من قبل بازیا میگفتم اگه ایران طبق معمول با همه مساوی کنه جز آرژانتین و از اون ببازه
بعد بوسنی و نیجریه هم باهم مساوی کنن
آرژانتین هم همرو بزنه، ما سعود میکنیم
الانم خدا کنه همینطوری شه
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
من قبل بازیا میگفتم اگه ایران طبق معمول با همه مساوی کنه جز آرژانتین و از اون ببازه
بعد بوسنی و نیجریه هم باهم مساوی کنن
آرژانتین هم همرو بزنه، ما سعود میکنیم
الانم خدا کنه همینطوری شه
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][u][b][i]L I O N E L M E S S I:ugeek::lol::twisted:8-)[/i][/b][/u]
[/div][/quote]
کتک میخوای ؟:oops:[/div][/quote]
حقیقت تلخه:lol::lol::lol::lol:
فقط مسی:mrgreen:;)8-)[/div][/quote]
یعنی واقعا طرفداره مسی بودی تو این بازی؟؟:|:evil::evil::evil::evil:
همه ما وارثیم وارث عذاب عشق
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر
[quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][u][b][i]L I O N E L M E S S I:ugeek::lol::twisted:8-)[/i][/b][/u]
[/div][/quote]
یعنی واقعا طرفداره مسی بودی تو این بازی؟؟:|:evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
اره:mrgreen:
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][u][b][i]L I O N E L M E S S I:ugeek::lol::twisted:8-)[/i][/b][/u]
[/div][/quote]
یعنی واقعا طرفداره مسی بودی تو این بازی؟؟:|:evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
اره:mrgreen:[/div][/quote]
اره؟؟؟ اشتباه نوشتی یامن اشتباه می بینم.
جز دو 3 تا ضربه ازادی که ضد و 2 تاشو هم خراب کرد کلا هیچ کاری نکردش جدا!
نه خود بارسایی ها بیان بگن ! مسی تو این بازی کاری کرد اصلا؟! ( جز همون گلی که زد )
داداش همون گل واسه مسی بسه.همون یه شوت بسه کلا.یعنی اون ضد حالی زد که دقیقه 91 زد بسه واسه بهترین بودن.
بعضی موقع ادم با یه حرکت ستاره میشه
بهترین بازیکن زمین باید تو کل بازی بهترین باشه!!تو بازی های دیگه که اینطوری بوده نمیدونم دیگه این فیفا چطوری تصمیم میگیره
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]جز دو 3 تا ضربه ازادی که ضد و 2 تاشو هم خراب کرد کلا هیچ کاری نکردش جدا!
نه خود بارسایی ها بیان بگن ! مسی تو این بازی کاری کرد اصلا؟! ( جز همون گلی که زد )[/div][/quote]
داداش همون گل واسه مسی بسه.همون یه شوت بسه کلا.یعنی اون ضد حالی زد که دقیقه 91 زد بسه واسه بهترین بودن.
بعضی موقع ادم با یه حرکت ستاره میشه8-)8-):lol::lol::lol:[/div][/quote]
بهترین بازیکن زمین باید تو کل بازی بهترین باشه!!تو بازی های دیگه که اینطوری بوده نمیدونم دیگه این فیفا چطوری تصمیم میگیره:roll:
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][u][b][i]L I O N E L M E S S I:ugeek::lol::twisted:8-)[/i][/b][/u]
[/div][/quote]
اره:mrgreen:[/div][/quote]
:?
من
بچه ها من امشب بیدارم هر کی نگاه میکنه نظرسنجی اون بازی الان میزارم بیاد اونجا
آهای کسی که تو هر سرور چندتا اکانت داری.
همه چیزم آرشیو کنی پولش برکت نداره.
از ما گفتن بود.
-[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]بچه ها کی بازی بوسنی و نیجیریه رو تماشا میکنه.[/div][/quote]
من
بچه ها من امشب بیدارم هر کی نگاه میکنه نظرسنجی اون بازی الان میزارم بیاد اونجا
جز دو 3 تا ضربه ازادی که ضد و 2 تاشو هم خراب کرد کلا هیچ کاری نکردش جدا!
نه خود بارسایی ها بیان بگن ! مسی تو این بازی کاری کرد اصلا؟! ( جز همون گلی که زد )
بعضی موقع ادم با یه حرکت ستاره میشه
بهترین بازیکن زمین باید تو کل بازی بهترین باشه!!تو بازی های دیگه که اینطوری بوده نمیدونم دیگه این فیفا چطوری تصمیم میگیره
پس اون موقعی هم که جواد نکونام گل رو به کره زد نباید بهترین بازی کن زمین میشد.
عادلانه رفتار کنید.آدم با یه حرکت اسطوره میشه با یه حرکت هم ذلیل میشه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]جز دو 3 تا ضربه ازادی که ضد و 2 تاشو هم خراب کرد کلا هیچ کاری نکردش جدا!
نه خود بارسایی ها بیان بگن ! مسی تو این بازی کاری کرد اصلا؟! ( جز همون گلی که زد )[/div][/quote]
بعضی موقع ادم با یه حرکت ستاره میشه8-)8-):lol::lol::lol:[/div][/quote]
بهترین بازیکن زمین باید تو کل بازی بهترین باشه!!تو بازی های دیگه که اینطوری بوده نمیدونم دیگه این فیفا چطوری تصمیم میگیره:roll:[/div][/quote]
پس اون موقعی هم که جواد نکونام گل رو به کره زد نباید بهترین بازی کن زمین میشد.
عادلانه رفتار کنید.آدم با یه حرکت اسطوره میشه با یه حرکت هم ذلیل میشه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.