دوست عزیز حرفت درست اما وقتی تاپیکی آپدیت نشه دیگه به چه درد میخوره اونم مربوط به دو ماه پیشه در حالی که روزانه کلی تاپیک داره زده میشه
آفرین
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]number1.king[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]تاپیک تکراریه عدم بزنم تا اعصابم خورد نشده:evil::evil::evil:[/div][/quote]
من که هر چی سرچ کردم پیدا نکردم :roll:
میشه آدرس اون تاپیکی که مثل اینه رو بزاری
بعد من حذف می کنم:|[/div][/quote]
:|
http://forum.kingsera.ir/posts/view/13315/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%BE%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%28%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D8%AC%DB%8C%29?allpost_page=&ut=dXNlcnM&uti=194004
:|[/div][/quote]
دوست عزیز حرفت درست اما وقتی تاپیکی آپدیت نشه دیگه به چه درد میخوره اونم مربوط به دو ماه پیشه در حالی که روزانه کلی تاپیک داره زده میشه[/div][/quote]
آفرین
دوست عزیز حرفت درست اما وقتی تاپیکی آپدیت نشه دیگه به چه درد میخوره اونم مربوط به دو ماه پیشه در حالی که روزانه کلی تاپیک داره زده میشه
دلیل نمیشه تاپیکی که آپدیت نمیشه رو بجاش یکی دیگه بزنن همونو آپدیتش کنن
به هر حال از قوانین انجمنه کاریش نمیشه کرد
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]number1.king[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]تاپیک تکراریه عدم بزنم تا اعصابم خورد نشده:evil::evil::evil:[/div][/quote]
من که هر چی سرچ کردم پیدا نکردم :roll:
میشه آدرس اون تاپیکی که مثل اینه رو بزاری
بعد من حذف می کنم:|[/div][/quote]
:|
http://forum.kingsera.ir/posts/view/13315/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%BE%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%28%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D8%AC%DB%8C%29?allpost_page=&ut=dXNlcnM&uti=194004
:|[/div][/quote]
دوست عزیز حرفت درست اما وقتی تاپیکی آپدیت نشه دیگه به چه درد میخوره اونم مربوط به دو ماه پیشه در حالی که روزانه کلی تاپیک داره زده میشه[/div][/quote]
دلیل نمیشه تاپیکی که آپدیت نمیشه رو بجاش یکی دیگه بزنن همونو آپدیتش کنن
به هر حال از قوانین انجمنه کاریش نمیشه کرد
تاپیک تانکی انلاین خودم
تاپیک داستان هنویسی
تاپیک دیسکو
تاپیک جلد کتاب از خودم
من خودم تاپیک جلد کتابت رو از اینا بیشتر دوست دارم
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div]تاپیک تانکی انلاین خودم
تاپیک داستان هنویسی:D
تاپیک دیسکو:D:mrgreen:
تاپیک جلد کتاب از خودم:mrgreen:[/div][/quote]
من خودم تاپیک جلد کتابت رو از اینا بیشتر دوست دارم :|
اون تاپیکی که مدیر نظر سنجی کرده بود واسه سرور قهرمانان .
خدا وکیلی یه نگاه به لایک هایی که به مدیر و به پدرام دادن بکن . سرت سوت میکشه
حالا جدا از اینکه تاپیک تکراریه و باید عدم بخوره ولی اینو خوب اومدی
یعنی اگه مدیر اونو عدم بزنه نصف لایکام پریده
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]david[/b][/div][div]اون تاپیکی که مدیر نظر سنجی کرده بود واسه سرور قهرمانان .
خدا وکیلی یه نگاه به لایک هایی که به مدیر و به پدرام دادن بکن . سرت سوت میکشه :?[/div][/quote]
حالا جدا از اینکه تاپیک تکراریه و باید عدم بخوره ولی اینو خوب اومدی
یعنی اگه مدیر اونو عدم بزنه نصف لایکام پریده:lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.