اگه صعود کنیم به ده نفر به طور داخواه شارژ 1000 میدم
فقط دعا کنید
تو لازم نیست جاییزه بدی
چه بد اخلاق
تو عمرمون رفتیم یه کار خیر کنیم زدن تو زکمون
قبول ماشا الله دست دل بازی من دعا میکنم.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اگه صعود کنیم به ده نفر به طور داخواه شارژ 1000 میدم
فقط دعا کنید :)[/div][/quote]
:|
تو لازم نیست جاییزه بدی :|[/div][/quote]
چه بد اخلاق :|
تو عمرمون رفتیم یه کار خیر کنیم زدن تو زکمون :([/div][/quote]
قبول ماشا الله دست دل بازی من دعا میکنم.
پایگاه اینترنتی فدراسیون بینالمللی فوتبال، فیفا در بخش آمار و ارقام خود عملکرد تیمها را از چند نظر بررسی کرده که در بخش کارهای دفاعی، تیم ملی ایران بین همه 32 تیم حاضر در جام در صدر قرار دارد. ایران در این جدول آماری بالاتر از همه تیمها در رده نخست است و پس از تیم ملی کشورمان الجزایر، اروگوئه، کره جنوبی، انگلیس، کامرون، نیجریه، ساحلعاج، مکزیک و شیلی قرار دارند. در انتهای این فهرست هم به ترتیب فرانسه، اسپانیا، پرتغال، ژاپن، غنا و آرژانتین هستند. شاگردان کیروش بر اساس این جدول که دارای آیتمهای مربوط به کارهای دفاعی است با عملکرد خوب در دو بازی اخیر در صدر هستند. آمار دقیق ایران بر حسب این جدول به شرح زیر است: ایران: 2 بازی تلاش برای دفع موقعیت: 57 بار درصد دفع موقعیت نسبت به کل موقعیتها: 83% دفع موقعیت کامل: 47 بار تکل: 44 بار تکل موفق: 9 بار تکل متحمل شده: 19 بار مهار توپ(توسط دروازهبان): 8 بار
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
پایگاه اینترنتی فدراسیون بینالمللی فوتبال، فیفا در بخش آمار و ارقام خود عملکرد تیمها را از چند نظر بررسی کرده که در بخش کارهای دفاعی، تیم ملی ایران بین همه 32 تیم حاضر در جام در صدر قرار دارد. ایران در این جدول آماری بالاتر از همه تیمها در رده نخست است و پس از تیم ملی کشورمان الجزایر، اروگوئه، کره جنوبی، انگلیس، کامرون، نیجریه، ساحلعاج، مکزیک و شیلی قرار دارند. در انتهای این فهرست هم به ترتیب فرانسه، اسپانیا، پرتغال، ژاپن، غنا و آرژانتین هستند. شاگردان کیروش بر اساس این جدول که دارای آیتمهای مربوط به کارهای دفاعی است با عملکرد خوب در دو بازی اخیر در صدر هستند. آمار دقیق ایران بر حسب این جدول به شرح زیر است: ایران: 2 بازی تلاش برای دفع موقعیت: 57 بار درصد دفع موقعیت نسبت به کل موقعیتها: 83% دفع موقعیت کامل: 47 بار تکل: 44 بار تکل موفق: 9 بار تکل متحمل شده: 19 بار مهار توپ(توسط دروازهبان): 8 بار
جزئیات قرعهکشی در صورت همامتیاز شدن ایران و نیجریه مشخص شد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی ایران چهارشنبه در حالی باید در برابر بوسنی هرزگوین قرار گیرد که در صورت کسب پیروزی یک بر صفر و شکست یک بر صفر نیجریه در بازی همزمان برابر آرژانتین سرنوشت تیم دوم صعود کننده از این گروه با پرتاب سکه مشخص خواهد شد. البته این اولین بار نیست که قرار است پرتاب سکه سرنوشت یک تیم را در جام جهانی مشخص کند. در جام جهانی 90 نیز در گروه F بین هلند و ایرلند سکه پرتاب شد که ایرلند موفق شد در سکه برنده شود و به عنوان تیم دوم صعود کند البته هلند به عنوان بهترین تیم سوم توانست به دور دوم جام جهانی راه یابد. دلیا فیشر سخنگوی فیفا درباره نحوه پرتاب سکه بین دو تیم ایران و نیجریه گفت: پرتاب سکه در ورزشگاه ماراکانا صورت میگیرد و زمان آن 90 دقیقه پس از سوت پایان مسابقه خواهد بود.
