آخرین ورژن دعای آخر ترم برای حل مشکلات:
الهی با خاطری خسته دل به کرم تو بسته دست از اساتید شسته و در انتظار نمرات نشسته ام.
پاس شود کریمی
پاس نشود حکیمی
نیفتم شاکرم،بیفتم صابرم
الهی شهریه ها بالاست میدانی،و جیب بنده خالیست میدانی
نه پای گریز از امتحان دارم و نه زبان ستیز با استاد.
الهی دانشجو را چه شایدو از او چه باید!؟
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[b]آخرین ورژن دعای آخر ترم برای حل مشکلات:
الهی با خاطری خسته دل به کرم تو بسته دست از اساتید شسته و در انتظار نمرات نشسته ام.
پاس شود کریمی
پاس نشود حکیمی
نیفتم شاکرم،بیفتم صابرم
الهی شهریه ها بالاست میدانی،و جیب بنده خالیست میدانی
نه پای گریز از امتحان دارم و نه زبان ستیز با استاد.
الهی دانشجو را چه شایدو از او چه باید!؟[/b]
فقط یه ایرانی میتونه ۸۵تا حرفو توی یه اس ام اس طوری به هم بچسپونه که بشه ۷۰تا حرف واسه اینکه پول دوتا اس ام اس نده …
خودم همیشه اینکارو میکنم
inera@att.net
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]فقط یه ایرانی میتونه ۸۵تا حرفو توی یه اس ام اس طوری به هم بچسپونه که بشه ۷۰تا حرف واسه اینکه پول دوتا اس ام اس نده …[/b][/div][/quote]
خودم همیشه اینکارو میکنم :mrgreen:
آقا این اخر طنزه
وسطای فرجه ها دانشجو رفته برنامه امتحانشو چک کنه چشاش گرد شده میگه ا ا ا ... پس واس چی من اصلا درس تاریخ ندارم تو برنامم ... بنده خدا همه کلاساشوهم رفته تازه ریز به ریز جزوشو هم مینوشته
بد شانسی یعنی این !!
شانس اورده تا شب امتحان نکشیده تا بفهمه
واسه دلداریش لایک کنید خیلی دردناکه ...
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[b]آقا این اخر طنزه
وسطای فرجه ها دانشجو رفته برنامه امتحانشو چک کنه چشاش گرد شده میگه ا ا ا ... پس واس چی من اصلا درس تاریخ ندارم تو برنامم ... بنده خدا همه کلاساشوهم رفته تازه ریز به ریز جزوشو هم مینوشته
بد شانسی یعنی این !!
شانس اورده تا شب امتحان نکشیده تا بفهمه
واسه دلداریش لایک کنید خیلی دردناکه ...[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.