grobsarchitecture111grobsarchitecture111grobsarchitecture111grobsاخه ارزانتین موقعیت تک به تک داشت؟
اخه ارزانتین پنالتیشو نگرفتن؟
اخه ایران تو رتبه بندی فیفا 5 هست ارزانیتن 43 که این بازی از ارزانیتن میگی خوب؟
اگه داور نبود الان نتیجه حداکثر1-1 مساوی بود
من میخوام ایران ببازه چون دارن پول مفت میخورن.شما دیدی خودت یه گل به کره زدن نفری 2 میلیون گرفتن.انصافا حلاله اون؟این همه فقیر هست بودجه رو میدن به اینا.حالا فرض کن ارژانتینو میبردن چقدر بهشون میدادن؟در صورتی که همون والیبال 6 ماه حقوق نداده بودن بهشون.کشتی هیچی ندادن طرف قهر کرده بود رفته بود ولی شکم اینارو زیادی سیر مردن.اگه ایران ببره نصف بودجه کشورو میدن به اینا.
کسی که بخاطر پول بازی کنه نبره بهتره.مطمئن باش هیچ کدومه اینا واسه ایران بازی نمیکنن.1 ماه بهشون پول ندن همه ول میکنن میرن
این همه استرسی که روشون هست فکر کنم این پول رو حلال میکنه من خودم کشتی گیرم ولی بازم معتقدم پولی که میگرین حالا مگه فقط تو ایران اینجوریه ؟ همه کشور ها همینجوری هستش جونی
داداش ایران از خیلیه از کشورا بیتر میگیرن.حداقل بازی درست بکنن که حلالشون باشه.حالا شما اینو نگاه نکن نسبت به پولی که میگیرن نباید اینجوری بازی کنن.میخوای خودت برو درامد بازیکنا رو د بیار مقیاس بگیر ببین اینا از چه بازیکنایی بیشتر میگیرن.کارگر بدبخت از 7 صبح تا 5 بعداز ظهر کار میکنه عرق میریزه روزی 16500 بهش میدن.نیم کیلو گوشتم نمیشه.بعد طرف میاد توپ میخوره به پاش شانسی میره تو گل سالی 1 میلیارد بهش میدن.شما اول اینارو ببین بعد بگو حلاله
کارگر دیگه فکر کنم زیر 60 تومن کار نمیکنن حاشا نکن
این و اون از زمین تااسمون فرق دارن چشم 70 میلیون ادم رو اینا هست وقتی اینا میبرن 70 میلون نفر خوشحال میشن
نه عزیزم کارگر ساده روزی 16500 از هر کی میخوای بپرس.
بعدم اینا لیاقت بردن ندارن.چرا فوتبالم نباید در حد بقیه ورزشا پول بگیره؟کسی که واسه پول بازی کنه لیاقت بردن نداره.اون کیروش سالی 8 میلیارد داره میگیره چیکار کرده؟8 میلیارد حلالشه؟حداقل اینجوری ببازه همه میفهمن عرضه هیچیو نداشت پول مفت دادن بهش
بورو بابا فردا بورومیدون سر کوچتون خودت بپرس الان 20000 تومن بندازی جلو سگ برنمیداره هه ما خودمون داریم ساختمون درست میکنیم در بد ترین حالت به 45 تومن راضی میشن بعش مواقع هم 50 تومنم میگرین تازه ناهار صبحانه هم میگرین
از هیچی خبر نداری ضر الکی میزنی
من رفتم
گود بای
کاگر باربرو نگفتم عزیزم کارگر استخدامی شرکتو گفتم.حقوق پایه 300 و خورده ای هست.شما هم یکم اطلاعاتتو ببر بالا ظاهرا شما تو زندگتون کارگر استخدامی ندارین
همه ما وارثیم وارث عذاب عشق
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر