من که الان ماکرونی خوردم با طالبی . 3 لیوانم شربت ابلیمو 10 دقیقه هم به اذان مونده
ما که اخرش نفهمیدیم این غذائه اسمش اسپاگتیه،ماکارانیه،ماکارونیه،ماکرونیه،مکرونیه من دیگه هنگ کـردم شما انجمنی ها که حلال مشکلاتین بیاین یه اسم برا این لامصب بذاریم
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]من که الان ماکرونی خوردم با طالبی . 3 لیوانم شربت ابلیمو 10 دقیقه هم به اذان مونده[/div][/quote]
ما که اخرش نفهمیدیم این غذائه اسمش اسپاگتیه،ماکارانیه،ماکارونیه،ماکرونیه،مکرونیه من دیگه هنگ کـردم شما انجمنی ها که حلال مشکلاتین بیاین یه اسم برا این لامصب بذاریم
من که الان ماکرونی خوردم با طالبی . 3 لیوانم شربت ابلیمو 10 دقیقه هم به اذان مونده
وولوولک
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]من که الان ماکرونی خوردم با طالبی . 3 لیوانم شربت ابلیمو 10 دقیقه هم به اذان مونده[/div][/quote]
ما که اخرش نفهمیدیم این غذائه اسمش اسپاگتیه،ماکارانیه،ماکارونیه،ماکرونیه،مکرونیه من دیگه هنگ کـردم شما انجمنی ها که حلال مشکلاتین بیاین یه اسم برا این لامصب بذاریم[/div][/quote]
وولوولک :ugeek::mrgreen:
من هیچی نخوردم.بدون سحری میگیرم کلا.نصفه شب نمیتونم غذا بخورم
والا من دیدم بعضیا رو که نمیتونن از خواب بیدار بشن واسه همینم بدون سحری روزه میگیرن
ولی ندیده بودم طرف از خواب بیدار بشه ولی چیزی نخوره .
داداش من بیدار نشدم بیدار بودم دیشب کلا تا صبح داشتم بازی میکردم.
نکته دوم واسه نماز که باید بلند شیgeek:
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]من هیچی نخوردم.بدون سحری میگیرم کلا.نصفه شب نمیتونم غذا بخورم[/div][/quote]
والا من دیدم بعضیا رو که نمیتونن از خواب بیدار بشن واسه همینم بدون سحری روزه میگیرن
ولی ندیده بودم طرف از خواب بیدار بشه ولی چیزی نخوره .:shock:
[/div][/quote]
داداش من بیدار نشدم بیدار بودم دیشب کلا تا صبح داشتم بازی میکردم.
نکته دوم واسه نماز که باید بلند شی:?:geek:
یه دونه خرما رو لیس زدم.
شوخی کردم من اصلا سحری نخوردم
تو دلت با خداس
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]یه دونه خرما رو لیس زدم.:cry:
شوخی کردم من اصلا سحری نخوردم :|:mrgreen:[/div][/quote]
تو دلت با خداس :geek::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.