حالا کی هستن اینا
من باب اسفنجی رو دیدم چند قسمتیش رو خیلی قبل ولی دیگه الان یکی دو سالی هست که باب اسفنجی رو ندیدم
اواتار هم فصل جدیدش اومده
برو بخواب داداش
سلام علیکم
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حالا کی هستن اینا :roll:
من باب اسفنجی رو دیدم چند قسمتیش رو خیلی قبل ولی دیگه الان یکی دو سالی هست که باب اسفنجی رو ندیدم:cry:
اواتار هم فصل جدیدش اومده ;)[/div][/quote]
برو بخواب داداش
عاقا این پاتریک ارث داره دیگه من خودمو جای باب اسفنجی جا زدم یه چیزی باید گیرم بیاد دیگه
ها؟
دیگه
اره داداش من اقای خرچنگمم تو هم باب اسفنجی باه ارث خوراش هستیم
سلام علیکم
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div]عاقا این پاتریک ارث داره دیگه من خودمو جای باب اسفنجی جا زدم یه چیزی باید گیرم بیاد دیگه
ها؟
دیگه[/div][/quote]
اره داداش من اقای خرچنگمم تو هم باب اسفنجی باه ارث خوراش هستیم:lol::lol::lol::lol::lol::D:mrgreen:
به دنبال باب اسفنجی اصلی بروید اخرین بار اورا در جنگل عروس های دریایی دیده اند میخواهم با او صحبت کنم
داداش من اینجام کاری داری ؟
این مطلب در 1393/04/15 00:49:59 نوشته شده است و در 1393/04/15 00:50:13 ویرایش شده است .
Admin
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div]به دنبال باب اسفنجی اصلی بروید اخرین بار اورا در جنگل عروس های دریایی دیده اند میخواهم با او صحبت کنم[/div][/quote]
داداش من اینجام کاری داری ؟
به دنبال باب اسفنجی اصلی بروید اخرین بار اورا در جنگل عروس های دریایی دیده اند میخواهم با او صحبت کنم
number1.king
بدل باب اسفنجی را به زندان بی اندازید و خود باب اسفنجی را بیاورید
سلام من اقای باراک کیم قاضی ارشد و عضو گروه 5+1 از امریکا هستم باب اسفنجی هم بدل نداره من به عنوان یک وکیل موفق شما را به 55 سال زندان محکوم میکنم
این مطلب در 1393/04/15 00:50:19 نوشته شده است و در 1393/04/15 00:50:38 ویرایش شده است .
سلام علیکم
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div]به دنبال باب اسفنجی اصلی بروید اخرین بار اورا در جنگل عروس های دریایی دیده اند میخواهم با او صحبت کنم[/div][/quote]
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div]بدل باب اسفنجی را به زندان بی اندازید و خود باب اسفنجی را بیاورید[/div][/quote]
سلام من اقای باراک کیم قاضی ارشد و عضو گروه 5+1 از امریکا هستم باب اسفنجی هم بدل نداره من به عنوان یک وکیل موفق شما را به 55 سال زندان محکوم میکنم
نمیشه فعلا من باب باشم تا بیاد
طبق قانون 25
داچ من پرنده=باب اسفنجی
تو باب اسفنجی هستی برو اواتر بابا اسفنجی بذار من میرم اواتار اقای خرچنگ میذارم
سلام علیکم
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div]نمیشه فعلا من باب باشم تا بیاد
طبق قانون 25
داچ من پرنده=باب اسفنجی[/div][/quote]
تو باب اسفنجی هستی برو اواتر بابا اسفنجی بذار من میرم اواتار اقای خرچنگ میذارم:lol::lol:
سلام باب اسفنجی
شما به دلیل اذیت و ازار اختاپوس و مزاحمت برای ایشان نیم ساعت به زندان می روید و پس از ان باید برای اختاپوس 100 تومن پرداخت کنید
نهههههههههههههه اون رفیق منو کشتهههههههههههههههه من شکایت دارم اون باید به دار اویخته شه
رفیق شما او را در 10 سال پیاپی ازار میداده
اخه پاتریک ده سالش بود ؟.........
Admin
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]number1.king[/b][/div][div]سلام باب اسفنجی
شما به دلیل اذیت و ازار اختاپوس و مزاحمت برای ایشان نیم ساعت به زندان می روید و پس از ان باید برای اختاپوس 100 تومن پرداخت کنید[/div][/quote]
نهههههههههههههه اون رفیق منو کشتهههههههههههههههه من شکایت دارم اون باید به دار اویخته شه [/div][/quote]
رفیق شما او را در 10 سال پیاپی ازار میداده[/div][/quote]
اخه پاتریک ده سالش بود ؟.........:?:
اقای قاضی باب اسفنجیalixfazl هستش نگاه کن عکسش با پاتریک رو
منم با اجازتون اقای خرچنگ هستم به جان خودم من هیچ جرمی نداشتم فقط یه چیزایی از شب قتل یادمه
اره اره داره یادم میاد بگم
سلام علیکم
[quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div]اقای قاضی باب اسفنجیalixfazl هستش نگاه کن عکسش با پاتریک رو:lol:[/div][/quote]
منم با اجازتون اقای خرچنگ هستم به جان خودم من هیچ جرمی نداشتم فقط یه چیزایی از شب قتل یادمه
اره اره داره یادم میاد بگم
اقای قاضی باب اسفنجیalixfazl هستش نگاه کن عکسش با پاتریک رو
نه خیر
قاضی جان داداش خیلی گلی ولی منو نگاه کن چقدر مظلومم من بهم میاد باب نباشم من بابم
Admin
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div]اقای قاضی باب اسفنجیalixfazl هستش نگاه کن عکسش با پاتریک رو:lol:[/div][/quote]
نه خیر:geek:[/div][/quote]
قاضی جان داداش خیلی گلی ولی منو نگاه کن چقدر مظلومم من بهم میاد باب نباشم من بابم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.