داداش کال اف 1 فقط رو ویندوز 98 نصب میشه
مال دوره اب هویج افتابه بستنیه
یعنی به ویندوز 7 نمیخوره
نه
مگه میشه الان چند نفر رو میشناسم بازی میکنن من سی دی رو میزارم تو لپ تاپ بعدش میزنم اینستال بعدش یه کد میخواد اون دیگه چیه
سرور تابستونی
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]داداش کال اف 1 فقط رو ویندوز 98 نصب میشه
مال دوره اب هویج افتابه بستنیه[/div][/quote]
یعنی به ویندوز 7 نمیخوره [/div][/quote]
نه[/div][/quote]
مگه میشه الان چند نفر رو میشناسم بازی میکنن من سی دی رو میزارم تو لپ تاپ بعدش میزنم اینستال بعدش یه کد میخواد اون دیگه چیه
داداش من میخاستم کالاف 1 و جیتیا 1و2و3 رو نسب کنم ارور میداد و بعد کامبیوترم هنگ میکرد فکر کنم سیستمم نمیکشیدشون
خب من میزنم اینستال ولی کد میخواد نمیدونم چی بزنم
سرور تابستونی
[quote][div][b]alirasibonab[/b][/div][div]داداش من میخاستم کالاف 1 و جیتیا 1و2و3 رو نسب کنم ارور میداد و بعد کامبیوترم هنگ میکرد فکر کنم سیستمم نمیکشیدشون:shock:[/div][/quote]
خب من میزنم اینستال ولی کد میخواد نمیدونم چی بزنم
روی سی دی نه وقتی میندازی تو لپ تاپت روی درایو سی دی راس کلیک کن open بزن
اونجا دنبالش بگرد
خب این همه فایل کدومو باز کنم
سرور تابستونی
[quote][div][b]ساسین[/b][/div][div][quote][div][b]@king@[/b][/div][div][quote][div][b]ساسین[/b][/div][div]کدداخل همون سی دی هس
بگرد دنبال سریال[/div][/quote]
روی سی دی یه چیزی نوشته ولی قبول نمیکنه [/div][/quote]
روی سی دی نه وقتی میندازی تو لپ تاپت روی درایو سی دی راس کلیک کن open بزن
اونجا دنبالش بگرد[/div][/quote]
خب این همه فایل کدومو باز کنم
اره کد میخواد رو سی دی هم یه کد نوشته ولی بچه ها انجمن میگن اون نیست
سرور تابستونی
[quote][div][b]arash75[/b][/div][div]شاید سریال میخواد که توی سی دی حتما هست:geek:[/div][/quote]
اره کد میخواد رو سی دی هم یه کد نوشته ولی بچه ها انجمن میگن اون نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.