1- الان که مدیر فقط دو تا داریم. با ساعات کاری کم . طبعا وضع اینگونه خواهد بود.
2- اما از حق نگزریم امکانات اینجا زیر 0 هست. این نمایش لایک هارو هم به زور گرفتیم ازشون
3- دوایه این وضع اینکه مدیرا بیشتر ان لاین باشن . و امکانات جدید اضافه کنن. ( البته در صورتی که یه انجمن جدید بزنن واقعا مسخره میشه بازم تمام لایکا و نوشته ها پاک بشه 3 سال طول کشیده این لایک ها بشه 6200)
4- اگه افرارد دیگه ای مدیر بشن بازم داد بعضی از کاربرا مبنی بر بی عدالتی بیشون در می اد . پس باید مدیرا هم ( حتی در صورت بودن مدیر بخش بر هر بخش) زیاد ان لاین باشن کهبه شکایت الونا رسیدگی کنن
ممد جون درمورد قسمت سوم:
خب بخاطر لایکات میخوای قصه بخوری؟
والا ب الله من حاضرم لایکمم بکنن به لایکام اضافه نشه ولی توی یه انجمن جدید فعالیت کنم.
لایکا سریع جمع میشه و نیازی به قصه خوردن نداره.
به مدیر:
اون انجمنی که بچه ها رفتن بزرگترین انجمن تفریحی ایرانه و مطمئن باش هیچ نیازی به تبلیغ کردن نداره.چون اونجا تعداد افراد آنلاین 4 رقمی میشه یا حتی بیشتر.من هر دفه دیدم توی آنلایناش حداقل 500 نفر آنلاین بودن.
هیچ کدوم از اعضای ما هم توی اونجا فعالیت بیشتر از 100 پست هم نداشتن چه برسه برن براش تبلیغ کنن.
آپدیت:
درضمن خیلی خوشحالم که دارید با ما بحث میکنید و تاپیکو قفل نمی کنید
قفل کنی من ویرایش میکنم
این مطلب در 1393/04/12 09:48:11 نوشته شده است و در 1393/04/12 09:51:05 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]
1- الان که مدیر فقط دو تا داریم. با ساعات کاری کم . طبعا وضع اینگونه خواهد بود.
2- اما از حق نگزریم امکانات اینجا زیر 0 هست. این نمایش لایک هارو هم به زور گرفتیم ازشون:|
3- دوایه این وضع اینکه مدیرا بیشتر ان لاین باشن . و امکانات جدید اضافه کنن. ( البته در صورتی که یه انجمن جدید بزنن واقعا مسخره میشه بازم تمام لایکا و نوشته ها پاک بشه 3 سال طول کشیده این لایک ها بشه 6200)
4- اگه افرارد دیگه ای مدیر بشن بازم داد بعضی از کاربرا مبنی بر بی عدالتی بیشون در می اد . پس باید مدیرا هم ( حتی در صورت بودن مدیر بخش بر هر بخش) زیاد ان لاین باشن کهبه شکایت الونا رسیدگی کنن[/div][/quote]
ممد جون درمورد قسمت سوم:
خب بخاطر لایکات میخوای قصه بخوری؟
والا ب الله من حاضرم لایکمم بکنن به لایکام اضافه نشه ولی توی یه انجمن جدید فعالیت کنم.
لایکا سریع جمع میشه و نیازی به قصه خوردن نداره.
به مدیر:
اون انجمنی که بچه ها رفتن بزرگترین انجمن تفریحی ایرانه و مطمئن باش هیچ نیازی به تبلیغ کردن نداره.چون اونجا تعداد افراد آنلاین 4 رقمی میشه یا حتی بیشتر.من هر دفه دیدم توی آنلایناش حداقل 500 نفر آنلاین بودن.
هیچ کدوم از اعضای ما هم توی اونجا فعالیت بیشتر از 100 پست هم نداشتن چه برسه برن براش تبلیغ کنن.
آپدیت:
درضمن خیلی خوشحالم که دارید با ما بحث میکنید و تاپیکو قفل نمی کنید :|
قفل کنی من ویرایش میکنم :|
متاسفانه در خصوص تبلیغ انجمن مذکور عملکرد دوستان اصلا اینطور نبوده که تبلیغی انجام نشده باشد و ... بلکه بصورت انبوهی از پیام ها بوده است.
دوستان برای فعالیت در هر انجمنی مختار هستند ولی رعایت قوانین در اینجا مهم است.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
mahdi521 عزیز:
متاسفانه در خصوص تبلیغ انجمن مذکور عملکرد دوستان اصلا اینطور نبوده که تبلیغی انجام نشده باشد و ... بلکه بصورت انبوهی از پیام ها بوده است.
