اقا من یاسو قبول دارم ولی این شاهینورو اصن قبول ندارم ...
مرتیکه ابروی ایرانمونو برده زاقارت کصافط ...
من کلا پسر شوخ طبعیم با هر کی که میرسم شوخی میکنم اگه جنبه نداری یا ناراحت میشی از همون اولش بگو تا شرمندت نشیم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]نه
پس کی گلم ایشون هستش
اون یکی هارو هم قبو.ل دارم
شاهین نجفی
یاس [/div][/quote]
* وقتی توی ایران بود آدم مذهبی بود و قرآن می خوند .از وقتی رفت خارج اونجوری شد.
من بعضی وقتا آهنگاشو گوش میکنم ولی زیاد خوشم نمیاد
inera@att.net
[quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]نه
پس کی گلم ایشون هستش
شاهین نجفی
یاس [/div][/quote]
[/div][/quote]
شاهین نجفی وقتی توی ایران بود آدم مذهبی بود و قرآن می خوند .از وقتی رفت خارج اونجوری شد.
بنده حقیر با درک عمیقی که از رپ دارم ...
کسی رو به عنوان پدر رپ معرفی نمکنم ... رپ اگه پر مادر داشت اینجوری نمیشد هر کی از را برسه بشینه رپ بخونه ... ابرومونو ببره والا ...
یکیش همین هیچکسوووو
من کلا پسر شوخ طبعیم با هر کی که میرسم شوخی میکنم اگه جنبه نداری یا ناراحت میشی از همون اولش بگو تا شرمندت نشیم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]حالا ه رچی شما کیو پدر رپ میدونی؟[/div][/quote]
بنده حقیر با درک عمیقی که از رپ دارم ...:P
کسی رو به عنوان پدر رپ معرفی نمکنم ... رپ اگه پر مادر داشت اینجوری نمیشد هر کی از را برسه بشینه رپ بخونه ... ابرومونو ببره والا ...
یکیش همین هیچکسوووو:twisted:
* وقتی توی ایران بود آدم مذهبی بود و قرآن می خوند .از وقتی رفت خارج اونجوری شد.
ولی بعضی اهنگاش خوبه ولی به هیچکس نمیرسه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]نه
پس کی گلم ایشون هستش
شاهین نجفی
یاس [/div][/quote]
[/div][/quote]
شاهین نجفی وقتی توی ایران بود آدم مذهبی بود و قرآن می خوند .از وقتی رفت خارج اونجوری شد.
من بعضی وقتا آهنگاشو گوش میکنم ولی زیاد خوشم نمیاد[/div][/quote]
ولی بعضی اهنگاش خوبه ولی به هیچکس نمیرسه
یکیش همین هیچکسوووو
گولم اول هیچ * رپ رو اورد ایران اون موقع که یاس تو محلشون با خاک بازی مکرد هیچکس رپ میخوند
این مطلب در 1391/11/10 10:05:48 نوشته شده است و در 1391/11/10 10:06:02 ویرایش شده است .
[quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]حالا ه رچی شما کیو پدر رپ میدونی؟[/div][/quote]
یکیش همین هیچکسوووو:twisted:[/div][/quote]
گولم اول هیچ کس رپ رو اورد ایران اون موقع که یاس تو محلشون با خاک بازی مکرد هیچکس رپ میخوند
یکیش همین هیچکسوووو
گولم اول هیچ * رپ رو اورد ایران اون موقع که یاس تو محلشون با خاک بازی مکرد هیچکس رپ میخوند
گفتم که باعث ننگه که این هیچکس رپو اورد ایران دوما رپر بودن فک کردی به سابقست؟ به صدای مادر بزرگ منم خدا بیامرز صداش خوبه بره چه میدونم سبک rapt بیاره ایران اون موقع بعدش بگه من رپو اوردم ایرام احترام بزاری میتیک کومون ؟؟؟
یاس هر چی باه از ای هیچکسو بهتره یه حقیقت داداشم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]حالا ه رچی شما کیو پدر رپ میدونی؟[/div][/quote]
گولم اول هیچ کس رپ رو اورد ایران اون موقع که یاس تو محلشون با خاک بازی مکرد هیچکس رپ میخوند[/div][/quote]
گفتم که باعث ننگه که این هیچکس رپو اورد ایران دوما رپر بودن فک کردی به سابقست؟ به صدای مادر بزرگ منم خدا بیامرز صداش خوبه بره چه میدونم سبک rapt بیاره ایران اون موقع بعدش بگه من رپو اوردم ایرام احترام بزاری میتیک کومون :twisted:؟؟؟
یکیش همین هیچکسوووو
گفتم که باعث ننگه که این هیچکس رپو اورد ایران دوما رپر بودن فک کردی به سابقست؟ به صدای مادر بزرگ منم خدا بیامرز صداش خوبه بره چه میدونم سبک rapt بیاره ایران اون موقع بعدش بگه من رپو اوردم ایرام احترام بزاری میتیک کومون ؟؟؟
حرف زدن باشما وقط طلف کرده چون هیچ چیز رو قبول نمیکنید
[quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]vampire 7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]حالا ه رچی شما کیو پدر رپ میدونی؟[/div][/quote]
گولم اول هیچ کس رپ رو اورد ایران اون موقع که یاس تو محلشون با خاک بازی مکرد هیچکس رپ میخوند[/div][/quote]
گفتم که باعث ننگه که این هیچکس رپو اورد ایران دوما رپر بودن فک کردی به سابقست؟ به صدای مادر بزرگ منم خدا بیامرز صداش خوبه بره چه میدونم سبک rapt بیاره ایران اون موقع بعدش بگه من رپو اوردم ایرام احترام بزاری میتیک کومون :twisted:؟؟؟
[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
حرف زدن باشما وقط طلف کرده چون هیچ چیز رو قبول نمیکنید
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.