گروپ زده شده عضو گیری شد
چون وقت نداشتم خودم نبودم هر کی از راه میرسید اسم عوض میکرد.
بعدش یه سری دعوا شد
این اواخرم یه سری گروپو با طویله ای که توش زندگی میکنن اشتباه گرفتن.به همین دلیل حذف شد.
دیگه هم کسی سوال نپرسه.
حیف خودمو و چند نفر دیگه که با چارتا بیجنه و هول تو یه انجمنیم.
اگه ممکنه تاپیک قفل بشه.
این مطلب در 1393/04/05 19:19:10 نوشته شده است و در 1393/04/05 19:19:50 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
گروپ زده شده عضو گیری شد
چون وقت نداشتم خودم نبودم هر کی از راه میرسید اسم عوض میکرد.
بعدش یه سری دعوا شد
این اواخرم یه سری گروپو با طویله ای که توش زندگی میکنن اشتباه گرفتن.به همین دلیل حذف شد.
دیگه هم کسی سوال نپرسه.
حیف خودمو و چند نفر دیگه که با چارتا بیجنه و هول تو یه انجمنیم.
:|:|:|
اگه ممکنه تاپیک قفل بشه. :ugeek:
آرش از اولشم نمی زدی.مث روم ریدکال شد که همه پر پر شدن.من سر اون روم هم میدونستم آخرش میزنن تو حالت نیومدم.
ارزشش رو نداره.رفیقایی که بهشون اعتماد داریو یه پی ام خصوصی براشون بزار جمعشون کن خودتون حال کنید.کلا چیز عمومی به این ملت نیومده.
واقعا متاسفم برای کسایی که جنبشون در حد گوسپند هم نیست.
رضا نقل قول نکن
آرش از اولشم نمی زدی.مث روم ریدکال شد که همه پر پر شدن.من سر اون روم هم میدونستم آخرش میزنن تو حالت نیومدم.
ارزشش رو نداره.رفیقایی که بهشون اعتماد داریو یه پی ام خصوصی براشون بزار جمعشون کن خودتون حال کنید.کلا چیز عمومی به این ملت نیومده.
واقعا متاسفم برای کسایی که جنبشون در حد گوسپند هم نیست.
با یه هفته ای که تو لاین او گروپ بودم
به مهمی وجود مدیر انجمن تو انجمن پی بردم
این ملت باید زور بالا سرشون باشه
یکی از عوامل به فساد کشیده شدنش تو بودیا
خب بچه ها سر این بی جنبه بازی درآوردن حتما ، خودش که تقصیری نداشت ، به جرم دختر بودن عامل تفرقه محسوب شد ولی اگه نمیومد شاید نمیشد
inera@att.net
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]با یه هفته ای که تو لاین او گروپ بودم
این ملت باید زور بالا سرشون باشه:lol:[/div][/quote]
یکی از عوامل به فساد کشیده شدنش تو بودیا:lol::lol:[/div][/quote]
خب بچه ها سر این بی جنبه بازی درآوردن حتما ، خودش که تقصیری نداشت ، به جرم دختر بودن عامل تفرقه محسوب شد ولی اگه نمیومد شاید نمیشد:mrgreen:
خب بچه ها سر این بی جنبه بازی درآوردن حتما ، خودش که تقصیری نداشت ، به جرم دختر بودن عامل تفرقه محسوب شد ولی اگه نمیومد شاید نمیشد
حالا درسته مقداری از عوامل بسته شدن سر هول ها بود ولی اصلا کار من اشتباه بود چون چند نفری بودن که هنوز به بلوغ فکری نرسیده بودن و تو گروپ بودن.
کلا یکی میخارید یکی میخاروند.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]با یه هفته ای که تو لاین او گروپ بودم
خب بچه ها سر این بی جنبه بازی درآوردن حتما ، خودش که تقصیری نداشت ، به جرم دختر بودن عامل تفرقه محسوب شد ولی اگه نمیومد شاید نمیشد:mrgreen:[/div][/quote]
حالا درسته مقداری از عوامل بسته شدن سر هول ها بود ولی اصلا کار من اشتباه بود چون چند نفری بودن که هنوز به بلوغ فکری نرسیده بودن و تو گروپ بودن.
کلا یکی میخارید یکی میخاروند.;) :mrgreen:
ببخشید من فکر میکردم کسایی که اینجا یکم شخصیت دارن و احترام میزارن،اونجاهم خب همینن.فکر کردم کلا شخصیتشون خوبه
نگو از ترس مدیر انجمن و مسدود شدن بود
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]با یه هفته ای که تو لاین او گروپ بودم
ببخشید من فکر میکردم کسایی که اینجا یکم شخصیت دارن و احترام میزارن،اونجاهم خب همینن.فکر کردم کلا شخصیتشون خوبه
نگو از ترس مدیر انجمن و مسدود شدن بود:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.