سلام اولش بگم من اصلا غارتگر نیستم روهام غارتگره
عاقا یه غارتگر کلا از یه شهر که حمله نمیکنه درسته؟؟؟؟
الانم که متروکه اومده شهرا پخش تر ساخته میشه و نگرانی بابت نبود فارم نیست
تازه هرچی غارتگر پخش بسازه شهراشو به نفعشه چون هستند دوستانی به اصطلاح فارم دزد که اماده زدنه فارمای شما هستن
منم همیطورم شهرامو پخش ساختم از شهر 1 100 تا میفرستم میره از شهر 2 هم 100 تا تا شهر 6
یعنی تو عرض 10 دقیقه من 600 تا حمله لانچ میکنم
دمشون گرم که این گزارش پیشرفته رو فعال کردن وگرنه ما الان رسما بیچاره شده بودیم
بگذریم حالا که گزارش حمله ها میاد چون بعضی از حمله ها تو چند شهر همزمان میخوره گزارش ها هم با اختلاف چند ثانیه با هم میاد
از قضا اگه این غارتها 100 درصد برگردن دوباره باید بفرستی برن به همون مقصد اما چون گزارش ها زیاده ادم واقعا گیج میشه که اون 100 درصد ماله کدوم شهر مثلا ماله شهر 1 هستش و تو تو شهر 4 هستی تا بیایی یه تب بزنی بری شهر 1 میبینی شهر 3 4 تا حملش 100 درصد برگشته کلا وقتت گرفته میشه
شهرا هم نزدیک نیست که بیای از شهر n بفرستی
من میخوام یه قابلیت اضافه شه که هر شهر گزارش هاش تو همون شهر نشون داده شه مثلا حمله های شهر 1 رو باید بری تو شهر 1 تا بتونی ببینی
یا حمله های شهر 5 رو هم همینطور
نظرتون رو بدید ببینم چند چندیم؟
به دلیل داشتن اسپم این مبحث قفل شده بود که با خواهش بنده این پست باز شد تنها خواهشی که دارم فقط و فقط نظرتون رو بگید
و در صورت موافق بودن متن فوق رو بفرستید پشتیبانی که حداقل این تغییر رو واسه سرور قهرمانان انجام بدن
در ضمن طبق توافق با مدیر در صورت داشتن اسپم به کلی این پست حذف خواهد شد
ممنون که همکاری میکنید
hiiiiis jangjo khabide
عاقا یه غارتگر کلا از یه شهر که حمله نمیکنه درسته؟؟؟؟
الانم که متروکه اومده شهرا پخش تر ساخته میشه و نگرانی بابت نبود فارم نیست
تازه هرچی غارتگر پخش بسازه شهراشو به نفعشه چون هستند دوستانی به اصطلاح فارم دزد که اماده زدنه فارمای شما هستن
منم همیطورم شهرامو پخش ساختم از شهر 1 100 تا میفرستم میره از شهر 2 هم 100 تا تا شهر 6
یعنی تو عرض 10 دقیقه من 600 تا حمله لانچ میکنم
دمشون گرم که این گزارش پیشرفته رو فعال کردن وگرنه ما الان رسما بیچاره شده بودیم
بگذریم حالا که گزارش حمله ها میاد چون بعضی از حمله ها تو چند شهر همزمان میخوره گزارش ها هم با اختلاف چند ثانیه با هم میاد
از قضا اگه این غارتها 100 درصد برگردن دوباره باید بفرستی برن به همون مقصد اما چون گزارش ها زیاده ادم واقعا گیج میشه که اون 100 درصد ماله کدوم شهر مثلا ماله شهر 1 هستش و تو تو شهر 4 هستی تا بیایی یه تب بزنی بری شهر 1 میبینی شهر 3 4 تا حملش 100 درصد برگشته کلا وقتت گرفته میشه
شهرا هم نزدیک نیست که بیای از شهر n بفرستی
من میخوام یه قابلیت اضافه شه که هر شهر گزارش هاش تو همون شهر نشون داده شه مثلا حمله های شهر 1 رو باید بری تو شهر 1 تا بتونی ببینی
یا حمله های شهر 5 رو هم همینطور
نظرتون رو بدید ببینم چند چندیم؟
به دلیل داشتن اسپم این مبحث قفل شده بود که با خواهش بنده این پست باز شد تنها خواهشی که دارم فقط و فقط نظرتون رو بگید
و در صورت موافق بودن متن فوق رو بفرستید پشتیبانی که حداقل این تغییر رو واسه سرور قهرمانان انجام بدن
در ضمن طبق توافق با مدیر در صورت داشتن اسپم به کلی این پست حذف خواهد شد
ممنون که همکاری میکنید
این مطلب در 1393/04/02 10:02:20 نوشته شده است و در 1393/04/07 16:23:16 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide