با عرض سلام مدیران عزیز و گرامی عیدی کارمند ها رو دادن 402 هزار تومان شما هم عیدی بدید دل بچه ها شاد بشه مثلا 500 سکه خدایی خیلی بچه ها خوشحال می شن سکه هم که مجازی ولی صمیمیت رو بیشتر می کنه یا مثلا 50000000000000000000000000 از هر منبع ولی عیدتان پیشاپیش مبارک ما که کلا سر کلاس درس عیدش کردیم .
یک سرباز وقتی که می رسه به آخره خط تازه تبدیل به وزیر می شه پس با قدرت بجنگ حتی در بدترین شرایط.
با عرض سلام مدیران عزیز و گرامی عیدی کارمند ها رو دادن 402 هزار تومان شما هم عیدی بدید دل بچه ها شاد بشه مثلا 500 سکه خدایی خیلی بچه ها خوشحال می شن سکه هم که مجازی ولی صمیمیت رو بیشتر می کنه یا مثلا 50000000000000000000000000 از هر منبع :mrgreen: ولی عیدتان پیشاپیش مبارک ما که کلا سر کلاس درس عیدش کردیم .
داداش گل توجه کنی نگفتم عید هست گفتم عیدی از قبل بهمون بدن کارمند ها نکنه عید شده عیدی بهشون دادن بعدش هم من از شما درخواست نکردم مدیر هرموقع گفتن به روی چشم ،آدم کاسه داغ تر از آش بشه خیلی بده مدیر انجمن هستی بگو تا حذفش کنم.
یک سرباز وقتی که می رسه به آخره خط تازه تبدیل به وزیر می شه پس با قدرت بجنگ حتی در بدترین شرایط.
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]پست الکی ندید وتاپیک هم حذف کن[/div][/quote]
داداش گل توجه کنی نگفتم عید هست گفتم عیدی از قبل بهمون بدن کارمند ها نکنه عید شده عیدی بهشون دادن بعدش هم من از شما درخواست نکردم مدیر هرموقع گفتن به روی چشم ،آدم کاسه داغ تر از آش بشه خیلی بده مدیر انجمن هستی بگو تا حذفش کنم:evil:.
داداش گل توجه کنی نگفتم عید هست گفتم عیدی از قبل بهمون بدن کارمند ها نکنه عید شده عیدی بهشون دادن بعدش هم من از شما درخواست نکردم مدیر هرموقع گفتن به روی چشم ،آدم کاسه داغ تر از آش بشه خیلی بده مدیر انجمن هستی بگو تا حذفش کنم.
بچه ها برید نگاه کسند اول چه کسانی توی انجمن بودن من جزو شون بودم التبه من و بینگو و یک دیگه هنوز به انجمن بقیه کسانی که اول تو انجمن بودن الان دیگه نمیاد اینم ادرش
http://forum.kingsera.ir/posts/view/129/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%86%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%9F?news=yes البته من نخواستم انحراف تاپیک کنم
شما داداش بینگو هم استادید و هم نزد ما عزیز هستید ولی بعضی ها خیال می کنن انجمن ارث اجدادشون هست این جا حتی باید به تازه وارد هم احترام گذاشته بشه درجه انسان به تعداد سرور نیست به مرام هست.
[quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div][quote][div][b]ninja.m[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]پست الکی ندید وتاپیک هم حذف کن[/div][/quote]
داداش گل توجه کنی نگفتم عید هست گفتم عیدی از قبل بهمون بدن کارمند ها نکنه عید شده عیدی بهشون دادن بعدش هم من از شما درخواست نکردم مدیر هرموقع گفتن به روی چشم ،آدم کاسه داغ تر از آش بشه خیلی بده مدیر انجمن هستی بگو تا حذفش کنم:evil:.[/div][/quote]
بچه ها برید نگاه کسند اول چه کسانی توی انجمن بودن من جزو شون بودم التبه من و بینگو و یک دیگه هنوز به انجمن بقیه کسانی که اول تو انجمن بودن الان دیگه نمیاد اینم ادرش
http://forum.kingsera.ir/posts/view/129/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%86%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%9F?news=yes البته من نخواستم انحراف تاپیک کنم [/div][/quote]
شما داداش بینگو هم استادید و هم نزد ما عزیز هستید ولی بعضی ها خیال می کنن انجمن ارث اجدادشون هست این جا حتی باید به تازه وارد هم احترام گذاشته بشه درجه انسان به تعداد سرور نیست به مرام هست.
بشین تابهت عیدی بدند
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]ninja.m[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]پست الکی ندید وتاپیک هم حذف کن[/div][/quote] داداش گل توجه کنی نگفتم عید هست گفتم عیدی از قبل بهمون بدن کارمند ها نکنه عید شده عیدی بهشون دادن بعدش هم من از شما درخواست نکردم مدیر هرموقع گفتن به روی چشم ،آدم کاسه داغ تر از آش بشه خیلی بده مدیر انجمن هستی بگو تا حذفش کنم:evil:.[/div][/quote]
بشین تابهت عیدی بدند:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بشین تابهت عیدی بدند
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]ninja.m[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]پست الکی ندید وتاپیک هم حذف کن[/div][/quote] داداش گل توجه کنی نگفتم عید هست گفتم عیدی از قبل بهمون بدن کارمند ها نکنه عید شده عیدی بهشون دادن بعدش هم من از شما درخواست نکردم مدیر هرموقع گفتن به روی چشم ،آدم کاسه داغ تر از آش بشه خیلی بده مدیر انجمن هستی بگو تا حذفش کنم:evil:.[/div][/quote] بشین تابهت عیدی بدند:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.