کسی نبود؟؟؟
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/09/07 20:27:39
کسی نبود؟؟؟
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا |
|
1391/09/07 20:37:20
من هستم
وخته رفتنه
|
|
1391/09/07 20:42:06
اسم:
فامیلی: سن: کجایی هستی: تو چه شهری زندگی میکنی: کلاس چندمی: چندتاتجدیدی اوردی: کباب کوبیده دوست دارید یا کبابی که کوبیده نشده باشه: نظر شما راجب لرد1001 و فرهان حسینی وبینگو و الله چی هستش؟! احساست به انجمن: تو انجمن با کدوم کاربر دوست داری حرف نزنی: به روح اعتقاد داری: بدترین اتفاقت در انجمن وبازی: دوست دختر داریاگردختر هستی برعکسش کن) دوست تو بازی چندتا داری اگه زیادن نام نبر: با فامیل می خوای ازدواج کنی یا غریبه دوست داری زنت داخل خونه کار کنه یا بیرون رنگ مورد علاقه شغل اینده هنرو دوست داری؟؟ شمشیر دوست داری یا تفنگ بازی مورد علاقه ی رایانه ای بهترین فیلم که دیدی از کوم اسپم زیاد خوشت میاد دوست دارید نفر بعدی کی خودشو معرفی کنه؟ از افراد چاق بیشتر خوشتون می آید یا لا غر؟ بپرس به نظر خودش فکر میکنه خیلی داناس؟ عایا؟ آیا فکر میکنه خیلی به روزه و شخص محبوب انجمنه؟ آیا علاقه خاصی به کارشناس بازی شدن داره؟ نام اکانت در سرور 8 ؟ نام شهر ؟ زود عصبی میشی؟ کسی مخالفت حرف بزنه؟چیکارش میکنی؟ به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
|
1391/09/07 20:56:36
اسم:علی
فامیلی:. سن:14-15 کجایی هستی:خراسان تو چه شهری زندگی میکنی:مشهد کلاس چندمی:اول دبیرستان چندتاتجدیدی اوردی:0 فعلا کباب کوبیده دوست دارید یا کبابی که کوبیده نشده باشه:کوبیده نظر شما راجب لرد1001 و فرهان حسینی وبینگو و الله چی هستش؟! همه خوبن احساست به انجمن:نزدیکی تو انجمن با کدوم کاربر دوست داری حرف نزنی:با هر کی شد به روح اعتقاد داری:بله بدترین اتفاقت در انجمن وبازی:0 توسط اتحاد سابق خودم دوست دختر داریاگردختر هستی برعکسش کن) no دوست تو بازی چندتا داری اگه زیادن نام نبر: زیادن با فامیل می خوای ازدواج کنی یا غریبه غریبه دوست داری زنت داخل خونه کار کنه یا بیرون خونه رنگ مورد علاقه مشکی شغل اینده اشاا... مهندس هنرو دوست داری؟؟ نه شمشیر دوست داری یا تفنگ شمشیر بازی مورد علاقه ی رایانه ای کالاف بهترین فیلم که دیدی ایرانی یا خارجی از کوم اسپم زیاد خوشت میاد دوست دارید نفر بعدی کی خودشو معرفی کنه؟ چه ارزشی داره ..وقتی معرفی نمیکنه از افراد چاق بیشتر خوشتون می آید یا لا غر؟ متوسط...هیکل بپرس به نظر خودش فکر میکنه خیلی داناس؟ عایا؟ خیلی نه آیا فکر میکنه خیلی به روزه و شخص محبوب انجمنه؟ نه آیا علاقه خاصی به کارشناس بازی شدن داره؟ اصلا نام اکانت در سرور 8 ؟ تابستون سال اینده نام شهر ؟ تکراری زود عصبی میشی؟ بستگی داره طرفم کی باشه کسی مخالفت حرف بزنه؟چیکارش میکنی؟ سعی میکنم قانعش کنم
این مطلب در 1391/09/07 20:56:36 نوشته شده است و در 1391/09/07 20:57:56 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
|
|
1391/09/08 21:36:21
اسم: محمد
فامیلی: ر... 16 ساله ساکن:تهران کلاس: دوم دبیرستان-رشته ریاضی تجدیدی: پارسال که کمتر از 15/75 نیاوردم و معدلم بالای 18 شد فرقی نداره حالا بیشتر کوبیده نظر خاصی ندارم بعدشم اله سار هست نه الله بچه های باصفا و با ادبی داره بیشتر با bingo55521 100 درصد یکی رو تو سرور پردیس گیم فارم کردم و در آخر یه کله گنده بهم حمله کرد ولی باهم دوست شدیم این چه حرفیه؟؟ با دخترها رابطه ام خوبه ولی اون چیزی که منظورته نه ندارم alirezakkk با مرام ترین بازیکنی هست که میشناسم همه درست و راست هست باتشکر یه مشت بچه اومدن سرور 15 و 14
بی مرامی که...طرف رو خودم از فارمی دراوردم رفته غرب وحشی واسم شاخ و شونه میکشه |
|
1391/09/09 00:19:46
منم هستم اگه دوس داشتین سوال بپرسین
نیم کیلو باش...