شما پیام های خصوصی رو هم چک میکنید ؟؟؟
اما من از یکی از مدیرای قبلی شنیدم که مدیریت همچین کاری رو انجام نمیده .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]mahdi521 عزیز:
[/div][/quote]
شما پیام های خصوصی رو هم چک میکنید ؟؟؟
اما من از یکی از مدیرای قبلی شنیدم که مدیریت همچین کاری رو انجام نمیده .
جناب مدیر عزیز اگر انجمن امکانات خوبی داشته باشه اگه تبلیغ هم بشه مردم دیوونه نیستن اینجارو ول کنن برن جای دیگه.
شدیدا موافقم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]جناب مدیر عزیز اگر انجمن امکانات خوبی داشته باشه اگه تبلیغ هم بشه مردم دیوونه نیستن اینجارو ول کنن برن جای دیگه.[/div][/quote]
شدیدا موافقم
پاسخ mahdi521 عزیز:
1- دیروز با شروع توهین ها هر دو مدیر حاضر بودند و بر حسب اتفاق اختلال اینترنتی ایجاد شد و باعث شد ما نتوانیم اقدامی انجام دهیم ، این اختلال حدود یک ساعت زمان برد و با رفع مشکل سریعا تاپیک را قفل و با افرادی که متخلف بودند برخورد کردیم ( مسدود شدند ) درخصوص کاربر خاص لطفا صحبت نکنید که متاسفانه افراد با سابقه خوب انجمن در اقدامی دست به تبلیغات انجمن های دیگر کردند .
فکر نمی کنم هدف این افراد پیشرفت انجمن باشد
2- امیدواریم
حتی روزهای تعطیل هم ما گاها این بررسی انجمن را انجام میدهیم.
3- حرف شما صحیح است ولی رفتار افراد حاضر در انجمن چیز دیگری را نشان می دهد و سابقه تاپیک های مطرح شده و بی احترامی های مکرر مشخص است. کافی است چنین مبحثی باز شود تا انبوهی از مشکلات مانند دیروز ایجاد شود.
5- اتفاقا مربوط به روز گذشته می باشد.
درود.
شما که پیام های تبلیغاتی رو داخل اینباکس من دیدی یه دوتا ورق بزنی عقب تر میبینی که چقدر با مدیر قبلی یا خوده شما سر نحوه مدیریت یا پیشنهادات و مشکلات صحبت شده.ولی نتیجه نداشته.
یه دوتا پیام بیای پایین تر میبینی که به چند تا از کاربرا گفتم که بعد از تبلیغ انجمنای دیگه مدیر از این کاره ما سو استفاده میکنه و اسم مارو خراب میکنه و میگه اینا هدفشون پیشرفت انجمن نبوده.
ولی قبل از این که شما بیای منو چند تا از ثابتای انجمن بودیم که اینجارو انجمن کردیم نه شما.
حالا طوری شده که تاپیک انتقاد بدون هیچ توهینی میزنیم همه هم مخالفتشون رو نشون میدن و شما میای پاک میکنی.چرا نمیدونم؟
توی کل اینترنت با هیچکس به اندازه مدیر های اینجا درگیر نبودم.
همینجور که میبینید هر چقدر هم انتقاد کنید بازم میگن گزارش تخلف هست + دو مدیر انلاین
بیشترین نوع بی احترامی رو به من کردید الانم توی متن من میگردید دنبال یه کلمه که بگید این توهینه و حذف کنید
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]پاسخ mahdi521 عزیز:
1- دیروز با شروع توهین ها هر دو مدیر حاضر بودند و بر حسب اتفاق اختلال اینترنتی ایجاد شد و باعث شد ما نتوانیم اقدامی انجام دهیم ، این اختلال حدود یک ساعت زمان برد و با رفع مشکل سریعا تاپیک را قفل و با افرادی که متخلف بودند برخورد کردیم ( مسدود شدند )
[b]درخصوص کاربر خاص لطفا صحبت نکنید که متاسفانه افراد با سابقه خوب انجمن در اقدامی دست به تبلیغات انجمن های دیگر کردند .
فکر نمی کنم هدف این افراد پیشرفت انجمن باشد[/b]
2- امیدواریم
حتی روزهای تعطیل هم ما گاها این بررسی انجمن را انجام میدهیم.
3- حرف شما صحیح است ولی رفتار افراد حاضر در انجمن چیز دیگری را نشان می دهد و سابقه تاپیک های مطرح شده و بی احترامی های مکرر مشخص است. کافی است چنین مبحثی باز شود تا انبوهی از مشکلات مانند دیروز ایجاد شود.
