[quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اسم من : mahdi521 :twisted:[/div][/quote]
سام با این اسم بری هیوا و ممد دراگون از سرور خداحافظی میکنن :lol:[/div][/quote]
اونا مگه کی هستن که اینقدر گندشون میکنید :|[/div][/quote]
داداش اون اولی اونی هست که تیمش 7 تا کتیبه آرشیو کرده.
ما هم هر چی میگیم که نباید برید کالبد شکافی کنید.به طنزش توجه کنید :D[/div][/quote]
اخه داداش گلم 7 تا ارشیو کـرده چقد سود کـرده؟؟ اینم مهمه ها:roll:[/div][/quote]
چه ربطی داره؟؟؟!
بشین ببین چی گفتی.
کسی پست منو نقل نکنه.
ادامه تاپیک>>>
ای بابا ای بابا بنده ی خـدا من و خیلی های دیگه اگه میشینیم بازی میکنیم و مثلا پولمون رو تو این بازی سرمایه گزاری میکنیم و تفریح هم میکنیم یه نیم نگاهی هم به این داریم که یه چی گیرمون بیاد بعد یه بابایی در کمال پولدار بودن میاد یه شهر صفر شده رو تو یه ساعت بدون اینکه بدونه چقد خرج کـرده 1333 میکنه اونوقت شما میخوای با این سبک کتیبه ارشیو نکنی؟؟؟؟ کتیبه ارشیو کـردن این نیست عزیزم این حق دیگران رو ضایع کـردنه
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اسم من : mahdi521 :twisted:[/div][/quote]
ما هم هر چی میگیم که نباید برید کالبد شکافی کنید.به طنزش توجه کنید :D[/div][/quote]
چه ربطی داره؟؟؟!
بشین ببین چی گفتی.
کسی پست منو نقل نکنه.
ادامه تاپیک>>>[/div][/quote]
:lol:ای بابا ای بابا:lol: بنده ی خـدا من و خیلی های دیگه اگه میشینیم بازی میکنیم و مثلا پولمون رو تو این بازی سرمایه گزاری میکنیم و تفریح هم میکنیم یه نیم نگاهی هم به این داریم که یه چی گیرمون بیاد بعد یه بابایی در کمال پولدار بودن میاد یه شهر صفر شده رو تو یه ساعت بدون اینکه بدونه چقد خرج کـرده 1333 میکنه اونوقت شما میخوای با این سبک کتیبه ارشیو نکنی؟؟؟؟ کتیبه ارشیو کـردن این نیست عزیزم این حق دیگران رو ضایع کـردنه
داداش منم میام اون منتقطه با هم حالشونو بگیریم چون من تو اتحاد ممد هستم
rezadefender
al.ha
al.ha
مثل همیشه منطقه کم خطر جنوب غربی
سرور 28 خطرناکش میکنیم اون منطقه رو
Ƙєηѕнι
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:داداش منم میام اون منتقطه با هم حالشونو بگیریم چون من تو اتحاد ممد هستم:twisted:[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div]al.ha
مثل همیشه منطقه کم خطر جنوب غربی :lol:[/div][/quote]
سرور 28 خطرناکش میکنیم اون منطقه رو :mrgreen:[/div][/quote]
ای بابا ای بابا بنده ی خـدا من و خیلی های دیگه اگه میشینیم بازی میکنیم و مثلا پولمون رو تو این بازی سرمایه گزاری میکنیم و تفریح هم میکنیم یه نیم نگاهی هم به این داریم که یه چی گیرمون بیاد بعد یه بابایی در کمال پولدار بودن میاد یه شهر صفر شده رو تو یه ساعت بدون اینکه بدونه چقد خرج کـرده 1333 میکنه اونوقت شما میخوای با این سبک کتیبه ارشیو نکنی؟؟؟؟ کتیبه ارشیو کـردن این نیست عزیزم این حق دیگران رو ضایع کـردنه
خب پول دار بودن به چه درد میخوره پس
این آقا هم اینطوری با پولش حال میکنه
موشکولیه
حال میکنه حق مردم رو ضایع کنه؟؟؟؟ حالا هیوا رو کار ندارم چون واقعا نمیشه جلوی پولاش وایساد خـدا اون دنیا خودش باهاش حساب کتاب میکنه اما اقای دراگون هم خوب یادشه سرور16 داش سعیدمون چیکارش کـرد
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اسم من : mahdi521 :twisted:[/div][/quote]
چه ربطی داره؟؟؟!
بشین ببین چی گفتی.
کسی پست منو نقل نکنه.
