خب اپدیت هست میتونی بری
روی دیسک بازی هات چی نوشته؟یه عکس بگیر بده بهم
ببین روی دیسک باید نوشته شده باشه:
burner maxgd3
اگه این باشه میتونی بری
شرکت اینترنتت چیه؟
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]دقیقا از کجاش[quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]کالاف جدید اساسین کرید جدید اینا کافیه[/div][/quote]
خب اپدیت هست میتونی بری:mrgreen:
روی دیسک بازی هات چی نوشته؟یه عکس بگیر بده بهم[/div][/quote]
[/div][/quote]
burner max:xgd3
اگه این باشه میتونی بری
شرکت اینترنتت چیه؟
خب اپدیت هست میتونی بری
burner maxgd3
اگه این باشه میتونی بری
شرکت اینترنتت چیه؟
باختن توی طبیعت من نیست
نفهمیدم داداش[quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]دقیقا از کجاش[quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]کالاف جدید اساسین کرید جدید اینا کافیه[/div][/quote]
[/div][/quote]
اگه این باشه میتونی بری
شرکت اینترنتت چیه؟[/div][/quote]
خب اپدیت هست میتونی بری
burner maxgd3
اگه این باشه میتونی بری
شرکت اینترنتت چیه؟
باختن توی طبیعت من نیست
روی دیسک همچین چیزی ننوشته[quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]دقیقا از کجاش[quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]کالاف جدید اساسین کرید جدید اینا کافیه[/div][/quote]
[/div][/quote]
اگه این باشه میتونی بری
شرکت اینترنتت چیه؟[/div][/quote]
سلام من یه ایکس باکس 360 دویست و پنجاه گیگ کپی خور خریدم. می تونم به اینترنت وصلش کنم مغازه دارگفته نه وصل نکن و اگه وصل کنی دستگاهت از طرف ماکروسافت ردیابی می شه و می سوزه و فلان... اما به نظرم وقتی خریدمش اون وسیله ای که باهاش به اینترنت وصل می شد نبودش گفتم شاید خودش برداشته و می فروشه برای همین بهش اعتماد ندارم
اگه نزدمت سارینا نیستم
سارا خانوم
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]سلام من یه ایکس باکس 360 دویست و پنجاه گیگ کپی خور خریدم. می تونم به اینترنت وصلش کنم:| مغازه دارگفته نه وصل نکن و اگه وصل کنی دستگاهت از طرف ماکروسافت ردیابی می شه و می سوزه و فلان... اما به نظرم وقتی خریدمش اون وسیله ای که باهاش به اینترنت وصل می شد نبودش گفتم شاید خودش برداشته و می فروشه برای همین بهش اعتماد ندارم[/div][/quote]
اگه نزدمت سارینا نیستم
سلام من یه ایکس باکس 360 دویست و پنجاه گیگ کپی خور خریدم. می تونم به اینترنت وصلش کنم مغازه دارگفته نه وصل نکن و اگه وصل کنی دستگاهت از طرف ماکروسافت ردیابی می شه و می سوزه و فلان... اما به نظرم وقتی خریدمش اون وسیله ای که باهاش به اینترنت وصل می شد نبودش گفتم شاید خودش برداشته و می فروشه برای همین بهش اعتماد ندارم
اگه نزدمت سارینا نیستم
ببخشید چی شده؟
با منی؟
اسمت سارینا هست؟
تاپیک بالا میاری؟
من کار بدی کردم؟
متوجه نمیشم
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]سلام من یه ایکس باکس 360 دویست و پنجاه گیگ کپی خور خریدم. می تونم به اینترنت وصلش کنم:| مغازه دارگفته نه وصل نکن و اگه وصل کنی دستگاهت از طرف ماکروسافت ردیابی می شه و می سوزه و فلان... اما به نظرم وقتی خریدمش اون وسیله ای که باهاش به اینترنت وصل می شد نبودش گفتم شاید خودش برداشته و می فروشه برای همین بهش اعتماد ندارم[/div][/quote]
اگه نزدمت سارینا نیستم[/div][/quote]
:|
ببخشید چی شده؟:|
با منی؟:|
اسمت سارینا هست؟:|
تاپیک بالا میاری؟:|
من کار بدی کردم؟:|
متوجه نمیشم:|
اگه نزدمت سارینا نیستم
ببخشید چی شده؟
با منی؟
اسمت سارینا هست؟
تاپیک بالا میاری؟
من کار بدی کردم؟
متوجه نمیشم
فکر کنم میخواست بگه من دخترم
اینو خودم میدونستم
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]سلام من یه ایکس باکس 360 دویست و پنجاه گیگ کپی خور خریدم. می تونم به اینترنت وصلش کنم:| مغازه دارگفته نه وصل نکن و اگه وصل کنی دستگاهت از طرف ماکروسافت ردیابی می شه و می سوزه و فلان... اما به نظرم وقتی خریدمش اون وسیله ای که باهاش به اینترنت وصل می شد نبودش گفتم شاید خودش برداشته و می فروشه برای همین بهش اعتماد ندارم[/div][/quote]
ببخشید چی شده؟:|
با منی؟:|
اسمت سارینا هست؟:|
تاپیک بالا میاری؟:|
من کار بدی کردم؟:|
متوجه نمیشم:|[/div][/quote]
فکر کنم میخواست بگه من دخترم :lol:[/div][/quote]
اینو خودم میدونستم:|
اگه نزدمت سارینا نیستم
بزنیم؟
مادر نزاییده کسی منو بزنه
البته پدر و مادر که جای خود دارن اونا سرورن
ولی یه دخمل موچولو نمیگه اگه نزدمت سالینا نیستم
?got it
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]سلام من یه ایکس باکس 360 دویست و پنجاه گیگ کپی خور خریدم. می تونم به اینترنت وصلش کنم:| مغازه دارگفته نه وصل نکن و اگه وصل کنی دستگاهت از طرف ماکروسافت ردیابی می شه و می سوزه و فلان... اما به نظرم وقتی خریدمش اون وسیله ای که باهاش به اینترنت وصل می شد نبودش گفتم شاید خودش برداشته و می فروشه برای همین بهش اعتماد ندارم[/div][/quote]
بزنیم؟:|
مادر نزاییده کسی منو بزنه:x
البته پدر و مادر که جای خود دارن اونا سرورن8-)
ولی یه دخمل موچولو نمیگه اگه نزدمت سالینا نیستم:lol:
?got it
بچه ها باهم خوب باشین.
دیس بازی نکنین که به عاقبت امینم دچار نشین.
حالا برین خونه.
گو تو هوم
الان ارش تو فاز این سارینا خانومو به من بگو ببینم چه فازی داره ییهویی میاد میگه بزنمت
دخترا واقعا موجودات عجیبی هستن
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بچه ها باهم خوب باشین.
دیس بازی نکنین که به عاقبت امینم دچار نشین.
حالا برین خونه.
گو تو هوم [/div][/quote]
الان ارش تو فاز این سارینا خانومو به من بگو ببینم چه فازی داره ییهویی میاد میگه بزنمت:|
دخترا واقعا موجودات عجیبی هستن:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.