سلام دوستان نمیدونم این تاپیک تکراری هست یا جدید . خسته شدیم اینقد تو فیلم گریه و زاری دیدیم . یکم جوک بگید بخندیم . خواهشا اسپم ندید و بزارید مدیر جان 1 و 2 و احسان جون کمی استراحت کنن حالا جوک گفتنو شروع کنید خواهشا ضد حال نزنید
یک شب تا صب بیدار بودم داشتم غارت میکردم صب رفتم خرید برگشتم دیدم دستمسنگینه خدایا من اینقدر خرید نکر دم که دیدم نه همه رو غارت کرده بودم مغازه سر کوچه مون فقط تعدادی میوه براش مونده بود جالب تر اینه که خوددم نفهمیده بودم ویارو هم نفهمیده بود واقعا تاثیرات بازی بر ادم زیاده
این مطلب در 1393/04/20 12:32:00 نوشته شده است و در 1393/04/21 22:24:12 ویرایش شده است .
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]سلام دوستان نمیدونم این تاپیک تکراری هست یا جدید . خسته شدیم اینقد تو فیلم گریه و زاری دیدیم . یکم جوک بگید بخندیم . خواهشا اسپم ندید و بزارید مدیر جان 1 و 2 و احسان جون کمی استراحت کنن حالا جوک گفتنو شروع کنید خواهشا ضد حال نزنید [/b][/div][/quote]
یک شب تا صب بیدار بودم داشتم غارت میکردم صب رفتم خرید برگشتم دیدم دستمسنگینه خدایا من اینقدر خرید نکر دم که دیدم نه همه رو غارت کرده بودم مغازه سر کوچه مون فقط تعدادی میوه براش مونده بود جالب تر اینه که خوددم نفهمیده بودم ویارو هم نفهمیده بود واقعا تاثیرات بازی بر ادم زیاده :D
زنگ زدم به سهراب پرسیدم قایقت جا دارد ؟
صدا آمد : از بی ادبان !
فهمیدم اشتباهی شماره لقمان رو گرفتم ، سریع قطع کردم …
مکامه مادر وپسر
پسر=مامان خوبی
مامان=اره تو چه طور
پسر=مامان رفتم یه کاسه سوپ خورد
مادر=نوش جونت
پسر= نصف اش ریخت زمین
مادر= کوفت بخوری-کارد بخوری ضحر مار بخوری الهی لاپ بشی الهی نریلی 19 چرخ ازت رد بشه خیر ندیده
این مطلب در 1393/04/20 14:15:59 نوشته شده است و در 1393/04/20 14:16:28 ویرایش شده است .
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]زنگ زدم به سهراب پرسیدم قایقت جا دارد ؟
[/b][/div][/quote]
مکامه مادر وپسر
پسر=مامان خوبی
مامان=اره تو چه طور
مادر=نوش جونت
پسر= نصف اش ریخت زمین
مادر= کوفت بخوری-کارد بخوری ضحر مار بخوری الهی لاپ بشی الهی نریلی 19 چرخ ازت رد بشه خیر ندیده
مکامه مادر وپسر
پسر=مامان خوبی
مامان=اره تو چه طور
مادر=نوش جونت
پسر= نصف اش ریخت زمین
نمیدونم تکراری یا نه تو اتوبوس بودیم یه پیرزنه گفت نی نا نا نیای نی نای نای نای نی نا نا نای نای
همه زدین تو رقص
بعد دندونش گذاشت گفت نیاوران نگه دار
چهره ههه
چهری پیرزن
چهره خودم
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]زنگ زدم به سهراب پرسیدم قایقت جا دارد ؟
[/b][/div][/quote]
مکامه مادر وپسر
پسر=مامان خوبی
مامان=اره تو چه طور
مادر=نوش جونت
پسر= نصف اش ریخت زمین
مادر= کوفت بخوری-کارد بخوری ضحر مار بخوری الهی لاپ بشی الهی نریلی 19 چرخ ازت رد بشه خیر ندیده[/div][/quote]
نمیدونم تکراری یا نه تو اتوبوس بودیم یه پیرزنه گفت نی نا نا نیای نی نای نای نای نی نا نا نای نای
همه زدین تو رقص
چهره ههه :|
چهری پیرزن :geek:
چهره خودم :lol:
مکامه مادر وپسر
پسر=مامان خوبی
مامان=اره تو چه طور
مادر=نوش جونت
پسر= نصف اش ریخت زمین
همه زدین تو رقص
چهره ههه
چهری پیرزن
چهره خودم
به یه دختره گفتم ای یار
فرمود= ضحر مار
گفتم ای نور
فرمود= مردشور
گفتم از عشق تو بیمارم
فرمود= به درک مگه من پرستارم
گفتم =شیرینم میشی
گفت = خموش مگه تو فرهادی
گفتم خرابت شدم
گفت تو ابادی مگر
منم بهم بهم بر خورد تا میتونستم فشش دادم
این مطلب در 1393/04/20 16:43:20 نوشته شده است و در 1393/04/20 16:44:03 ویرایش شده است .
