سرورش درست نشد؟
آقا رفتم سرور ایتالیا (س5) با یه روش انقدر با خودم نبرد افکار زدم الان امتیازم شده 90 تا
سرورش کلاسیکه ولی سرعتش یه چیزی بین قهرمانان و سوپر اکسپرس ماست.
رضا نقل قول نکن
سرورش درست نشد؟
آقا رفتم سرور ایتالیا (س5) با یه روش انقدر با خودم نبرد افکار زدم الان امتیازم شده 90 تا :mrgreen:
سرورش کلاسیکه ولی سرعتش یه چیزی بین قهرمانان و سوپر اکسپرس ماست.
ما ایرانیا بیشترین سرورارو داریم 28تا با 1قهرمانان ولی کشورهای خارجی هیچ کدوم 10تا سرورم ندارن پس هم ما سرتریم هم حرفه ای تر هم با تجربه تر تازه فکر کنم برای ایرانو اول زدن اره؟
لایکو بده وگرنه فارمی بچه
ما ایرانیا بیشترین سرورارو داریم 28تا با 1قهرمانان ولی کشورهای خارجی هیچ کدوم 10تا سرورم ندارن پس هم ما سرتریم هم حرفه ای تر هم با تجربه تر تازه فکر کنم برای ایرانو اول زدن اره؟
ینی ملت ما بیکار ترینا هستن هیچ سرور خارجی به اندازه ی سرورای ما شلوغ نیس
بیکار چیه؟؟؟؟؟؟؟
ما داریم از کار و سرمایمون حمایت میکنیم
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]ینی ملت ما بیکار ترینا هستن هیچ سرور خارجی به اندازه ی سرورای ما شلوغ نیس :|[/div][/quote]
بیکار چیه؟؟؟؟؟؟؟
ما داریم از کار و سرمایمون حمایت میکنیم :ugeek:
این نشونه ی سرتر بودنمون نیس
نشونه ی تعداد زیاد بیکارومونه
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
[quote][div][b]omidebr[/b][/div][div]ما ایرانیا بیشترین سرورارو داریم 28تا با 1قهرمانان ولی کشورهای خارجی هیچ کدوم 10تا سرورم ندارن پس هم ما سرتریم هم حرفه ای تر هم با تجربه تر تازه فکر کنم برای ایرانو اول زدن اره؟[/div][/quote]
این نشونه ی سرتر بودنمون نیس
نشونه ی تعداد زیاد بیکارومونه
بازی از ایران منتشر شده ولی ظاهرا برنامه نویساش و تیم فنی اصلیش ماله آلمان بودن.
بلی.هم بیکارامون زیاده هم موتادامون به بازی.
من خودم توی سرورای ایران گیر کردم ولی رفتم یه سرور ایتالیایی هم دارم بازی میکنم ...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]omidebr[/b][/div][div]ما ایرانیا بیشترین سرورارو داریم 28تا با 1قهرمانان ولی کشورهای خارجی هیچ کدوم 10تا سرورم ندارن پس هم ما سرتریم هم حرفه ای تر هم با تجربه تر تازه فکر کنم برای ایرانو اول زدن اره؟[/div][/quote]
بازی از ایران منتشر شده ولی ظاهرا برنامه نویساش و تیم فنی اصلیش ماله آلمان بودن.
بلی.هم بیکارامون زیاده هم موتادامون به بازی.
من خودم توی سرورای ایران گیر کردم ولی رفتم یه سرور ایتالیایی هم دارم بازی میکنم ...:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.