ولی مرد باش.... |
|
1391/09/09 07:57:34
اسم:
فامیلی: سن: کجایی هستی: تو چه شهری زندگی میکنی: کلاس چندمی: چندتاتجدیدی اوردی: کباب کوبیده دوست دارید یا کبابی که کوبیده نشده باشه: نظر شما راجب لرد1001 و فرهان حسینی وبینگو و الله چی هستش؟! احساست به انجمن: تو انجمن با کدوم کاربر دوست داری حرف نزنی: به روح اعتقاد داری: بدترین اتفاقت در انجمن وبازی: دوست دختر داریاگردختر هستی برعکسش کن) دوست تو بازی چندتا داری اگه زیادن نام نبر: با فامیل می خوای ازدواج کنی یا غریبه دوست داری زنت داخل خونه کار کنه یا بیرون رنگ مورد علاقه شغل اینده هنرو دوست داری؟؟ شمشیر دوست داری یا تفنگ بازی مورد علاقه ی رایانه ای بهترین فیلم که دیدی از کوم اسپم زیاد خوشت میاد دوست دارید نفر بعدی کی خودشو معرفی کنه؟ از افراد چاق بیشتر خوشتون می آید یا لا غر؟ نام اکانت در سرور 8 ؟ نام شهر ؟ زود عصبی میشی؟ کسی مخالفت حرف بزنه؟چیکارش میکنی؟ به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
|
1391/09/09 17:44:28
پولو بیا جواب بده دیگه
باختن توی طبیعت من نیست
|
|
1391/09/09 21:47:47
اسم:محمود
فامیلی: حسینی سن:20 کجایی هستی:مشهدی تو چه شهری زندگی میکنی:مشهد کلاس چندمی: پیش تموم کردم ... پشت کنکوری چندتاتجدیدی اوردی: 3 تا کباب کوبیده دوست دارید یا کبابی که کوبیده نشده باشه:کوبیده نشده باشد نظر شما راجب لرد1001 و فرهان حسینی وبینگو و الله چی هستش؟! چون تازه اومدم درست نمیشناسم احساست به انجمن:احساسات ملیحی دارم تو انمن با کدوم کاربر دوست داری حرف نزنی:هیچ کدوم به روح اعتقاد داری:شدید بدترین اتفاقت در انجمن وبازی:به یکی از شهرای خودم حمله کردم 40000 تا تلفات دادم دوست دختر داریاگردختر هستی برعکسش کن):آره ... دوست تو بازی چندتا داری اگه زیادن نام نبر: هیچکی ... با فامیل می خوای ازدواج کنی یا غریبه :غریبه دوست داری زنت داخل خونه کار کنه یا بیرون: بیرون رنگ مورد علاقه:سفید شغل اینده: پزشک هنرو دوست داری؟؟ رپرم :دی شمشیر دوست داری یا تفنگ: شمشیر بازی مورد علاقه ی رایانه ای: assasins creed .... Diablo 3 بهترین فیلم که دیدی: Expendibles 2 از کوم اسپم زیاد خوشت میاد: دوست دارید نفر بعدی کی خودشو معرفی کنه؟ هان ؟ از افراد چاق بیشتر خوشتون می آید یا لا غر؟ لاغر نام اکانت در سرور 8 ؟ Polos2012 نام شهر ؟ 1 2 3 4 5 6 7 زود عصبی میشی؟ اره خیلی کسی مخالفت حرف بزنه؟چیکارش میکنی؟ میخورمش نیم کیلو باش...
ولی مرد باش.... |
|
1391/09/10 20:39:54
اره جون خودت با 3 تا تجدید پزشکی قبول میشی.اونم تو تهران ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند... باز این چه شورش است که در خلق عالم است... باز ا |
منوی کاربری
|
||