جزئیات قرعهکشی در صورت همامتیاز شدن ایران و نیجریه مشخص شد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی ایران چهارشنبه در حالی باید در برابر بوسنی هرزگوین قرار گیرد که در صورت کسب پیروزی یک بر صفر و شکست یک بر صفر نیجریه در بازی همزمان برابر آرژانتین سرنوشت تیم دوم صعود کننده از این گروه با پرتاب سکه مشخص خواهد شد. البته این اولین بار نیست که قرار است پرتاب سکه سرنوشت یک تیم را در جام جهانی مشخص کند. در جام جهانی 90 نیز در گروه F بین هلند و ایرلند سکه پرتاب شد که ایرلند موفق شد در سکه برنده شود و به عنوان تیم دوم صعود کند البته هلند به عنوان بهترین تیم سوم توانست به دور دوم جام جهانی راه یابد. دلیا فیشر سخنگوی فیفا درباره نحوه پرتاب سکه بین دو تیم ایران و نیجریه گفت: پرتاب سکه در ورزشگاه ماراکانا صورت میگیرد و زمان آن 90 دقیقه پس از سوت پایان مسابقه خواهد بود.
یعنی چی 90 دیقه بعد سوت؟؟
منظورش اینه که بعد از نود دقیقه ی فوتبال که تموم شداگه ارژانتین نیجیریه ر. برد و ایران 1 بر 0 بوسنی رو بعد از تموم شدن بازی قرعه کشی شروع میشه.
[quote][div][b]ashkan202020[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]جزئیات قرعهکشی در صورت همامتیاز شدن ایران و نیجریه مشخص شد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی ایران چهارشنبه در حالی باید در برابر بوسنی هرزگوین قرار گیرد که در صورت کسب پیروزی یک بر صفر و شکست یک بر صفر نیجریه در بازی همزمان برابر آرژانتین سرنوشت تیم دوم صعود کننده از این گروه با پرتاب سکه مشخص خواهد شد. البته این اولین بار نیست که قرار است پرتاب سکه سرنوشت یک تیم را در جام جهانی مشخص کند. در جام جهانی 90 نیز در گروه F بین هلند و ایرلند سکه پرتاب شد که ایرلند موفق شد در سکه برنده شود و به عنوان تیم دوم صعود کند البته هلند به عنوان بهترین تیم سوم توانست به دور دوم جام جهانی راه یابد. دلیا فیشر سخنگوی فیفا درباره نحوه پرتاب سکه بین دو تیم ایران و نیجریه گفت: پرتاب سکه در ورزشگاه ماراکانا صورت میگیرد و زمان آن 90 دقیقه پس از سوت پایان مسابقه خواهد بود.[/div][/quote]
یعنی چی 90 دیقه بعد سوت؟؟
[/div][/quote]
منظورش اینه که بعد از نود دقیقه ی فوتبال که تموم شداگه ارژانتین نیجیریه ر. برد و ایران 1 بر 0 بوسنی رو بعد از تموم شدن بازی قرعه کشی شروع میشه.
نمیخوام جو بدم ولی فکر نکنم ایران به خوبی بازی قبل بازی کنه
شاید ولی بوسنی هم دیگه روحیه ای نداره چون حذفش قطعیه
تازه بازی قبل ایران رو هم دیدن دیگه فکر کنم اعتماد به نفسشون 0 باشه
تازه بازیکن مصدوم هم دارن
00
---
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]نمیخوام جو بدم ولی فکر نکنم ایران به خوبی بازی قبل بازی کنه:|[/div][/quote]
شاید ولی بوسنی هم دیگه روحیه ای نداره چون حذفش قطعیه
تازه بازی قبل ایران رو هم دیدن دیگه فکر کنم اعتماد به نفسشون 0 باشه
[/div][/quote]
تازه بازیکن مصدوم هم دارن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.