عزیزان غارت و حمله با هم تفاوت خیلی زیادی داره
غارت از کسی انجام می شه که نیرو نداره
موقع غارت تلفات نداریم
پس مهمترین چیز ها برای غارت حمل منابع و مجموع منابع برای تولیده
اگه محدوده غارتت زیاد باشه
سرعت نیرو هم تاثیر گذار می شه
بستگی به استراتژی بازیکن داره
شما برای یه نیزه دار باید 410 تا منابع خرج کنی تا بتونی ظرفیت حمل 50 تایی گیرت بیاد
اما برای کماندار باید 1300 (بیش از 3 برابر) منابع خرج کنی تا ظرفیت حمل 100 (تنها دو برابر) گیرت بیاد
به علاوه اگر مصرف گندم رو هم دخیل کنیم
شما با 3 گندم خور معادل 100 تا منابع میتونی در هر دوره غارت بیاری اما با گندم خور 3 شما می تونی 150 تا بیاری یعنی 50٪ بیشتر
من * بازی می کردم
یه سایتی بود روش محاسبه بهترین مهاجم و مدافع و غارتگر و این حرفا رو اینجوری محاسبه میکرد
دیتابیس قوی ای هم داشت
من از اون سایت کمک گرفتم (الان فیلتر شده بهش دسترسی ندارم) تو یه فرصت که بهش دسترسی پیدا کردم کل فرمول ها رو براتون میارم
تمام محاسباتی کردم بر اساس منطق بازی * که البته شبیه این بازیه تا حدودی نوشته شده
اگه کسی به منطقم ایراد داره بگه
محاسبات رو برنامه اکسل انجام اده که مطمئنا اشتباهی درش نیست
شاید منطق من اشتباه بوده که شما اینقدر باهاش مخالفید
لطفا بگید چه جوری بهترین غارتگر رو انتخاب کنیم تا من هم یاد بگیرم
گاهی اوقات باید کافی بود نه کامل
عزیزان غارت و حمله با هم تفاوت خیلی زیادی داره
غارت از کسی انجام می شه که نیرو نداره
موقع غارت تلفات نداریم
پس مهمترین چیز ها برای غارت حمل منابع و مجموع منابع برای تولیده
اگه محدوده غارتت زیاد باشه
سرعت نیرو هم تاثیر گذار می شه
بستگی به استراتژی بازیکن داره
شما برای یه نیزه دار باید 410 تا منابع خرج کنی تا بتونی ظرفیت حمل 50 تایی گیرت بیاد
اما برای کماندار باید 1300 (بیش از 3 برابر) منابع خرج کنی تا ظرفیت حمل 100 (تنها دو برابر) گیرت بیاد
به علاوه اگر مصرف گندم رو هم دخیل کنیم
شما با 3 گندم خور معادل 100 تا منابع میتونی در هر دوره غارت بیاری اما با گندم خور 3 شما می تونی 150 تا بیاری یعنی 50٪ بیشتر
من تراوین بازی می کردم
یه سایتی بود روش محاسبه بهترین مهاجم و مدافع و غارتگر و این حرفا رو اینجوری محاسبه میکرد
دیتابیس قوی ای هم داشت
من از اون سایت کمک گرفتم (الان فیلتر شده بهش دسترسی ندارم) تو یه فرصت که بهش دسترسی پیدا کردم کل فرمول ها رو براتون میارم
تمام محاسباتی کردم بر اساس منطق بازی تراوین که البته شبیه این بازیه تا حدودی نوشته شده
اگه کسی به منطقم ایراد داره بگه
محاسبات رو برنامه اکسل انجام اده که مطمئنا اشتباهی درش نیست
شاید منطق من اشتباه بوده که شما اینقدر باهاش مخالفید
لطفا بگید چه جوری بهترین غارتگر رو انتخاب کنیم تا من هم یاد بگیرم