ادامه تاپیک>>>[/div][/quote]
:lol:ای بابا ای بابا:lol: بنده ی خـدا من و خیلی های دیگه اگه میشینیم بازی میکنیم و مثلا پولمون رو تو این بازی سرمایه گزاری میکنیم و تفریح هم میکنیم یه نیم نگاهی هم به این داریم که یه چی گیرمون بیاد بعد یه بابایی در کمال پولدار بودن میاد یه شهر صفر شده رو تو یه ساعت بدون اینکه بدونه چقد خرج کـرده 1333 میکنه اونوقت شما میخوای با این سبک کتیبه ارشیو نکنی؟؟؟؟ کتیبه ارشیو کـردن این نیست عزیزم این حق دیگران رو ضایع کـردنه[/div][/quote]
خب پول دار بودن به چه درد میخوره پس:roll:
این آقا هم اینطوری با پولش حال میکنه
موشکولیه:ugeek:[/div][/quote]
حال میکنه حق مردم رو ضایع کنه؟؟؟؟ حالا هیوا رو کار ندارم چون واقعا نمیشه جلوی پولاش وایساد خـدا اون دنیا خودش باهاش حساب کتاب میکنه اما اقای دراگون هم خوب یادشه سرور16 داش سعیدمون چیکارش کـرد
داداش ضایع کردن حق نیست
پول داره دلش مخواد خرج کنه
اگر هم پولاشو از راه حلال به دست آورده باشه اون دنیا نیازی نیست جوابی بده
عزیزم من تو حلال بودن پولش کاری ندارم اما واقعا کتیبه حق اونیه که داره بدون سکه و یا با سکه ی کمتر شب و روز تلاش میکنه و نور چشماشو میذاره است نه اونی که با پول همه کاری میکنه ضایع کـردن حق مردم هم اون دنیا مدیونی داره
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]داداش ضایع کردن حق نیست
اگر هم پولاشو از راه حلال به دست آورده باشه اون دنیا نیازی نیست جوابی بده[/div][/quote]
عزیزم من تو حلال بودن پولش کاری ندارم اما واقعا کتیبه حق اونیه که داره بدون سکه و یا با سکه ی کمتر شب و روز تلاش میکنه و نور چشماشو میذاره است نه اونی که با پول همه کاری میکنه ضایع کـردن حق مردم هم اون دنیا مدیونی داره
سام با این اسم بری هیوا و ممد دراگون از سرور خداحافظی میکنن
اونا مگه کی هستن که اینقدر گندشون میکنید
Ƙєηѕнι
داداش خودت خوب میدونی که آره واقعا هستنند:lol:[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اسم من : mahdi521 :twisted:[/div][/quote]
با این حرفت شدیدا موافقم کاش یه سرور بدون سکه بزارن ببینن که وجدانا چی میشه
yazdanfc30
king ehsan2020
داداش ضایع کردن حق نیست
Ƙєηѕнι
با این حرفت شدیدا موافقم کاش یه سرور بدون سکه بزارن ببینن که وجدانا چی میشه :cry:[quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]داداش ضایع کردن حق نیست
اگر هم پولاشو از راه حلال به دست آورده باشه اون دنیا نیازی نیست جوابی بده[/div][/quote]
عزیزم من تو حلال بودن پولش کاری ندارم اما واقعا کتیبه حق اونیه که داره بدون سکه و یا با سکه ی کمتر شب و روز تلاش میکنه و نور چشماشو میذاره است نه اونی که با پول همه کاری میکنه ضایع کـردن حق مردم هم اون دنیا مدیونی داره[/div][/quote]
دوستان اسم تاپیک اسم شما در سرور 28
نه کلکل سره بازی
لطفا تو خصوصی ادامه بدید
با تشکر
اینا حرفاشون تموم شده بود!
آهای کسی که تو هر سرور چندتا اکانت داری.
همه چیزم آرشیو کنی پولش برکت نداره.
از ما گفتن بود.
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]دوستان اسم تاپیک [b]اسم شما در سرور 28[/b]
نه کلکل سره بازی
لطفا تو خصوصی ادامه بدید
با تشکر:mrgreen:[/div][/quote]
اینا حرفاشون تموم شده بود!
داداش ضایع کردن حق نیست
اول در جواب شما باید بگم که زمانی کتیبه حق خودشه که فقط با یک اکانت (بدون مولتی) و با کمک دوستان کتیبه بزنه...ربطی به پول نداره مهم اینه که مولتی نزنه
و در جواب دوست عزیز yazdanfc30
بدون پول خرج کردن تو عصرپادشاهان هر کاری بتونی بکنی کتیبه نمیتونی بزنی
کسی که واسه کتیبه بازی میکنه حد اقل 1 میلیون باید واسه اکانتش کنار بذاره که بیشتر این پول تو سه روز آرشیو کتیبه خرج میشه
این مطلب در 1393/04/02 21:30:24 نوشته شده است و در 1393/04/02 21:31:06 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]داداش ضایع کردن حق نیست
اول در جواب شما باید بگم که زمانی کتیبه حق خودشه که فقط با یک اکانت (بدون مولتی) و با کمک دوستان کتیبه بزنه...ربطی به پول نداره مهم اینه که مولتی نزنه
و در جواب دوست عزیز yazdanfc30
بدون پول خرج کردن تو عصرپادشاهان هر کاری بتونی بکنی کتیبه نمیتونی بزنی
کسی که واسه کتیبه بازی میکنه حد اقل 1 میلیون باید واسه اکانتش کنار بذاره که بیشتر این پول تو سه روز آرشیو کتیبه خرج میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.