مدیر یه دیوونه خونه تصمیم میگیره دیوونه هارو امتحان کنه ببینه کدوماشون عاقل شدن آزادشون کنه . سه نفرو میاره از اولی میپرسه دو دوتا ؟ میگه 157 تا ریسه میگه بعدی . از دومی میپرسه دو دو تا ؟ میگه سه شنبه رییسه میگه بعدی از سومی میپرسه دو دو تا میگه 4 تا رییسه خوشحال میشه میپرسه آفرین چجوری حساب کردی ؟ میگه 157 رو منهای سه شنبه کردم شد 4
Bye Until Next Summer
+ سـآل نـو مبــآرک !
[b]مدیر یه دیوونه خونه تصمیم میگیره دیوونه هارو امتحان کنه ببینه کدوماشون عاقل شدن آزادشون کنه . سه نفرو میاره از اولی میپرسه دو دوتا ؟ میگه 157 تا ریسه میگه بعدی . از دومی میپرسه دو دو تا ؟ میگه سه شنبه رییسه میگه بعدی از سومی میپرسه دو دو تا میگه 4 تا رییسه خوشحال میشه میپرسه آفرین چجوری حساب کردی ؟ میگه 157 رو منهای سه شنبه کردم شد 4 :icon_4:[/b]
از یک نفر پرسیدند : گاو بهتره یا گوسفند
میگه : گاو بهتره
می پرسند چرا
میگه : گاو وقتی میخواد بره آنطرف جاده اول سمت راست نگاه میکنه بعد سمت چپ رو ، بعد میره ، ولی گوسفند عین گاو سرشو میندازه پایین رد میشه
Bye Until Next Summer
+ سـآل نـو مبــآرک !
[b]از یک نفر پرسیدند : گاو بهتره یا گوسفند
میگه : گاو بهتره
می پرسند چرا
میگه : گاو وقتی میخواد بره آنطرف جاده اول سمت راست نگاه میکنه بعد سمت چپ رو ، بعد میره ، ولی گوسفند عین گاو سرشو میندازه پایین رد میشه :icon_4:[/b]
آمریکاییه میخواسته غضنفر ضایع کنه میبرتش تو آمریکا و بهش میگه : زمین را بکن . غضنفر بعد از 100 متر کندن به یک سیم میرسه ، آمریکاییه بهش میگه : ببین ما از 100 سال پیش تلفن داشتیم !
غضنفر هم یارو رو میبرتش تو شهرشون و بهش میگه : بکن ، آمریکاییه بعد از 100 متر کندن به چیزی نمیرسه ، غضنفر بهش میگه ببین ما از 100 سال پیش موبایل داشتیم !
Bye Until Next Summer
+ سـآل نـو مبــآرک !
[b]آمریکاییه میخواسته غضنفر ضایع کنه میبرتش تو آمریکا و بهش میگه : زمین را بکن . غضنفر بعد از 100 متر کندن به یک سیم میرسه ، آمریکاییه بهش میگه : ببین ما از 100 سال پیش تلفن داشتیم !
غضنفر هم یارو رو میبرتش تو شهرشون و بهش میگه : بکن ، آمریکاییه بعد از 100 متر کندن به چیزی نمیرسه ، غضنفر بهش میگه ببین ما از 100 سال پیش موبایل داشتیم ![/b] :icon_4:
اولی : یک روز توپم رو شوت کردم ، رفت کره ماه ، خورد توی سر یک نفر و برگشت .
دومی : عجب پس آن توپی که خورد توی سرم تو شوت کرده بودی ؟؟!!
Bye Until Next Summer
+ سـآل نـو مبــآرک !
[b]اولی : یک روز توپم رو شوت کردم ، رفت کره ماه ، خورد توی سر یک نفر و برگشت .
دومی : عجب پس آن توپی که خورد توی سرم تو شوت کرده بودی ؟؟!! :icon_4:[/b]
دو نفر میرن تهران یک فولکس قورباغه ای میخرن ، برمیگردن طرف خونه . نزدیکای شهرشون یهو فولکسه خاموش میشه ، هرکار میکنن دیگه روشن نمیشه . یکیشون برمیگرده به اون یکی میگه : برو نگاه کن ببین ماشین چه مرگش زده . طرف میره درِ کاپوتو باز میکنه ، یک نگاه میکنه با تعجب میگه : اوه کریم ! بیا که ماشین موتور ا! نداره! خلاصه اولی پیاده میشه میاد یک نگاه میندازه ، میگه : برو از صندوق عقب ابزار بیار ، خودم درستش میکنم ! خلاصه یارو میره درِ صندوق عقب رو وا میکنه، یهو داد میزنه : اوه کریم ! بیا که از تهران تا اینجا دنده عقب اومدیم !
Bye Until Next Summer
+ سـآل نـو مبــآرک !
[b]دو نفر میرن تهران یک فولکس قورباغه ای میخرن ، برمیگردن طرف خونه . نزدیکای شهرشون یهو فولکسه خاموش میشه ، هرکار میکنن دیگه روشن نمیشه . یکیشون برمیگرده به اون یکی میگه : برو نگاه کن ببین ماشین چه مرگش زده . طرف میره درِ کاپوتو باز میکنه ، یک نگاه میکنه با تعجب میگه : اوه کریم ! بیا که ماشین موتور ا! نداره! خلاصه اولی پیاده میشه میاد یک نگاه میندازه ، میگه : برو از صندوق عقب ابزار بیار ، خودم درستش میکنم ! خلاصه یارو میره درِ صندوق عقب رو وا میکنه، یهو داد میزنه : اوه کریم ! بیا که از تهران تا اینجا دنده عقب اومدیم ! :icon_4:[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.