از کی میترسی؟
انیش؟
بیا اینا همه دوستامن.
سرور 23 پیششون بودم
نه بابا
00
---
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]من دلم میخواد بیام اما میترسم صافم کنن[/div][/quote]
از کی میترسی؟
انیش؟
بیا اینا همه دوستامن.
سرور 23 پیششون بودم:roll:[/div][/quote]
نه بابا
دوستان اتحاد رو تا 1 دقیقه دیگه میزنم . اسم اکتم هم grobs
این پستو 10 ساعت بعد عدم میزنم هر * خواست بیاد
داداش زود تر میگفتی میمودم ولی نمیتونم بیام چون تو شمال ایران زمینیم و خودمم با ساغر هم تو مازندرانیم و جز شمالیم
با هم رفتید شمال
چی میگی برادر من .
منظورش اینه که بچه ی شمال هستن .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]سامورایی3[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان اتحاد رو تا 1 دقیقه دیگه میزنم . اسم اکتم هم grobs
این پستو 10 ساعت بعد عدم میزنم هر کس خواست بیاد[/div][/quote]
داداش زود تر میگفتی میمودم ولی نمیتونم بیام چون تو شمال ایران زمینیم و خودمم با ساغر هم تو مازندرانیم و جز شمالیم[/div][/quote]
با هم رفتید شمال :shock:[/div][/quote]
چی میگی برادر من .
منظورش اینه که بچه ی شمال هستن .
بچه ها کی شهر دوم رو میزنید
(ببخشید اسپم بود
1 دیقه دیگه عدم میزنم)
من شنبه احتمالا
شنبه؟؟
من 12 ساعت دیگه میزنم
برا همین رتبم کشید عقب داشتم معبدو ارتقا میدادم
اره منم بخوام میتونم بزنم ولی نمیخوام فعلا شهر بزنم اول میخوام شهر اول بالای 600 برسه بعد
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]hajee[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]hajee[/b][/div][div]بچه ها کی شهر دوم رو میزنید
(ببخشید اسپم بود
1 دیقه دیگه عدم میزنم)[/div][/quote]
من شنبه احتمالا:roll:[/div][/quote]
شنبه؟؟:shock:
من 12 ساعت دیگه میزنم
برا همین رتبم کشید عقب داشتم معبدو ارتقا میدادم[/div][/quote]
اره منم بخوام میتونم بزنم ولی نمیخوام فعلا شهر بزنم اول میخوام شهر اول بالای 600 برسه بعد:geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.