اولین روزی که اومدم انجمن دقیقا 1 دقیقه بعد از تمام شدن سرور 16 بود.خیلی عصبانی بودم
که همه میدونن چطور تمام شد.
بعدش اومدم 3 تا تاپیک زدم در مورد سرور 16 که مدیر بردشون رو هوا و شروع کرد تذکر دادن.
و بعد پیام بازی با مدیر انجمن و جذب شدن در انجمن.(اینم پیاما)
عنوان: پاسخ به: سلام
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/06/28 17:42:41
عزیزم قبول کن که سرعت سرور هم اسپید بوده ها ...
اینجوری که شما میگی باید برای یک سرور 300 روزه یک ماه وقت بزاریم برای کتیبه دیگه.
ببین این یک قانون و فرموله و برای هر سرور با توجه به نوعش تنظیم میشه. سرور اسپید هم اینجوریه دیگه
ارسال شده توسط رموو در 1392/06/28 17:04:37
نه من تو اتحادشون نبودم
ممنون از جوابت
ولی این خودش ایراده تا کتیبه پیدا شدو اومد به اکانت کماندار 6 تا 8 ساعت طول کشیده بعد 7 ساعت وقت رسیدن به اکانت بعدی
به نظرم زمان برای ارشیو کتیبه مناسب نبود
اومدیم یکی دیگه کتیبه رو میگرفت
جانه من کلاتو قاضی کن ببین این طور صحیحه که 1392/06/23 15:36:00 کتیبه بیاد و1392/06/27 ساعت 00:00:00 بازی تموم بشه
یعنی 83 ساعتو 24 دقیقه
یعنی تو 12 ساعت باید پیداش کرد و اوردش تو شهر بعد 72 ساعت نگه داشت
خب نمیشه
این یعنی هر کی کتبه رو گرفت کسی دیگه نباید بهش حمله کنه چون دیگه وقتی نداره
خداییش مورد داره قبول کن
این که دیگه لفاظی نیست عددو رقمیه که مدیر سایت گذاشته
بابا گفتن استراتژیک نه در این حد
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/06/28 16:39:15
خود بازیکنی که کتیبه رو زده بود ایمیل زد و جواب گرفت ... شما مگه تو اتحادشون نبودین ؟
سرور باید 60 روزه تموم بشه + هر کدوم از سرورها ساعت ورود و آرشیو کتیبه شون با هم فرق داره به خاطر مدت زمانشون
این کارها بصورت ماشینی انجام میشه... اشتباه این بچه های سرور این بود که بعد از گرفتن کتیبه اونو چرخونده بودنو آرشیو نکرده بودنش...
بازی استراتژیکه دیگه عزیزم ... باید فکر همه جاشون کنی رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
اولین روزی که اومدم انجمن دقیقا 1 دقیقه بعد از تمام شدن سرور 16 بود.خیلی عصبانی بودم:icon_6:
که همه میدونن چطور تمام شد.
بعدش اومدم 3 تا تاپیک زدم در مورد سرور 16 که مدیر بردشون رو هوا و شروع کرد تذکر دادن.
و بعد پیام بازی با مدیر انجمن و جذب شدن در انجمن.(اینم پیاما)
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/06/28 17:42:41
[b]عزیزم قبول کن که سرعت سرور هم اسپید بوده ها ...
اینجوری که شما میگی باید برای یک سرور 300 روزه یک ماه وقت بزاریم برای کتیبه دیگه.
ببین این یک قانون و فرموله و برای هر سرور با توجه به نوعش تنظیم میشه. سرور اسپید هم اینجوریه دیگه[/b]
ارسال شده توسط رموو در 1392/06/28 17:04:37
[b]نه من تو اتحادشون نبودم
ممنون از جوابت
ولی این خودش ایراده تا کتیبه پیدا شدو اومد به اکانت کماندار 6 تا 8 ساعت طول کشیده بعد 7 ساعت وقت رسیدن به اکانت بعدی
به نظرم زمان برای ارشیو کتیبه مناسب نبود
اومدیم یکی دیگه کتیبه رو میگرفت
جانه من کلاتو قاضی کن ببین این طور صحیحه که 1392/06/23 15:36:00 کتیبه بیاد و1392/06/27 ساعت 00:00:00 بازی تموم بشه
یعنی 83 ساعتو 24 دقیقه
یعنی تو 12 ساعت باید پیداش کرد و اوردش تو شهر بعد 72 ساعت نگه داشت
خب نمیشه
این یعنی هر کی کتبه رو گرفت کسی دیگه نباید بهش حمله کنه چون دیگه وقتی نداره
خداییش مورد داره قبول کن
این که دیگه لفاظی نیست عددو رقمیه که مدیر سایت گذاشته
بابا گفتن استراتژیک نه در این حد:shock:[/b]
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/06/28 16:39:15
[b]خود بازیکنی که کتیبه رو زده بود ایمیل زد و جواب گرفت ... شما مگه تو اتحادشون نبودین ؟
سرور باید 60 روزه تموم بشه + هر کدوم از سرورها ساعت ورود و آرشیو کتیبه شون با هم فرق داره به خاطر مدت زمانشون
این کارها بصورت ماشینی انجام میشه... اشتباه این بچه های سرور این بود که بعد از گرفتن کتیبه اونو چرخونده بودنو آرشیو نکرده بودنش...
بازی استراتژیکه دیگه عزیزم ... باید فکر همه جاشون کنی[/b]