خواب ببینم کتیبه سرور قهرمانان رو زدم و کل سرور دارن بهم حمله میکنن 2 ساعت تا ارشیو کتیبه مونده و من فقط یه شهره فول دارم همه حمله هارو دیوار می کنم اتکای سنگین داره به طرفه شهره من میاد همه دارن زورای اخرشون رو میزنن دوست صمیمیم بهم خیانت میکنه و بهم حمله میزنه منم حملشو دیوار میکنم 10 ثانیه تا ارشیو کتیبه نمونده و من 3 روزه نخوابیدم حالا شمارش معکوس 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 کتیبه ارشیو شد؟ نه مثله این که دارم یه صدایی میشنوم صدای بابامه فک کنم میخواد بهم تبریک بگه!!ولی نه یه لگد فوق حرفه ای به من میزنه و میگه مرتیکه الدنگ چه قدر میخوابی؟
خواب ببینم کتیبه سرور قهرمانان رو زدم و کل سرور دارن بهم حمله میکنن 2 ساعت تا ارشیو کتیبه مونده و من فقط یه شهره فول دارم همه حمله هارو دیوار می کنم اتکای سنگین داره به طرفه شهره من میاد همه دارن زورای اخرشون رو میزنن دوست صمیمیم بهم خیانت میکنه و بهم حمله میزنه منم حملشو دیوار میکنم 10 ثانیه تا ارشیو کتیبه نمونده و من 3 روزه نخوابیدم حالا شمارش معکوس 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 کتیبه ارشیو شد؟:oops: نه مثله این که دارم یه صدایی میشنوم صدای بابامه فک کنم میخواد بهم تبریک بگه!!ولی نه یه لگد فوق حرفه ای به من میزنه و میگه مرتیکه الدنگ چه قدر میخوابی؟:|
خواب ببینم کتیبه سرور قهرمانان رو زدم و کل سرور دارن بهم حمله میکنن 2 ساعت تا ارشیو کتیبه مونده و من فقط یه شهره فول دارم همه حمله هارو دیوار می کنم اتکای سنگین داره به طرفه شهره من میاد همه دارن زورای اخرشون رو میزنن دوست صمیمیم بهم خیانت میکنه و بهم حمله میزنه منم حملشو دیوار میکنم 10 ثانیه تا ارشیو کتیبه نمونده و من 3 روزه نخوابیدم حالا شمارش معکوس 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 کتیبه ارشیو شد؟ نه مثله این که دارم یه صدایی میشنوم صدای بابامه فک کنم میخواد بهم تبریک بگه!!ولی نه یه لگد فوق حرفه ای به من میزنه و میگه مرتیکه الدنگ چه قدر میخوابی؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]خواب ببینم کتیبه سرور قهرمانان رو زدم و کل سرور دارن بهم حمله میکنن 2 ساعت تا ارشیو کتیبه مونده و من فقط یه شهره فول دارم همه حمله هارو دیوار می کنم اتکای سنگین داره به طرفه شهره من میاد همه دارن زورای اخرشون رو میزنن دوست صمیمیم بهم خیانت میکنه و بهم حمله میزنه منم حملشو دیوار میکنم 10 ثانیه تا ارشیو کتیبه نمونده و من 3 روزه نخوابیدم حالا شمارش معکوس 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 کتیبه ارشیو شد؟:oops: نه مثله این که دارم یه صدایی میشنوم صدای بابامه فک کنم میخواد بهم تبریک بگه!!ولی نه یه لگد فوق حرفه ای به من میزنه و میگه مرتیکه الدنگ چه قدر میخوابی؟:|[/div][/quote]
:|
خب چیه؟
دلم میخواد خوابش رو ببینم دیه
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]خواب ببینم کتیبه سرور قهرمانان رو زدم و کل سرور دارن بهم حمله میکنن 2 ساعت تا ارشیو کتیبه مونده و من فقط یه شهره فول دارم همه حمله هارو دیوار می کنم اتکای سنگین داره به طرفه شهره من میاد همه دارن زورای اخرشون رو میزنن دوست صمیمیم بهم خیانت میکنه و بهم حمله میزنه منم حملشو دیوار میکنم 10 ثانیه تا ارشیو کتیبه نمونده و من 3 روزه نخوابیدم حالا شمارش معکوس 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 کتیبه ارشیو شد؟:oops: نه مثله این که دارم یه صدایی میشنوم صدای بابامه فک کنم میخواد بهم تبریک بگه!!ولی نه یه لگد فوق حرفه ای به من میزنه و میگه مرتیکه الدنگ چه قدر میخوابی؟:|[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
خب چیه؟
دلم میخواد خوابش رو ببینم دیه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.