لابد وقتی مصرف CPU بره بالا برق بیشتری مصرف میکنه و پاور لپ تابت جوابگوی این نیست احتمالا از همین باشه
حالا چیکار کنم دکتر؟
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]لابد وقتی مصرف CPU بره بالا برق بیشتری مصرف میکنه و پاور لپ تابت جوابگوی این نیست احتمالا از همین باشه;)[/div][/quote]
حالا چیکار کنم دکتر؟
لابد وقتی مصرف CPU بره بالا برق بیشتری مصرف میکنه و پاور لپ تابت جوابگوی این نیست احتمالا از همین باشه
حالا چیکار کنم دکتر؟
باس پاورت رو عوض کنی که در مورد لب تاپ نمیشه عوض کرد فکر کنم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]لابد وقتی مصرف CPU بره بالا برق بیشتری مصرف میکنه و پاور لپ تابت جوابگوی این نیست احتمالا از همین باشه;)[/div][/quote]
حالا چیکار کنم دکتر؟[/div][/quote]
باس پاورت رو عوض کنی که در مورد لب تاپ نمیشه عوض کرد فکر کنم
حالا چیکار کنم دکتر؟
ببرش پیش یه جراح خوب باتریشو واست چک آپ کنه
fяїέηđs
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]لابد وقتی مصرف CPU بره بالا برق بیشتری مصرف میکنه و پاور لپ تابت جوابگوی این نیست احتمالا از همین باشه;)[/div][/quote]
حالا چیکار کنم دکتر؟[/div][/quote]
ببرش پیش یه جراح خوب باتریشو واست چک آپ کنه:mrgreen:
ممنم لف تافم اینجوری میشد بیشتر به خاطر این بود که داغ میکرد البت یه چیزی میذاشتم زیرش تا فنش درست کار کنه درست میشد این هم شاید برا همون باشه
چی بذارم زیرش؟
این مطلب در 1393/04/01 11:16:29 نوشته شده است و در 1393/04/01 11:16:47 ویرایش شده است .
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]ممنم لف تافم اینجوری میشد بیشتر به خاطر این بود که داغ میکرد البت یه چیزی میذاشتم زیرش تا فنش درست کار کنه درست میشد این هم شاید برا همون باشه [/div][/quote]
چی بذارم زیرش؟
ممنم لف تافم اینجوری میشد بیشتر به خاطر این بود که داغ میکرد البت یه چیزی میذاشتم زیرش تا فنش درست کار کنه درست میشد این هم شاید برا همون باشه
چی بذارم زیرش؟
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
کتاب قطور بهترین چیزه استفاده هم نداره:lol: [quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]ممنم لف تافم اینجوری میشد بیشتر به خاطر این بود که داغ میکرد البت یه چیزی میذاشتم زیرش تا فنش درست کار کنه درست میشد این هم شاید برا همون باشه [/div][/quote]
چی بذارم زیرش؟[/div][/quote]
چی بدار زیرش؟
اگه زیاد ازش کار میکشی یه فن های مخصوص لپ تاب هستن بگیر که زیرش قرار میگیرن و دستگاتو خنگ نگه میدارن اینطوری دیگه فشار زیادی بهش وارد نمیشه مخصوصا اگه گرم بشه مقاومت میره بالا و آمپر ضعیفتر که بازم آمپر قوی میخواد که جوابگو باشه
تو یه امتحان کن دستگاه رو بگیر جلو باد کولر بزار خوب سرد بشه بعد باهاش کار کن بازی های سنگین روش اجرا کن ببین همین مشکل پیش میاد یا نه
fяїέηđs
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]ممنم لف تافم اینجوری میشد بیشتر به خاطر این بود که داغ میکرد البت یه چیزی میذاشتم زیرش تا فنش درست کار کنه درست میشد این هم شاید برا همون باشه [/div][/quote]
چی بدار زیرش؟[/div][/quote]
اگه زیاد ازش کار میکشی یه فن های مخصوص لپ تاب هستن بگیر که زیرش قرار میگیرن و دستگاتو خنگ نگه میدارن اینطوری دیگه فشار زیادی بهش وارد نمیشه مخصوصا اگه گرم بشه مقاومت میره بالا و آمپر ضعیفتر که بازم آمپر قوی میخواد که جوابگو باشه
تو یه امتحان کن دستگاه رو بگیر جلو باد کولر بزار خوب سرد بشه بعد باهاش کار کن بازی های سنگین روش اجرا کن ببین همین مشکل پیش میاد یا نه
چی بذارم زیرش؟
بیرون یه جور دستگاه های میفروشن که حکم پنکه رو دارن میزاری زیر لبتاپ از اونا بخر
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]ممنم لف تافم اینجوری میشد بیشتر به خاطر این بود که داغ میکرد البت یه چیزی میذاشتم زیرش تا فنش درست کار کنه درست میشد این هم شاید برا همون باشه [/div][/quote]
چی بذارم زیرش؟[/div][/quote]
بیرون یه جور دستگاه های میفروشن که حکم پنکه رو دارن میزاری زیر لبتاپ از اونا بخر
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.