
[b]به زنبور میگن میتونی ۷تا گل با هم بخوری؟میگه مگه من برزیلم؟؟![/b]
king ehsan2020 ، mahdi521 ، سردار اشکان ، number1.king ، hani gonjeshke ، darkness.angel ، salhadin ، آبیش ، ساسین ، امیر الامرا ، taha-amiryan ، king armin ، azdehnia
برزیل، الشباب، پیکان، استقلال، ملوان، پیوندتان مبارک!
[b] برزیل، الشباب، پیکان، استقلال، ملوان، پیوندتان مبارک!:lol:[/b]
king ehsan2020 ، mahdi521 ، سردار اشکان ، number1.king ، hani gonjeshke ، darkness.angel ، salhadin ، ساسین ، امیر الامرا ، king armin
مورد داشتیم پرسیده بازیه آلمان چند چنده,گفته الان؟ یا الان؟
این مطلب در 1393/04/19 11:17:13 نوشته شده است و در 1393/04/19 11:17:28 ویرایش شده است .
[b]مورد داشتیم پرسیده بازیه آلمان چند چنده,گفته الان؟ یا الان؟[/b]
mahdi521 ، سردار اشکان ، h.palad ، number1.king ، hani gonjeshke ، amir fc ، dmc4 ، benyaminmomeni ، darkness.angel ، salhadin ، امیر الامرا ، taha-amiryan ، azdehnia
هیتلر:این کاری که شما کردید با برزیل من در ج ن گ جهانی با دنیا نکردم
این مطلب در 1393/04/19 11:18:14 نوشته شده است و در 1393/04/19 14:59:26 ویرایش شده است .
[b]هیتلر:این کاری که شما کردید با برزیل من در ج ن گ جهانی با دنیا نکردم[/b]
mahdi521 ، سردار اشکان ، h.palad ، number1.king ، hani gonjeshke ، amir fc ، dmc4 ، benyaminmomeni ، darkness.angel ، salhadin ، امیر الامرا ، taha-amiryan ، azdehnia