موقعسحری همراه با اب عرق کاسنی بخورید تا تشنه نشید
هندونه میگن بخورید
دروغ میگن عرق کاسنی بخورید
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]arash75[/b][/div][div]موقعسحری همراه با اب عرق کاسنی بخورید تا تشنه نشید:mrgreen:[/div][/quote]
هندونه میگن بخورید :mrgreen:[/div][/quote]
دروغ میگن عرق کاسنی بخورید:mrgreen:
اول سمت چپ رو نگاه کن کسی نبود سمت راست رو نگاه کن اونجا هم کسی نبود یواشکی بخور
بالای سرمو چی؟ دلم میگه یکی از اون بالا داره نگاه می کنه . . . .
god is good
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]هنوز ظهر نشده من گشنمه :D[/div][/quote]
من تشنمه:cry:
عاغا یکی منو دلداری بده......[/div][/quote]
اول سمت چپ رو نگاه کن کسی نبود سمت راست رو نگاه کن اونجا هم کسی نبود یواشکی بخور :mrgreen:[/div][/quote]
اول سمت چپ رو نگاه کن کسی نبود سمت راست رو نگاه کن اونجا هم کسی نبود یواشکی بخور
ببین پسر همسایه نیست که داره دید میزنه
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]هنوز ظهر نشده من گشنمه :D[/div][/quote]
اول سمت چپ رو نگاه کن کسی نبود سمت راست رو نگاه کن اونجا هم کسی نبود یواشکی بخور :mrgreen:[/div][/quote]
بالای سرمو چی؟ دلم میگه یکی از اون بالا داره نگاه می کنه . . . .[/div][/quote]
ببین پسر همسایه نیست که داره دید میزنه:lol::lol:
ببین پسر همسایه نیست که داره دید میزنه
00
---
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]هنوز ظهر نشده من گشنمه :D[/div][/quote]
بالای سرمو چی؟ دلم میگه یکی از اون بالا داره نگاه می کنه . . . .[/div][/quote]
ببین پسر همسایه نیست که داره دید میزنه:lol::lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.