حاجی خشتکمون اومده بود رو سرمون.
ااااااااخییییییییییییییششششششششششششش چقدر خوش مزه بود.راحت شدم
نـــوش جــون
اصلا یه جوری افطارو خوردم که نفهمیدم چجوری خوردم.الف الله اکبر رو نگفته بود سفررو خالی کردم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]حاجی خشتکمون اومده بود رو سرمون.
ااااااااخییییییییییییییششششششششششششش چقدر خوش مزه بود.راحت شدم :oops::P:P:P[/div][/quote]
[b]نـــوش جــون[/b]8-)[/div][/quote]
اصلا یه جوری افطارو خوردم که نفهمیدم چجوری خوردم.الف الله اکبر رو نگفته بود سفررو خالی کردم :mrgreen:
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]حاجی خشتکمون اومده بود رو سرمون.
ااااااااخییییییییییییییششششششششششششش چقدر خوش مزه بود.راحت شدم :oops::P:P:P[/div][/quote]
[b]نـــوش جــون[/b]8-)[/div][/quote]
اصلا یه جوری افطارو خوردم که نفهمیدم چجوری خوردم.الف الله اکبر رو نگفته بود سفررو خالی کردم :mrgreen:[/div][/quote]
هه:lol::lol::lol::lol:
من خیلی ضعیفم میشه نگیرم
امروز به معنای واقعی کلمه داغون شدم داغون!
من گشنه و تشنم نبود.گشنم بود ولی تشنم اصلا نبود.
حوصلم انقدر سر رفته بود داشتم بالا میوردم.برا همین سخت بود
دوستان
هنوز 29 روز مونده جو گیر نشید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]من خیلی ضعیفم میشه نگیرم :D
امروز به معنای واقعی کلمه داغون شدم داغون!:cry:
[/div][/quote]
من گشنه و تشنم نبود.گشنم بود ولی تشنم اصلا نبود.
حوصلم انقدر سر رفته بود داشتم بالا میوردم.برا همین سخت بود :?
دوستان :lol:
هنوز 29 روز مونده جو گیر نشید :lol:
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]جالبه نه گرسنه شدم نه تشنه.شما هم همینطوری هستین؟[/div][/quote]
اره منم هیچ حسی ندارم :D[/div][/quote]
بعد از افطاره دیگه آره؟:mrgreen:
نه والا اصلا هیچ احساس گرسنگی و تشنگی بهم دست نداد . البته از قبل انتظارشو داشتم . چون گاهی اوقات اصلا یادم میره چیزی بخورم و تا کسی یا چیزی یاداوری نکنه ممکنه تا 24 دووم بیارم . تا همین موقع افطار هم هیچ حسی نداشتم و فکر کنم تا سحری میتونستم بدون احساس گرسنگی و تشنگی ادامه بدم ولی با خودم گفتم چرا همچین کاری بکنم ؟؟ میخورم حالشو میبرم
این مطلب در 1393/04/08 21:59:47 نوشته شده است و در 1393/04/08 21:59:56 ویرایش شده است .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]جالبه نه گرسنه شدم نه تشنه.شما هم همینطوری هستین؟[/div][/quote]
اره منم هیچ حسی ندارم :D[/div][/quote]
بعد از افطاره دیگه آره؟:mrgreen:[/div][/quote]
نه والا اصلا هیچ احساس گرسنگی و تشنگی بهم دست نداد . البته از قبل انتظارشو داشتم . چون گاهی اوقات اصلا یادم میره چیزی بخورم و تا کسی یا چیزی یاداوری نکنه ممکنه تا 24 دووم بیارم . تا همین موقع افطار هم هیچ حسی نداشتم و فکر کنم تا سحری میتونستم بدون احساس گرسنگی و تشنگی ادامه بدم ولی با خودم گفتم چرا همچین کاری بکنم ؟؟:D میخورم حالشو میبرم :D:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.