راستش من یک فلش از یکی از دوستام گرفتم و وقتی به کامپیوتر می زنم فلش رو می خونه اما وقتی واردش می شوم فایلی در آن وجود نداره!!!!!
لطفأ راهنمایی ام کنید
سلام به همه بچه های گل انجمن ;)
راستش من یک فلش از یکی از دوستام گرفتم و وقتی به کامپیوتر می زنم فلش رو می خونه اما وقتی واردش می شوم فایلی در آن وجود نداره!!!!!
لطفأ راهنمایی ام کنید :oops:
لطفأ راهنمایی ام کنید
چند تا حالت داره.
1_ هیچ فایلی وجود نداره.
2_فایل ها Hiden(فک کنم این بود) یا غیب هستن.
روش ظاهر کردن فایل های غیب شده هم بچه ها بلدن من یادم رفته.
دوستان زحمتشو بکشن.
این مطلب در 1393/03/27 14:01:57 نوشته شده است و در 1393/03/27 14:02:40 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div]سلام به همه بچه های گل انجمن ;)
لطفأ راهنمایی ام کنید :oops:[/div][/quote]
چند تا حالت داره.
1_ هیچ فایلی وجود نداره.
2_فایل ها Hiden(فک کنم این بود) یا غیب هستن.
روش ظاهر کردن فایل های غیب شده هم بچه ها بلدن من یادم رفته.
دوستان زحمتشو بکشن.
اون فلش ویروسی شده
و فایل های داخلش مخفی شدن
ویندوزت چیه تا راهنماییت کنم؟
ویروسی نشده.من خودم بعضی از فایلامو غیب میکنم کسی نبینه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]اون فلش ویروسی شده
و فایل های داخلش مخفی شدن
ویندوزت چیه تا راهنماییت کنم؟[/div][/quote]
ویروسی نشده.من خودم بعضی از فایلامو غیب میکنم کسی نبینه:mrgreen:
من بلدم داداش ببین اگ اسم فایلو میدونی تو قسمت سرچ بزن یا حداقل حرف اولشو بزن میاره فایلو
اگ نمیدونی اسمشو راست کیلیک کن گزینه اخرو بزن بع یه صفحه باز میشه یجا نوشته hidden اون تیکشو بردار درست میشه
این عمل به خاطر اینه که کامپیوترا اینجوری میکنن مثلا من فلشمو دادم دوستم بعدن رو کامپیوتر خودم نمیومد اسم فایلو زدم اورد
بستگی به ویندوزتم داره اگ اینا که گفتم انجام دادی اثر نداشت بگو یه راه دیگ بگم
samer 01
من بلدم داداش ببین اگ اسم فایلو میدونی تو قسمت سرچ بزن یا حداقل حرف اولشو بزن میاره فایلو
اگ نمیدونی اسمشو راست کیلیک کن گزینه اخرو بزن بع یه صفحه باز میشه یجا نوشته hidden اون تیکشو بردار درست میشه
این عمل به خاطر اینه که کامپیوترا اینجوری میکنن مثلا من فلشمو دادم دوستم بعدن رو کامپیوتر خودم نمیومد اسم فایلو زدم اورد
آخه این فلش مال من نیست و توش فقط آهنگ بوده و اسم آهنگ هاش رو نمی دونم
[quote][div][b]amir hosin bordbar[/b][/div][div]من بلدم داداش ببین اگ اسم فایلو میدونی تو قسمت سرچ بزن یا حداقل حرف اولشو بزن میاره فایلو
بستگی به ویندوزتم داره اگ اینا که گفتم انجام دادی اثر نداشت بگو یه راه دیگ بگم[/div][/quote]
آخه این فلش مال من نیست و توش فقط آهنگ بوده و اسم آهنگ هاش رو نمی دونم :oops::oops::oops:
این روش فکر کنم توی همه ی ویندوز ها اجرا بشه:
وارد کنترل پنل بشید
آپشن فولدر رو بزن
برو زبانه ی view
پایین جمله ی hiden file and folder دو تا گزینه هست. روی اونی که اولش show هست کلیک کن.
پایین اون هم سه تا گزینه هست.گزینه ی دوم رو غیر فعال کن و اوکی رو بزن.
تمام فایل های غیب شده ی سیستمت مرئی میشن.
رضا نقل قول نکن
این روش فکر کنم توی همه ی ویندوز ها اجرا بشه:
وارد کنترل پنل بشید
آپشن فولدر رو بزن
برو زبانه ی view
پایین جمله ی hiden file and folder دو تا گزینه هست. روی اونی که اولش show هست کلیک کن.
پایین اون هم سه تا گزینه هست.گزینه ی دوم رو غیر فعال کن و اوکی رو بزن.
تمام فایل های غیب شده ی سیستمت مرئی میشن.
اوکی
برو به مای کامپیوتر
بعد روی این گزینه کلیک کن ORGANISE(سمت چپ هست بالا)
بعد که روی این کلیک کردی این گزینه رو بزن folder and serach option
بعد روی view
بعد تیک گزینه رو بردار Hide Protectet Operting seystm file
و بعدش یکم بالا تر روی گزینه show hidden file
کلیک کن
بعدش برو تو فلش و یه چیزی مثله پوشه هست بازش کن
اوکی
برو به مای کامپیوتر
بعد روی این گزینه کلیک کن ORGANISE(سمت چپ هست بالا)
بعد که روی این کلیک کردی این گزینه رو بزن folder and serach option
بعد روی view
بعد تیک گزینه رو بردار Hide Protectet Operting seystm file
و بعدش یکم بالا تر روی گزینه show hidden file
کلیک کن
بعدش برو تو فلش و یه چیزی مثله پوشه هست بازش کن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.