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]زنگ زدم به سهراب پرسیدم قایقت جا دارد ؟
[/b][/div][/quote]
مکامه مادر وپسر
پسر=مامان خوبی
مامان=اره تو چه طور
مادر=نوش جونت
پسر= نصف اش ریخت زمین
مادر= کوفت بخوری-کارد بخوری ضحر مار بخوری الهی لاپ بشی الهی نریلی 19 چرخ ازت رد بشه خیر ندیده[/div][/quote]
همه زدین تو رقص
چهره ههه :|
چهری پیرزن :geek:
چهره خودم :lol:[/div][/quote]
به یه دختره گفتم ای یار
فرمود= ضحر مار
گفتم ای نور
فرمود= مردشور
گفتم از عشق تو بیمارم
فرمود= به درک مگه من پرستارم
گفتم =شیرینم میشی
گفت = خموش مگه تو فرهادی
گفتم خرابت شدم
گفت تو ابادی مگر
منم بهم بهم بر خورد تا میتونستم فشش دادم :evil:
اگه کسیو دوس دارین رهاش نکنن ، نزارین بره ، بگیرین بندازینش تو زیرزمین انقد با کمربند بزنینش و سیاهش کنید تا اعتراف کنه عاشقتونه !!!
خودم میدونم زیادی رمانتیکم ولی باور کنید اصن دسته خودم نیست !
اقا دقت کردی این پاکن کوچیک باشه گم میشه یا پیداش نمیشه کرد من حتی با نخ بستمش دیدم ببازم گم شد
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]
اگه کسیو دوس دارین رهاش نکنن ، نزارین بره ، بگیرین بندازینش تو زیرزمین انقد با کمربند بزنینش و سیاهش کنید تا اعتراف کنه عاشقتونه !!!
خودم میدونم زیادی رمانتیکم ولی باور کنید اصن دسته خودم نیست !
[/b][/div][/quote]
اقا دقت کردی این پاکن کوچیک باشه گم میشه یا پیداش نمیشه کرد من حتی با نخ بستمش دیدم ببازم گم شد :|
آیا می دانید کسانی که در روز ۱۱ساعت پشت میز می نشینند نسبت به کسانی که ۸ ساعت پشت میز می نشینند ، ۳ساعت بیشتر پشت میز می نشینند ؟؟!!
واقعا میدانستید آیا یا عایا ؟؟؟
رفته بودم فروشگاه گفتم
روغن ندارین گفت نه
بعد گفت امر دیگه ندارین
گفتم بله
چهار تا جوک بگو بخندیم
این مطلب در 1393/04/20 16:58:37 نوشته شده است و در 1393/04/21 22:23:04 ویرایش شده است .
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]
آیا می دانید کسانی که در روز ۱۱ساعت پشت میز می نشینند نسبت به کسانی که ۸ ساعت پشت میز می نشینند ، ۳ساعت بیشتر پشت میز می نشینند ؟؟!!
[/b][/div][/quote]
رفته بودم فروشگاه گفتم
روغن ندارین گفت نه
بعد گفت امر دیگه ندارین
گفتم بله
چهار تا جوک بگو بخندیم :lol:
رفته بودم فروشگاه گفت روغن ندارین گفت نه
بعد گفت امر دیگه ندارین
گفتم بله چههار تا جوک بگو بخندیم
رفتم بودیم عربستان داداشم هومن گم شد
ازیکی پرسیدم سیدی هومن کجاست
گفت اون پسر دایی محمدا جیشویی
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]
[/b][/div][/quote]
رفته بودم فروشگاه گفت روغن ندارین گفت نه
بعد گفت امر دیگه ندارین
گفتم بله چههار تا جوک بگو بخندیم :lol:
[/div][/quote]
رفتم بودیم عربستان داداشم هومن گم شد
ازیکی پرسیدم سیدی هومن کجاست
گفت اون پسر دایی محمدا جیشویی :ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.