هنوز کسی نیست برای سرگروه شدن نظرتون راجب انلاین بازیکردن بازی جنگهای صلیبی چیه ؟
من هنوز بازی هم دانلود نکردم.
میخوام پستی بخرمش...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]هنوز کسی نیست برای سرگروه شدن نظرتون راجب انلاین بازیکردن بازی جنگهای صلیبی چیه ؟
[/div][/quote]
میخوام پستی بخرمش...:mrgreen:
هنوز کسی نیست برای سرگروه شدن نظرتون راجب انلاین بازیکردن بازی جنگهای صلیبی چیه ؟
میخوام پستی بخرمش...
200 مگ حجم کانتره160مگ حجم جنگهای صلیبی چیو پستی میخوای بخری اینا حجمشون به این کمی
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]هنوز کسی نیست برای سرگروه شدن نظرتون راجب انلاین بازیکردن بازی جنگهای صلیبی چیه ؟
[/div][/quote]
میخوام پستی بخرمش...:mrgreen:[/div][/quote]
200 مگ حجم کانتره160مگ حجم جنگهای صلیبی :shock: چیو پستی میخوای بخری اینا حجمشون به این کمی
میخوام پستی بخرمش...
200 مگ حجم کانتره160مگ حجم جنگهای صلیبی چیو پستی میخوای بخری اینا حجمشون به این کمی
حجم کانتر 300 مگه
با اینترنت آشغال ایران دانلود سخته ببم جان.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]هنوز کسی نیست برای سرگروه شدن نظرتون راجب انلاین بازیکردن بازی جنگهای صلیبی چیه ؟
[/div][/quote]
200 مگ حجم کانتره160مگ حجم جنگهای صلیبی :shock: چیو پستی میخوای بخری اینا حجمشون به این کمی[/div][/quote]
حجم کانتر 300 مگه :mrgreen:
میخوام پستی بخرمش...
حجم کانتر 300 مگه
240 مگه 300حجم جنرال 1 و 2 هست با تبلتت شب بزار دانلود شه من هرشب 500 تا بازی میزارم دانلود
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]هنوز کسی نیست برای سرگروه شدن نظرتون راجب انلاین بازیکردن بازی جنگهای صلیبی چیه ؟
[/div][/quote]
200 مگ حجم کانتره160مگ حجم جنگهای صلیبی :shock: چیو پستی میخوای بخری اینا حجمشون به این کمی[/div][/quote]
حجم کانتر 300 مگه :mrgreen:
با اینترنت آشغال ایران دانلود سخته ببم جان.[/div][/quote]
240 مگه 300حجم جنرال 1 و 2 هست با تبلتت شب بزار دانلود شه من هرشب 500 تا بازی میزارم دانلود :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.