ما که اونجا نیستیم ولی خوش به حال شما که هستید و از اونجا شکایت دارید ولله ما همین انجمن رو بزور باز میکنیم هی رفرش تازه یه بار کلن خارجم کرد از انجمن
اگر میشه بگید رتبه 1 جمعیتش نده
اگه باز باشه فکر کنم از 70 گزشته
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]ما که اونجا نیستیم ولی خوش به حال شما که هستید و از اونجا شکایت دارید ولله ما همین انجمن رو بزور باز میکنیم هی رفرش تازه یه بار کلن خارجم کرد از انجمن
اگر میشه بگید رتبه 1 جمعیتش نده[/div][/quote]
اگه باز باشه فکر کنم از 70 گزشته
ما که اونجا نیستیم ولی خوش به حال شما که هستید و از اونجا شکایت دارید ولله ما همین انجمن رو بزور باز میکنیم هی رفرش تازه یه بار کلن خارجم کرد از انجمن
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]ما که اونجا نیستیم ولی خوش به حال شما که هستید و از اونجا شکایت دارید ولله ما همین انجمن رو بزور باز میکنیم هی رفرش تازه یه بار کلن خارجم کرد از انجمن
62 تا
62 تا
خوش با حالت برا من نمیره
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]ما که اونجا نیستیم ولی خوش به حال شما که هستید و از اونجا شکایت دارید ولله ما همین انجمن رو بزور باز میکنیم هی رفرش تازه یه بار کلن خارجم کرد از انجمن
62 تا [/div][/quote]
خوش با حالت برا من نمیره:geek:
master warrior
62 تا جمعیت
اتحاد unforgiven
خداوند بعضـــیها را عقل و مــرا پول فراوان عطا کند ...
http://up-is.ir/up93/p2/140446722040161.jpg
master warrior
62 تا جمعیت
اتحاد unforgiven
اها پس هنوز زوده مرسی از اطلاعاتتون
71 میرسه و طرف میره میخوابه و صبح به 100 و خورده میرسه
البته ما صبح میگیرمتون
طوری که شما گفتین من گفتم که الان صد رو رد کردید یکی گفت دوهزار و خورده تولیدات و از این حرفا
Moein4321
اها پس هنوز زوده مرسی از اطلاعاتتون
71 میرسه و طرف میره میخوابه و صبح به 100 و خورده میرسه
البته ما صبح میگیرمتون
طوری که شما گفتین من گفتم که الان صد رو رد کردید یکی گفت دوهزار و خورده تولیدات و از این حرفا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.