دست aktash بود 0 کردیمش الان در حال انتقاله . دست هرکس بیفته 0 میکنیم )
یه چندتا از حمله ها عکس بگی بزار اینجا. لطفا
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]rezastops[/b][/div][div]دست aktash بود 0 کردیمش الان در حال انتقاله . دست هرکس بیفته 0 میکنیم :))[/div][/quote]
یه چندتا از حمله ها عکس بگی بزار اینجا. لطفا:D
این آکتاش همون روز اول ترکید اگه میتونست آرشیو کنه باید تعجب میکردیم
روز اول ترکید اما 234,049,168 نیرو دیوار کرد
234میل دیوار کردن. این مقدار واسه سرورای سوپر اکسپرس بی سابقه بوده. همین نشون میده کارشون درسته.
ولی خوب دوتا جبهه ی قوی جلوشونه که خوبم زدنش.
...
[quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]این آکتاش همون روز اول ترکید اگه میتونست آرشیو کنه باید تعجب میکردیم:geek:[/div][/quote]
روز اول ترکید اما 234,049,168 نیرو دیوار کرد [/div][/quote]
234میل دیوار کردن. این مقدار واسه سرورای سوپر اکسپرس بی سابقه بوده. همین نشون میده کارشون درسته.
عزیز کجا بی سابقه بوده؟ سرور 16 که سوپراکسپرس بود239میل بود دیگه s16.kingsera.ir
احتمالا اینا خوب دف نگرفتن وگرنه الآن وضع اکانت کتیبه نمیخواست اینجوری بشه(0 شد )
این مطلب در 1393/04/05 23:52:19 نوشته شده است و در 1393/04/05 23:52:40 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]این آکتاش همون روز اول ترکید اگه میتونست آرشیو کنه باید تعجب میکردیم:geek:[/div][/quote]
ولی خوب دوتا جبهه ی قوی جلوشونه که خوبم زدنش.[/div][/quote]
عزیز کجا بی سابقه بوده؟ سرور 16 که سوپراکسپرس بود239میل بود دیگه [b]s16.kingsera.ir[/b]
احتمالا اینا خوب دف نگرفتن وگرنه الآن وضع اکانت کتیبه نمیخواست اینجوری بشه(0 شد :mrgreen: )
عزیز کجا بی سابقه بوده؟ سرور 16 که سوپراکسپرس بود239میل بود دیگه s16.kingsera.ir
احتمالا اینا خوب دف نگرفتن وگرنه الآن وضع اکانت کتیبه نمیخواست اینجوری بشه(0 شد )
شرمنده سرورای سوپری که خودم توش بازی کردمو گفتم. حالا توو S16 نبودم. ولی تا اونجایی که خبر دارم، اونجا هم نتونستن آرشیو کنن
...
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]این آکتاش همون روز اول ترکید اگه میتونست آرشیو کنه باید تعجب میکردیم:geek:[/div][/quote]
عزیز کجا بی سابقه بوده؟ سرور 16 که سوپراکسپرس بود239میل بود دیگه [b]s16.kingsera.ir[/b]
احتمالا اینا خوب دف نگرفتن وگرنه الآن وضع اکانت کتیبه نمیخواست اینجوری بشه(0 شد :mrgreen: )[/div][/quote]
شرمنده سرورای سوپری که خودم توش بازی کردمو گفتم. حالا توو S16 نبودم. ولی تا اونجایی که خبر دارم، اونجا هم نتونستن آرشیو کنن
آره آقا گینگیزه اومد کتیبه رو زد ازشون
سرور 26 هم کتیبه برمیگرده به پشتیبانی
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]این آکتاش همون روز اول ترکید اگه میتونست آرشیو کنه باید تعجب میکردیم:geek:[/div][/quote]
احتمالا اینا خوب دف نگرفتن وگرنه الآن وضع اکانت کتیبه نمیخواست اینجوری بشه(0 شد :mrgreen: )[/div][/quote]
شرمنده سرورای سوپری که خودم توش بازی کردمو گفتم. حالا توو S16 نبودم. ولی تا اونجایی که خبر دارم، اونجا هم نتونستن آرشیو کنن[/div][/quote]
:lol::lol:
آره آقا گینگیزه اومد کتیبه رو زد ازشون :lol:
سرور 26 هم کتیبه برمیگرده به پشتیبانی :lol:
بله هنوز در حال انتقاله ، دوباره شهر ساخت جناب اکتاش ، جمعیت 141
نام اتحاد : پادشـــــاهان
توضیحات :
یک پیشنهاد خوب دارم :
اینکه اکانت aktash رو بزارید اسراحت تا از نقشه محو نشده ، چون دیگه از صفر شدن رد کرده
البته ۳ تا اکانت قبلی که ۳۰ شهر بودن و زیر ۸ ساعت پوکیدن رو هم به کارنامه ی خود اضافه کنید
واقعا هنرمند هستین ، این جوری پوکیدن هم استعداد میخواد ، هر کسی که نمیتونه ، والا
دمش گرم
خدایی کلی حال کردم
آخه یکی نیست بهش بگه به چه امیدی داری شهر میزنی؟
شاید به خاطر اینکه با جمعیت صفر ها همنشین نشه
این مطلب در 1393/04/06 00:42:20 نوشته شده است و در 1393/04/06 00:43:51 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]چی شد کتیبه ؟ هنوز در حال انتقال؟ :?::!:[/div][/quote]
بله هنوز در حال انتقاله ، دوباره شهر ساخت جناب اکتاش ، جمعیت 141
[b] نام اتحاد : پادشـــــاهان
توضیحات :
یک پیشنهاد خوب دارم :
اینکه اکانت aktash رو بزارید اسراحت تا از نقشه محو نشده ، چون دیگه از صفر شدن رد کرده
البته ۳ تا اکانت قبلی که ۳۰ شهر بودن و زیر ۸ ساعت پوکیدن رو هم به کارنامه ی خود اضافه کنید
واقعا هنرمند هستین ، این جوری پوکیدن هم استعداد میخواد ، هر کسی که نمیتونه ، والا
[/b][/div][/quote]
دمش گرم
خدایی کلی حال کردم :lol: :lol: :lol: :lol:
آخه یکی نیست بهش بگه به چه امیدی داری شهر میزنی؟
شاید به خاطر اینکه با جمعیت صفر ها همنشین نشه :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.