5- اتفاقا مربوط به روز گذشته می باشد.[/div][/quote]
درود.
شما که پیام های تبلیغاتی رو داخل اینباکس من دیدی یه دوتا ورق بزنی عقب تر میبینی که چقدر با مدیر قبلی یا خوده شما سر نحوه مدیریت یا پیشنهادات و مشکلات صحبت شده.ولی نتیجه نداشته.
یه دوتا پیام بیای پایین تر میبینی که به چند تا از کاربرا گفتم که بعد از تبلیغ انجمنای دیگه مدیر از این کاره ما سو استفاده میکنه و اسم مارو خراب میکنه و میگه اینا هدفشون پیشرفت انجمن نبوده.
ولی قبل از این که شما بیای منو چند تا از ثابتای انجمن بودیم که اینجارو انجمن کردیم نه شما.
حالا طوری شده که تاپیک انتقاد بدون هیچ توهینی میزنیم همه هم مخالفتشون رو نشون میدن و شما میای پاک میکنی.چرا نمیدونم؟
توی کل اینترنت با هیچکس به اندازه مدیر های اینجا درگیر نبودم.
همینجور که میبینید هر چقدر هم انتقاد کنید بازم میگن گزارش تخلف هست + دو مدیر انلاین :|
بیشترین نوع بی احترامی رو به من کردید الانم توی متن من میگردید دنبال یه کلمه که بگید این توهینه و حذف کنید :|
1- ما همه پیام ها را مطالعه نکردیم و حریم شخصی شما بوده است.
2- در هیچ جا نام شخصی را ذکر نکردیم.
3- اگر هدف شما کمک به انجمن است با این روش به هدف خود نمی رسید.
4- در خصوص پشنهادات قبلی شما با مدیر انجمن اطلاع ندارم و نمی توانم نظری بدهم.
5- در خصوص بی احترامی های انجام شده؛ قبلا عرض شد مشکل تاخیر در رسیدگی بخاطر مشکل اینترنتی بوده است و اینکه باید این مشکل از ناحیه خود کاربران مرتفع شود که هر فرصتی که پیدا کردند سریع سوء استفاده نکنند. آیا باید همه چیز با زور درست شود و کسی ملزم به رعایت قوانین و اصول نیست ؟؟؟
6- با همه شرایط و مشکلات ایجاد شده از همه کاربران درخواست دارم قوانین را رعایت کنند و با یاری یکدیگر، برای بهبود انجمن اقدام کنیم. و موارد تلخ گذشته را به فراموشی بسپاریم.
یا علی
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
bingo55521 عزیز :
5- در خصوص بی احترامی های انجام شده؛ قبلا عرض شد مشکل تاخیر در رسیدگی بخاطر مشکل اینترنتی بوده است و اینکه باید این مشکل از ناحیه خود کاربران مرتفع شود که هر فرصتی که پیدا کردند سریع سوء استفاده نکنند. آیا باید همه چیز با زور درست شود و کسی ملزم به رعایت قوانین و اصول نیست ؟؟؟
6- با همه شرایط و مشکلات ایجاد شده از همه کاربران درخواست دارم قوانین را رعایت کنند و با یاری یکدیگر، برای بهبود انجمن اقدام کنیم. و موارد تلخ گذشته را به فراموشی بسپاریم.
یا علی
6- با همه شزایط و مشکلات ایجاد شده از همه کاربران درخواست دارم قوانین را رعایت کنند و با یاری یکدیگر، برای بهبود انجمن اقدام کنیم. و موارد تلخ گذشته را به فراموشی بسپاریم.
یا علی
هدفم بود ولی دیگه نیست.در کل خاطرات خوبی رو توی انجمن و بازی تجربه نکردم.سرور قهرمانانم کارمو انجام بدم میرم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم.دیگه خودتون میدونید و دیگه بینگوی مزاحم و دردسر سازم نیست.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]bingo55521 عزیز :
6- با همه شزایط و مشکلات ایجاد شده از همه کاربران درخواست دارم قوانین را رعایت کنند و با یاری یکدیگر، برای بهبود انجمن اقدام کنیم. و موارد تلخ گذشته را به فراموشی بسپاریم.
یا علی
[/div][/quote]
هدفم بود ولی دیگه نیست.در کل خاطرات خوبی رو توی انجمن و بازی تجربه نکردم.سرور قهرمانانم کارمو انجام بدم میرم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم.دیگه خودتون میدونید و دیگه بینگوی مزاحم و دردسر سازم نیست.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.