تو ایرانی یا دو رگه ای یا خارجی ؟
دوس داری لیگ ایران بعد قرنی نره تو بازی فیفا تیم ترکیه بره ؟؟؟؟؟
این مطلب در 1393/03/31 19:51:29 نوشته شده است و در 1393/03/31 19:51:49 ویرایش شده است .
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]لیگ ترکیه باید بیاد حق اوناس[/div][/quote]
تو ایرانی یا دو رگه ای یا خارجی ؟
دوس داری لیگ ایران بعد قرنی نره تو بازی فیفا تیم ترکیه بره ؟؟؟؟؟
نه خوب
جدا بخوای حساب کنی لیگ اونا بهتره
دیگه از حق نمیشه غافل شد
من خودم ب ایران رای دادم ..
خداییش به جز یه فنرباغچه چه باشگاه مطرح دیگه ای داره ترکیه؟ میشه بگی؟ کل لیگشون یه تیم داره که همه ی فصلا رو داره قهرمان میشه . واقعا هنر کردن کل 1 کشور 1 تیم همه کارشه؟ صد رحمت به ایران حداقل 4 5 تا تیم خوب داره
باو گالاتاسرایی که رئال مادرید رو برد دیگه این وسط تیم محسوب نمیشه
عجب حرفایی میزنی ها!
این مطلب در 1393/03/31 21:20:44 نوشته شده است و در 1393/03/31 21:22:13 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]نه خوب
دیگه از حق نمیشه غافل شد
من خودم ب ایران رای دادم ..[/div][/quote]
خداییش به جز یه فنرباغچه چه باشگاه مطرح دیگه ای داره ترکیه؟ میشه بگی؟ کل لیگشون یه تیم داره که همه ی فصلا رو داره قهرمان میشه . واقعا هنر کردن کل 1 کشور 1 تیم همه کارشه؟ صد رحمت به ایران حداقل 4 5 تا تیم خوب داره:lol:[/div][/quote]
باو گالاتاسرایی که رئال مادرید رو برد دیگه این وسط تیم محسوب نمیشه:shock::shock::shock::shock::shock:
عجب حرفایی میزنی ها!
نه خوب
دیگه از حق نمیشه غافل شد
خداییش به جز یه فنرباغچه چه باشگاه مطرح دیگه ای داره ترکیه؟ میشه بگی؟ کل لیگشون یه تیم داره که همه ی فصلا رو داره قهرمان میشه . واقعا هنر کردن کل 1 کشور 1 تیم همه کارشه؟ صد رحمت به ایران حداقل 4 5 تا تیم خوب داره
عجب حرافیی میزنی ها!
بابا بیاد بازم ببره دیه شانسی برده یه بار که حساب نیست
10 بار بازی کنن
9 باز رئال میبره 1 بار اونا
این مطلب در 1393/03/31 21:22:31 نوشته شده است و در 1393/03/31 21:22:38 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]نه خوب
دیگه از حق نمیشه غافل شد
خداییش به جز یه فنرباغچه چه باشگاه مطرح دیگه ای داره ترکیه؟ میشه بگی؟ کل لیگشون یه تیم داره که همه ی فصلا رو داره قهرمان میشه . واقعا هنر کردن کل 1 کشور 1 تیم همه کارشه؟ صد رحمت به ایران حداقل 4 5 تا تیم خوب داره:lol:[/div][/quote]
باو گالاتاسرایی که رئال مادرید رو برد دیگه این وسط تیم محسوب نمیشه:shock::shock::shock::shock::shock:
عجب حرافیی میزنی ها![/div][/quote]
10 بار بازی کنن
نه خوب
دیگه از حق نمیشه غافل شد
عجب حرافیی میزنی ها!
10 بار بازی کنن
آهان نه استقلال و پرسپولیس 100 بار رئال مادریدو بردن
حق ماست پس
لوووووووووووووول
Amin Arvah
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]نه خوب
دیگه از حق نمیشه غافل شد
عجب حرافیی میزنی ها![/div][/quote]
10 بار بازی کنن
[/div][/quote]
آهان نه استقلال و پرسپولیس 100 بار رئال مادریدو بردن
حق ماست پس
لوووووووووووووول
:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.