آقا اصلا بحث نداریم سرور 3 نفر اول مهاجمین 100 میلو خورده ای امتیاز داره!
تازه بدونه باگ
این سرور 3 چه قدر بازیکنای شاخ زیاد داشته نفر دهم هجومشون هم 36 میل هجوم داشته
واقعا نمیدونم چه طور فقط همین یه سرور هم اینقدر ارقام نجومی بوده وگرنه بقیه سرورا ببینید طرف تو مهاجمین نهایتا 18 میل بکشه بره یک هجوم واقعا عجیبه
جدیدا اومدن توی تاپ مهاجمین و مدافعین هم سخت شده و اینکه وقتی حمله کنی باید بکشی تا رتبه هجومی بگیری و اما اگه دیوار بشی هیچی گیرت نمیاد در مورد مدافع هم به همین شکله اگه دیوار کنی طرفو رتبه هجومی میگیری اما اگه لهت کنن هیچی گیرت نمیاد قبلا هر دو طرف رتبه میگیرفتن الان فقط یک طرف دعوا
fяїέηđs
[quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]آقا اصلا بحث نداریم سرور 3 نفر اول مهاجمین 100 میلو خورده ای امتیاز داره!:shock::lol:
تازه بدونه باگ :mrgreen:[/div][/quote]
این سرور 3 چه قدر بازیکنای شاخ زیاد داشته نفر دهم هجومشون هم 36 میل هجوم داشته:o
واقعا نمیدونم چه طور فقط همین یه سرور هم اینقدر ارقام نجومی بوده وگرنه بقیه سرورا ببینید طرف تو مهاجمین نهایتا 18 میل بکشه بره یک هجوم واقعا عجیبه:roll:[/div][/quote]
جدیدا اومدن توی تاپ مهاجمین و مدافعین هم سخت شده و اینکه وقتی حمله کنی باید بکشی تا رتبه هجومی بگیری و اما اگه دیوار بشی هیچی گیرت نمیاد در مورد مدافع هم به همین شکله اگه دیوار کنی طرفو رتبه هجومی میگیری اما اگه لهت کنن هیچی گیرت نمیاد قبلا هر دو طرف رتبه میگیرفتن الان فقط یک طرف دعوا:roll:
تازه بدونه باگ
واقعا نمیدونم چه طور فقط همین یه سرور هم اینقدر ارقام نجومی بوده وگرنه بقیه سرورا ببینید طرف تو مهاجمین نهایتا 18 میل بکشه بره یک هجوم واقعا عجیبه
سرور سه همش به خاطر قهرمان ها اینهمه میکشتن
اونموقع مثلا یک قهرمان سطح 1000 میتونست 3-4 ملیونو به تنهایی بکشه
بعد همین سرور 3 سطح قهرمان ها محدود شد
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]آقا اصلا بحث نداریم سرور 3 نفر اول مهاجمین 100 میلو خورده ای امتیاز داره!:shock::lol:
این سرور 3 چه قدر بازیکنای شاخ زیاد داشته نفر دهم هجومشون هم 36 میل هجوم داشته:o
واقعا نمیدونم چه طور فقط همین یه سرور هم اینقدر ارقام نجومی بوده وگرنه بقیه سرورا ببینید طرف تو مهاجمین نهایتا 18 میل بکشه بره یک هجوم واقعا عجیبه:roll:[/div][/quote]
بیشترین همری که دیدم 1 میل و خورده ای شمشیر تو شهر یه بازیکنی تو سرور 4 بود که اسمشو یادم نیس
تااوکه؟؟
یه پسره بود به اسم علیرضا. اکانتشم تو مایه های اسم سایلنت بود
s4iln7 رو میگی؟
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]بیشترین همری که دیدم 1 میل و خورده ای شمشیر تو شهر یه بازیکنی تو سرور 4 بود که اسمشو یادم نیس:mrgreen:[/div][/quote]
تااوکه؟؟[/div][/quote]
یه پسره بود به اسم علیرضا. اکانتشم تو مایه های اسم سایلنت بود:?[/div][/quote]
s4iln7 رو میگی؟
بیشترین سرور 9 بود فکر کنم 25 میلیون یه نفر داشت من نبودم اونجا یکی گفت بهم.اونی که خودم رفتم دیدم بیشترین بوده 12-13 میلیون بود.
