رضا من همین الان وارد سرور شدم مشکلی نداشت.
سرویس دهندت چیه؟
مخابرات
ماله منم مخرابراته مشکلی ندادرم.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]اقا یعنی چی!!!؟؟؟ ساعت 6 باز نمیتونه بره تو سرور:evil::evil::evil:[/div][/quote]
سرویس دهندت چیه؟[/div][/quote]
مخابرات[/div][/quote]
ماله منم مخرابراته مشکلی ندادرم.
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]اقا یعنی چی!!!؟؟؟ ساعت 6 باز نمیتونه بره تو سرور:evil::evil::evil:[/div][/quote]
سرویس دهندت چیه؟[/div][/quote]
مخابرات[/div][/quote]
ماله منم مخرابراته مشکلی ندادرم.[/div][/quote]
http://www.8pic.ir/images/cktcm5ng5mc9wov9nrhg.png[/div][/quote]
برا من اینو نداد.
وایسا یه 10 دیقه دیگه ثبت کن.
حالا من نمیخوام گیر الکی بدم در ضمن نمیدونم بچه ها توی صفحات قبل به این موضوع اشاره کردن یا نه ولی در کل میخواستم بدونین Nightmares به معنی شوالیه ها نیست .
Nightmares به معنی کابوس ها هستش .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
حالا من نمیخوام گیر الکی بدم در ضمن نمیدونم بچه ها توی صفحات قبل به این موضوع اشاره کردن یا نه ولی در کل میخواستم بدونین Nightmares به معنی شوالیه ها نیست .
Nightmares به معنی کابوس ها هستش . ;););)
شوالیه که میشه Knight
خوب منم همین رو میگم
یه نگاه به نظر سنجی محمد ( گروبز ) بکن تا اشتباه رو دریابی
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]حالا من نمیخوام گیر الکی بدم در ضمن نمیدونم بچه ها توی صفحات قبل به این موضوع اشاره کردن یا نه ولی در کل میخواستم بدونین Nightmares به معنی شوالیه ها نیست .
Nightmares به معنی کابوس ها هستش . ;););)[/div][/quote]
شوالیه که میشه Knight :|[/div][/quote]
خوب منم همین رو میگم
یه نگاه به نظر سنجی محمد ( گروبز ) بکن تا اشتباه رو دریابی 8-)
شوالیه که میشه Knight
خوب منم همین رو میگم
یه نگاه به نظر سنجی محمد ( گروبز ) بکن تا اشتباه رو دریابی
اوکی به هرحال ، سرور 28 هستی؟ تا کی هستی؟
همین الان سرور رو شروع کردم ولی فکر نکنم تا اخر سرور ادامه بدم . به احتمال زیاد زود زده میشم و از وسط بازی ول میکنم اکانت رو . اخه هدفی ندارم همینجوری عشقی بازی میکنم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]حالا من نمیخوام گیر الکی بدم در ضمن نمیدونم بچه ها توی صفحات قبل به این موضوع اشاره کردن یا نه ولی در کل میخواستم بدونین Nightmares به معنی شوالیه ها نیست .
Nightmares به معنی کابوس ها هستش . ;););)[/div][/quote]
شوالیه که میشه Knight :|[/div][/quote]
خوب منم همین رو میگم
یه نگاه به نظر سنجی محمد ( گروبز ) بکن تا اشتباه رو دریابی 8-)[/div][/quote]
اوکی به هرحال ، سرور 28 هستی؟ تا کی هستی؟[/div][/quote]
همین الان سرور رو شروع کردم ولی فکر نکنم تا اخر سرور ادامه بدم . به احتمال زیاد زود زده میشم و از وسط بازی ول میکنم اکانت رو . اخه هدفی ندارم همینجوری عشقی بازی میکنم :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.