ترکیب تیم به نظر من:
رحمان احمدی -مهرداد بیت اشور -هاشم بیک زاده - سید جلال حسینی - امیرحسین صادقی - اندو تیموریان-جواد نکونام -خسرو حیدری - اشکان دژاگه -علیرضا جهانبخش -رضا قوچان نژاد
این ترکیبی که نوشتی همشون دفا وایسادن؟
من حقیقتا دیشب خواب دیدم ایران 2-1 میره معمولا خوابام درسته . خواب من به من دروغ نمیگه این بازی به هاشم بستگی داره . ایشالله مسی هم مصدوم شه
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]alirasibonab[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div]ترکیب تیم به نظر من:
رحمان احمدی -مهرداد بیت اشور -هاشم بیک زاده - سید جلال حسینی - امیرحسین صادقی - اندو تیموریان-جواد نکونام -خسرو حیدری - اشکان دژاگه -علیرضا جهانبخش -رضا قوچان نژاد[/div][/quote]
این ترکیبی که نوشتی همشون دفا وایسادن؟:lol:[/div][/quote]
من حقیقتا دیشب خواب دیدم ایران 2-1 میره معمولا خوابام درسته . [i]خواب من به من دروغ نمیگه :D[/i] این بازی به هاشم بستگی داره . ایشالله مسی هم مصدوم شه
کلا هیچ ربطی به این تایپک نداره ولی یوتیوب باز شده
یک اس به اول ادرسش اضافه کنید باز میکنه یوتیوب رو
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
کلا هیچ ربطی به این تایپک نداره ولی یوتیوب باز شده :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
یک اس به اول ادرسش اضافه کنید باز میکنه یوتیوب رو:o
به نظر من هم شانس پیروزی ایران بیشتر هست
به دو دلیل
یک آرژانتین مهره های اصلیش نیستن
دو ایران داری استعداد عیجبی در دفاع یا حمله هست
از مهره های اصلی کیا نیستن؟
نظورم از پشت صحنست
تو فکر کردی چرا و چجوری آرژانتین در مقابل تیم ضعیف بوسنی که ما 4 بار بردیمش 2-1 برد
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]به نظر من هم شانس پیروزی ایران بیشتر هست
به دو دلیل
دو ایران داری استعداد عیجبی در دفاع یا حمله هست[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
نظورم از پشت صحنست
تو فکر کردی چرا و چجوری آرژانتین در مقابل تیم ضعیف بوسنی که ما 4 بار بردیمش 2-1 برد
تیم ضعیف بوسنی
کلا حال کل کل ندارم اونم با کسی مثه تو
گه من چم هست؟
خوبه میدونی منتقد هستم
و یک کوچول اسپم
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]تیم ضعیف بوسنی:|
کلا حال کل کل ندارم اونم با کسی مثه تو:|
[/div][/quote]
گه من چم هست؟
خوبه میدونی منتقد هستم
و یک کوچول اسپم:mrgreen:
به نظر من هم شانس پیروزی ایران بیشتر هست
به دو دلیل
دو ایران داری استعداد عیجبی در دفاع یا حمله هست
نظورم از پشت صحنست
اگر بوسنی یکمی بهتر بازی میکرد میتونست همین ارژانتینو ببره
این جام جهانیم شده مثل جام جهانی 2006
اونجا هم گفتیم که انگولا رو 5 تا میزنیم پرتغال رو هم مساوی میکنیم یا میبریمش مکزیک هم میبازیم
این گروه هم دقیقا مثل همونه
با نیجیریه مساوی کردیم ازون 2 تا تیم دیگه هم میبازیم
این مطلب در 1393/03/31 13:35:13 نوشته شده است و در 1393/03/31 13:41:04 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]به نظر من هم شانس پیروزی ایران بیشتر هست
به دو دلیل
دو ایران داری استعداد عیجبی در دفاع یا حمله هست[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
نظورم از پشت صحنست
تو فکر کردی چرا و چجوری آرژانتین در مقابل تیم ضعیف بوسنی که ما 4 بار بردیمش 2-1 برد[/div][/quote]
اگر بوسنی یکمی بهتر بازی میکرد میتونست همین ارژانتینو ببره :roll:
این جام جهانیم شده مثل جام جهانی 2006:roll:
اونجا هم گفتیم که انگولا رو 5 تا میزنیم پرتغال رو هم مساوی میکنیم یا میبریمش مکزیک هم میبازیم :|
این گروه هم دقیقا مثل همونه:roll:
با نیجیریه مساوی کردیم ازون 2 تا تیم دیگه هم میبازیم:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.