نه مث اون موقع نتونستن
علتشم این بود ک با اتحادای اول ک زیر مجموعشونم رتبه زیر 6 داشت اعلان جنگ میزدن و خیلی ها رفتن..
بعدم با جن تا ادغام کارشون خراب شد...
این مطلب در 1393/04/04 13:35:12 نوشته شده است و در 1393/04/04 13:35:36 ویرایش شده است .
وقتی آدم از خاکـــــــــــــه
تعجبی نداره که
کرم داشته باشه
نه مث اون موقع نتونستن
علتشم این بود ک با اتحادای اول ک زیر مجموعشونم رتبه زیر 6 داشت اعلان جنگ میزدن و خیلی ها رفتن..
بعدم با جن تا ادغام کارشون خراب شد...
اتحاد پادشاهان حتما میاد
اخه با فرشیدی اس 4 حرف زدم گفت 15 هزار جمع کردم بیام بازی کنم اونم که بیاد حتما عباس دو در میاد
اگر اتحاد زدید ماهم خبر کنید درضمن اگر شاخ بود بگید بیام اگر مثلا رتبه ده یازده بود به نظرم لغو کنید بهتره
Moein4321
اتحاد پادشاهان حتما میاد
اخه با فرشیدی اس 4 حرف زدم گفت 15 هزار جمع کردم بیام بازی کنم:lol::lol: اونم که بیاد حتما عباس دو در میاد
اگر اتحاد زدید ماهم خبر کنید درضمن اگر شاخ بود بگید بیام اگر مثلا رتبه ده یازده بود به نظرم لغو کنید بهتره
اتحاد پادشاهان حتما میاد
اخه با فرشیدی اس 4 حرف زدم گفت 15 هزار جمع کردم بیام بازی کنم اونم که بیاد حتما عباس دو در میاد
داداشی من من از همون موقع که اتحادو زدم رتبه برام مهم نوبد ولی مطمئن باش رتبه غارتمون دهن پر کنه
شاید اصلا صفحه اولم نشدیم اما غارت بین 4 تا هستیم ایشالاه
اگه بازم سئوالی داشتی در مورد اتحاد تو خصوصی پیگیری کن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]اتحاد پادشاهان حتما میاد
اخه با فرشیدی اس 4 حرف زدم گفت 15 هزار جمع کردم بیام بازی کنم:lol::lol: اونم که بیاد حتما عباس دو در میاد
[/div][/quote]
داداشی من من از همون موقع که اتحادو زدم رتبه برام مهم نوبد ولی مطمئن باش رتبه غارتمون دهن پر کنه;)
شاید اصلا صفحه اولم نشدیم اما غارت بین 4 تا هستیم ایشالاه
اگه بازم سئوالی داشتی در مورد اتحاد تو خصوصی پیگیری کن;)
ضمن تایید حرف فرهاد عزیز باید ادامه بدم که همینطوره.
اونجا در سرور 6 توسط پوریا مدیریت میشد و تا جایی که میدونم هنوز مدیری نتونسته برای بهترینها به قاطعیت و قدرت اون عمل کنه.
خیلی خوب یادمه که سرور 6 اونا به زیر مجموعه هاشون حمله میکردن من خودم توی زیر مجموعه بودم و به موسس ما حمله میشد.
ما خیلی تحت فشار بودیم چون از اتحاد خودمون داشتن مارو میزدن.
از همون موقع بود که ذهنیت ها خیلی تغییر پیداکرد.
البته همشون اینطوری نبودن.
اگه خود پوریا دوباره بهترینها رو برپا کنه و بخواد بیارتش جزو 3 تا،اینکارو میکنه و شک نکنید جزو بخت های کتیبه هم میشه اتحاد.
در کل در جواب به مهدی دوران بهترینها کامل تموم نشده اگه اشتباه نکنم سرور 20 (شایدم21)بود که بهترینها کتیبه رو آرشیو کرد.
حالا مهم نیست ادامه>>>>
جنگ هر اتحادی رو نباودی میکنه
بگزریم ایشالاه اصلا اتحاد خودمون شاخ سرور میشه
2روزو 9 ساعت
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]ضمن تایید حرف فرهاد عزیز باید ادامه بدم که همینطوره.
اونجا در سرور 6 توسط پوریا مدیریت میشد و تا جایی که میدونم هنوز مدیری نتونسته برای بهترینها به قاطعیت و قدرت اون عمل کنه.
خیلی خوب یادمه که سرور 6 اونا به زیر مجموعه هاشون حمله میکردن من خودم توی زیر مجموعه بودم و به موسس ما حمله میشد.
اگه خود پوریا دوباره بهترینها رو برپا کنه و بخواد بیارتش جزو 3 تا،اینکارو میکنه و شک نکنید جزو بخت های کتیبه هم میشه اتحاد.
در کل در جواب به مهدی دوران بهترینها کامل تموم نشده اگه اشتباه نکنم سرور 20 (شایدم21)بود که بهترینها کتیبه رو آرشیو کرد.
حالا مهم نیست ادامه>>>>[/div][/quote]
بگزریم ایشالاه اصلا اتحاد خودمون شاخ سرور میشه:mrgreen::mrgreen:
2روزو 9 ساعت
ضمن تایید حرف فرهاد عزیز باید ادامه بدم که همینطوره.
حالا مهم نیست ادامه>>>>
بگزریم ایشالاه اصلا اتحاد خودمون شاخ سرور میشه
2روزو 9 ساعت
با 5 تا بازیکن
با همین پچه هایه انجمن فعلا 12-13 نفر شدیم
2-3 نفر گنده هم از بیرون گراره بیان
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]ضمن تایید حرف فرهاد عزیز باید ادامه بدم که همینطوره.
حالا مهم نیست ادامه>>>>[/div][/quote]
بگزریم ایشالاه اصلا اتحاد خودمون شاخ سرور میشه:mrgreen::mrgreen:
2روزو 9 ساعت[/div][/quote]
با 5 تا بازیکن:|[/div][/quote]
با همین پچه هایه انجمن فعلا 12-13 نفر شدیم;)
2-3 نفر گنده هم از بیرون گراره بیان
حال میده این ممد ک داره شمارش معکوس میگه روز بازی نتش یا برقشون قط
وای چقدر بخندیم
rezadefender
چه حوصله ای داریا
فکر کنم روز آخر هر دقیقه کورنومتر میگیری اعلام میکنی
وخته رفتنه
حال میده این ممد ک داره شمارش معکوس میگه روز بازی نتش یا برقشون قط
وای چقدر بخندیم[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]چه حوصله ای داریا
فکر کنم روز آخر هر دقیقه کورنومتر میگیری اعلام میکنی :| :|
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.