ایران اس 4 بوده اون عزیزم بیشترش نیزه دار بود
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]بیشترین سرور 9 بود فکر کنم 25 میلیون یه نفر داشت من نبودم اونجا یکی گفت بهم.اونی که خودم رفتم دیدم بیشترین بوده 12-13 میلیون بود.[/div][/quote]
ایران اس 4 بوده اون عزیزم بیشترش نیزه دار بود
تازه بدونه باگ
مهدی منظورت ارش r.r هستش؟ اون که یه نامرد به تمام معنا بود و یه نوب واقعی کلا 1 دونه قهرمان شوالیه سطح 3000 داشت. که تنها کاری که میکر. میرفت مثلا با تو رفیق میشد. اکانتشو میداد دستت. اعتمادتو جلب میکرد بعد شب وقتی نبودی با قهرمانش میکوبید بهت یا میزد به پارکینگت سطح قهرمانشو میبرد بالا. که اخر سرور علی تندر اکانتشو ازش زد بیچاره داشت گریه میکرد
مطمئنی سطح قهرمان 3000 بوده؟؟؟حتما تو ام بودی تو رو هم زده؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]آقا اصلا بحث نداریم سرور 3 نفر اول مهاجمین 100 میلو خورده ای امتیاز داره!:shock::lol:
مهدی منظورت ارش r.r هستش؟ اون که یه نامرد به تمام معنا بود و یه نوب واقعی :lol: کلا 1 دونه قهرمان شوالیه سطح 3000 داشت. که تنها کاری که میکر. میرفت مثلا با تو رفیق میشد. اکانتشو میداد دستت. اعتمادتو جلب میکرد بعد شب وقتی نبودی با قهرمانش میکوبید بهت یا میزد به پارکینگت سطح قهرمانشو میبرد بالا. که اخر سرور علی تندر اکانتشو ازش زد:lol: بیچاره داشت گریه میکرد:lol:[/div][/quote]
مطمئنی سطح قهرمان 3000 بوده؟؟؟حتما تو ام بودی تو رو هم زده؟:mrgreen:
ایم بگم من اینارو بر اساس 10 روز بازی حساب میکنم یعنی شما میتونی در 10 روز ساخت سه ایکس 80ک شمشرزن + 50ک کماندار یا 45شوالیه داشته باشی
اون وقت تو چه سروری 3 ایکس شمشیر میشه 10 ثانیه؟؟؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]ایم بگم من اینارو بر اساس 10 روز بازی حساب میکنم یعنی شما میتونی در 10 روز ساخت سه ایکس 80ک شمشرزن + 50ک کماندار یا 45شوالیه داشته باشی[/div][/quote]
اون وقت تو چه سروری 3 ایکس شمشیر میشه 10 ثانیه؟؟؟
تازه بدونه باگ
مهندس نمیگه که چه جوری کشتن میگه چرا ارقام نجومی بوده یعنی این همه نیرو بوده
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]آقا اصلا بحث نداریم سرور 3 نفر اول مهاجمین 100 میلو خورده ای امتیاز داره!:shock::lol:
بعد همین سرور 3 سطح قهرمان ها محدود شد [/div][/quote]
تازه بدونه باگ
خب دوکی جو جو اس تی هم گفت بخاطر سطح قهرمان ها بوده دیگه
قهرماناشون خیلی خـر بودن میزدن میلیونی میکشتن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]bahram-divar[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]آقا اصلا بحث نداریم سرور 3 نفر اول مهاجمین 100 میلو خورده ای امتیاز داره!:shock::lol:
بعد همین سرور 3 سطح قهرمان ها محدود شد [/div][/quote]
مهندس نمیگه که چه جوری کشتن میگه چرا ارقام نجومی بوده یعنی این همه نیرو بوده[/div][/quote]
خب دوکی جو جو اس تی هم گفت بخاطر سطح قهرمان ها بوده دیگه :ugeek::mrgreen:
قهرماناشون خیلی خـر بودن میزدن میلیونی میکشتن :oops::| :?
بیشترین همری که دیدم 1 میل و خورده ای شمشیر تو شهر یه بازیکنی تو سرور 4 بود که اسمشو یادم نیس
تااوکه؟؟
یه پسره بود به اسم علیرضا. اکانتشم تو مایه های اسم سایلنت بود
s4iln7 رو میگی؟
علیرضا رفیقه من بود تو اتحاد من بود من خودم روزه اخر اکانتش دستم بود به خاطره زدنه ارمین
علی فقط شمشیر میساخت میفرستاد بقیه شهرا محافظ سر اون نزدیکه 1 میلیونی هم که داشت همین بوده
چون راست و حسینی اون موقع کسی عقلش نمیرسید که افزایش 40 درصد گندم یا 3 تا آبادی گندم گندم بگیره
یه شهر که منفی میشد میرفتن سره شهره بعدی و نیرو سازی کردن
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div]بیشترین همری که دیدم 1 میل و خورده ای شمشیر تو شهر یه بازیکنی تو سرور 4 بود که اسمشو یادم نیس:mrgreen:[/div][/quote]
تااوکه؟؟[/div][/quote]
یه پسره بود به اسم علیرضا. اکانتشم تو مایه های اسم سایلنت بود:?[/div][/quote]
s4iln7 رو میگی؟[/div][/quote]
علیرضا رفیقه من بود تو اتحاد من بود من خودم روزه اخر اکانتش دستم بود به خاطره زدنه ارمین
علی فقط شمشیر میساخت میفرستاد بقیه شهرا محافظ سر اون نزدیکه 1 میلیونی هم که داشت همین بوده
چون راست و حسینی اون موقع کسی عقلش نمیرسید که افزایش 40 درصد گندم یا 3 تا آبادی گندم گندم بگیره
یه شهر که منفی میشد میرفتن سره شهره بعدی و نیرو سازی کردن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.