من راهنمای بازی رو مطالعه کردم
یه سوال دارم
تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟
ممنون میشمراهنمایی کنید
شهر پایتخت شهریست که هیچ گاه تصرف نمیشود
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]lord johar[/b][/div][div]من راهنمای بازی رو مطالعه کردم
یه سوال دارم
تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟
ممنون میشمراهنمایی کنید[/div][/quote]
من راهنمای بازی رو مطالعه کردم یه سوال دارم تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟ ممنون میشمراهنمایی کنید
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
:shock::shock:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord johar[/b][/div][div]من راهنمای بازی رو مطالعه کردم یه سوال دارم تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟ ممنون میشمراهنمایی کنید[/div][/quote] شهر پایتخت شهریست که هیچ گاه تصرف نمیشود [/div][/quote]
من راهنمای بازی رو مطالعه کردم یه سوال دارم تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟ ممنون میشمراهنمایی کنید
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]:shock::shock:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord johar[/b][/div][div]من راهنمای بازی رو مطالعه کردم یه سوال دارم تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟ ممنون میشمراهنمایی کنید[/div][/quote] شهر پایتخت شهریست که هیچ گاه تصرف نمیشود [/div][/quote]
[/div][/quote]
:shock::arrow::o:!::!::?:
گاهی اوقات باید کافی بود نه کامل
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]:shock::shock:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord johar[/b][/div][div]من راهنمای بازی رو مطالعه کردم یه سوال دارم تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟ ممنون میشمراهنمایی کنید[/div][/quote] شهر پایتخت شهریست که هیچ گاه تصرف نمیشود [/div][/quote]
[/div][/quote]
:shock::arrow::o:!::!::?:[/div][/quote]
:shock::o:(:shock::?:o:o:o:o:o:o:o:o
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
از ما گذشت ............
[quote][div][b]num1[/b][/div][div]:roll::lol::P:cry::cry::o:o:shock::?:o[b]عباس00[/b][/div][div]:shock::shock:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord johar[/b][/div][div]من راهنمای بازی رو مطالعه کردم یه سوال دارم تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟ ممنون میشمراهنمایی کنید[/div][/quote] شهر پایتخت شهریست که هیچ گاه تصرف نمیشود [/div][/quote]
[/div][/quote]
:shock::o:(:shock::?:o:o:o:o:o:o:o:o[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
چون میگذرد نیست غمی...
[quote][div][b]shoook[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]:roll::lol::P:cry::cry::o:o:shock::?:o[b]عباس00[/b][/div][div]:shock::shock:[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord johar[/b][/div][div]من راهنمای بازی رو مطالعه کردم یه سوال دارم تفاوت پایتخت و بقیه شهر ها تو چیه؟ ممنون میشمراهنمایی کنید[/div][/quote] شهر پایتخت شهریست که هیچ گاه تصرف نمیشود [/div][/quote]
[/div][/quote]
:shock::o:(:shock::?:o:o:o:o:o:o:o:o[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::?::?::?::?::?::?::?::?::shock::shock::shock::shock::shock::shock::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::arrow::arrow::arrow::arrow:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.