داداش خوب شاید دف ساز بوده و نیروهاشو برگشت داده به شهر خودش. شما باید قبل از حمله جاسوسی میکردی. شاید جمعیتش کم باشه ولی منابع و سربازش ممکنه زیاد باشه..
من چی گفتم؟
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش خوب شاید دف ساز بوده و نیروهاشو برگشت داده به شهر خودش. شما باید قبل از حمله جاسوسی میکردی. شاید جمعیتش کم باشه ولی منابع و سربازش ممکنه زیاد باشه.. [/div][/quote]
من چی گفتم؟:roll::oops::?
با عرض سلام وخسته نباشید من دیروز به یه شهر با جمعیت 360 نفری حمله حمله کردم با لشکریان12000هزار سرباز 3000کماندار،3000شمشیرزن،6000هزارنیزه دار،البته با سطح 20 ولشکرکشی ازنوع نبرد ویک قهرمان واقعا تجب کردم همه کشته شدن!!!!!!!!!!! یعنی چی شده؟؟؟/ من حدود2 هفته پیش جاسوسی کرده بودم،حدود200 یا300سرباز بیشتر نداشت!!!!!!!!!! مگه همچین چیزی ممکنه که اینقدر سرباز زیاد کرده باشه ،جمعتی که 360 نفر است!!!!!!!!! اگه محافظ داشت ،خب منم میگفتم خب حمتما محافظ یه نفر براش فرستاده،ولی هیچ خبری از محافظ نبود!!!!! اینم کد لشکرکشی:6501648 خواهشا پیگیری کنید،خیلی ممنون منتظر پاسخ کارشناش عزیز هستم
شما از کجا فهمیدی محافظ نداشت؟ لشکرکشیت نبرد بوده و همه سربازات کشته شدن پس سربازی زنده نمونده که شما متوجه بشی طرف محافظ داشته یا نه همه چی جمعیت نیست
دادا داره میگه قبلا جاسوسی کرده واون محافظ نداشته
این میگه دو هفته پیش جاسوسی کردم
خب معلومه محافظ میگیره
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div][quote][div][b]alexy[/b][/div][div]با عرض سلام وخسته نباشید من دیروز به یه شهر با جمعیت 360 نفری حمله حمله کردم با لشکریان12000هزار سرباز 3000کماندار،3000شمشیرزن،6000هزارنیزه دار،البته با سطح 20 ولشکرکشی ازنوع نبرد ویک قهرمان واقعا تجب کردم همه کشته شدن!!!!!!!!!!! یعنی چی شده؟؟؟/ من حدود2 هفته پیش جاسوسی کرده بودم،حدود200 یا300سرباز بیشتر نداشت!!!!!!!!!! مگه همچین چیزی ممکنه که اینقدر سرباز زیاد کرده باشه ،جمعتی که 360 نفر است!!!!!!!!! اگه محافظ داشت ،خب منم میگفتم خب حمتما محافظ یه نفر براش فرستاده،ولی هیچ خبری از محافظ نبود!!!!! اینم کد لشکرکشی:6501648 خواهشا پیگیری کنید،خیلی ممنون منتظر پاسخ کارشناش عزیز هستم[/div][/quote] شما از کجا فهمیدی محافظ نداشت؟ لشکرکشیت نبرد بوده و همه سربازات کشته شدن پس سربازی زنده نمونده که شما متوجه بشی طرف محافظ داشته یا نه همه چی جمعیت نیست[/div][/quote]
دادا داره میگه قبلا جاسوسی کرده واون محافظ نداشته:geek:[/div][/quote]
این میگه دو هفته پیش جاسوسی کردم:oops::oops:
خب معلومه محافظ میگیره:shock:
آخه این چیزایی که تو تاپیک هست هیچ ربطی به مشکل و قسمت گزارش مشکلات نداره.
یه نفر در مقابل حملات یه نفر دیگه دفاع کرده و پیروز شده.فقط همین.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
آخه این چیزایی که تو تاپیک هست هیچ ربطی به مشکل و قسمت گزارش مشکلات نداره.:shock::shock:
یه نفر در مقابل حملات یه نفر دیگه دفاع کرده و پیروز شده.فقط همین.:o:o:o:shock:
جان نه با استارتر تاپیک بودم.
گزارش دیدم به احتمال زیاد اون مولتی اکانت بوده سریع محافظ فرستاده
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]با منی؟[/div][/quote]
گزارش دیدم به احتمال زیاد اون مولتی اکانت بوده سریع محافظ فرستاده 8-)
گزارش دیدم به احتمال زیاد اون مولتی اکانت بوده سریع محافظ فرستاده
بچه ها وقتی به کسی حمله میکنید،خوب تو گزارش لشکرکشی نوشت هکه محافظ داره یا نه
چرا اینقدر دعوا میکنید
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]با منی؟[/div][/quote]
گزارش دیدم به احتمال زیاد اون مولتی اکانت بوده سریع محافظ فرستاده 8-)[/div][/quote]
بچه ها وقتی به کسی حمله میکنید،خوب تو گزارش لشکرکشی نوشت هکه محافظ داره یا نه;)
چرا اینقدر دعوا میکنید:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.