یک اتفاق جالب :
اونی که اکانتشو حذف کرده باشه و بهش حمله بزنی با یک پیام به شما خبر میده که اکانتش حذف شده و کلا از لیست فارمت بیرون میاد
یا پیغمبر داریم به آخرالزمان نزدیک میشیم الان فهمیدی؟
پیش نیومده بود برام
فارمای ما ادمای خوبین کم پیش میاد حذف کنن
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]یک اتفاق جالب :
اونی که اکانتشو حذف کرده باشه و بهش حمله بزنی با یک پیام به شما خبر میده که اکانتش حذف شده و کلا از لیست فارمت بیرون میاد:idea:[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o
یا پیغمبر داریم به آخرالزمان نزدیک میشیم الان فهمیدی؟:shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o[/div][/quote]
پیش نیومده بود برام:D
فارمای ما ادمای خوبین کم پیش میاد حذف کنن :D
یک اتفاق جالب :
اونی که اکانتشو حذف کرده باشه و بهش حمله بزنی با یک پیام به شما خبر میده که اکانتش حذف شده و کلا از لیست فارمت بیرون میاد
یا پیغمبر داریم به آخرالزمان نزدیک میشیم الان فهمیدی؟
پیش نیومده بود برام
فارمای ما ادمای خوبین کم پیش میاد حذف کنن
خدا نصیب ما کنه
سرور 24 حدود 15 تا از فارم تپلا حذفیدن..
==============
24 آخر مولتی بازی بود ولی
یادمه ممد ی اتحاد 15 سرور مولتیاش بود
رفقا هم ک اووووووه اینقدر مولتی داشتن ک نگو
وقتی آدم از خاکـــــــــــــه
تعجبی نداره که
کرم داشته باشه
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]یک اتفاق جالب :
اونی که اکانتشو حذف کرده باشه و بهش حمله بزنی با یک پیام به شما خبر میده که اکانتش حذف شده و کلا از لیست فارمت بیرون میاد:idea:[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o
یا پیغمبر داریم به آخرالزمان نزدیک میشیم الان فهمیدی؟:shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o[/div][/quote]
پیش نیومده بود برام:D
فارمای ما ادمای خوبین کم پیش میاد حذف کنن :D[/div][/quote]
خدا نصیب ما کنه
سرور 24 حدود 15 تا از فارم تپلا حذفیدن..
==============
24 آخر مولتی بازی بود ولی
یادمه ممد ی اتحاد 15 سرور مولتیاش بود:roll:
رفقا هم ک اووووووه اینقدر مولتی داشتن ک نگو
پریروز کلی ذوق کردیم طرفو با 8 تا شهر صفرش کردیم به امید اینکه یه فارم تپل پیدا کردیمو از فردا غارتش می گنیم....
نیم ساعت بعد رفتم دیدم طرف حذف کرده!!!
خوب یه خورده جنبه هم خوبه
بذارین ملت از بازی لذت ببرن.
من خودم چند تا سرور فارم تپل بودم برا بقیه /
حالا که به ما رسید آسمون تپید؟؟!
خوب چه ربطی داشت؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]normal[/b][/div][div]پریروز کلی ذوق کردیم طرفو با 8 تا شهر صفرش کردیم به امید اینکه یه فارم تپل پیدا کردیمو از فردا غارتش می گنیم....
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
خوب چه ربطی داشت؟:|
پریروز کلی ذوق کردیم طرفو با 8 تا شهر صفرش کردیم به امید اینکه یه فارم تپل پیدا کردیمو از فردا غارتش می گنیم....
دوست عزیز دقت کن وقتی اکانت رو حذف میکنید بعد از 72 ساعت حذف میشه نه در همون لحظه
دلیلش هم اینه که اگه طرف پشیمون شد تو این 72 ساعت بتونه دوباره به بازیش ادامه بده و اکانتش رو از حذف شدن دربیاره
توی 5 تا چیز هرگز نکن ادعا ... توی عرق و موتور و زن و بنگ و دعوا
[quote][div][b]normal[/b][/div][div]پریروز کلی ذوق کردیم طرفو با 8 تا شهر صفرش کردیم به امید اینکه یه فارم تپل پیدا کردیمو از فردا غارتش می گنیم....
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
دوست عزیز دقت کن وقتی اکانت رو حذف میکنید بعد از 72 ساعت حذف میشه نه در همون لحظه :)
دلیلش هم اینه که اگه طرف پشیمون شد تو این 72 ساعت بتونه دوباره به بازیش ادامه بده و اکانتش رو از حذف شدن دربیاره;)
یک اتفاق جالب :
همین دیشب 100 کیلو سرور 25 تلفات دادم یکی رو فارم کردم بعد مدیر * پیام میده فلانی اکانتشو حذفید . شانسه بخدا
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]یک اتفاق جالب :
همین دیشب 100 کیلو سرور 25 تلفات دادم یکی رو فارم کردم بعد مدیر سیستم پیام میده فلانی اکانتشو حذفید . شانسه بخدا:(
دقیقا
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
دقیقا
نامربوطه با تاپیک .
ولی خوب دلم نمیاد نگم.
آیا با وجود شهراهای خوشگلِ متروکه ی گینگیز، هنوزم حاضرید تلفات آنچنانی بدیدو همدیگرو فارم کنید؟
والا شهرای گینگیز از خودمون هم بیشتر نیرو دارن
تو اس 27 دلمون نمیاد یدونه 300 جمعیتیشو بزنیم
تاپیک به فنا رفت
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]نامربوطه با تاپیک .
ولی خوب دلم نمیاد نگم.
آیا با وجود شهراهای خوشگلِ متروکه ی گینگیز، هنوزم حاضرید تلفات آنچنانی بدیدو همدیگرو فارم کنید؟;)[/div][/quote]
والا شهرای گینگیز از خودمون هم بیشتر نیرو دارن :?
تو اس 27 دلمون نمیاد یدونه 300 جمعیتیشو بزنیم :mrgreen:
تاپیک به فنا رفت :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.