[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div][quote][div][b]ببرین[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ببرین[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]bagher3[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]طبق پیگیری با تیم پشتیبانی ظاهرا در برخی مرورگر ها این مورد وجود دارد. پیشنهاد می شود به بخش اصلی واقع در ساختمان اردوگاه مراجعه نمایید.
البته مشکل در دست بررسی توسط تیم فنی می باشد.[/div][/quote]
ببخشید ما هر دقیقه باید بریم اردوگاه ببینیم کسی بهمون حمله داره میکنه یا نه؟:?
یه چیزی بگین که با عقل جور در بیاد:roll:[/div][/quote]نخیر همون پایین مینویسه البته برای جاسوسی هیچ جا نمی نویسه..:mrgreen:
[/div][/quote]
مطلب اول رو بخون بعد بیا نظر بده.
وقتی حمله میکنه بعضی مواقع برای ما نمینویسه.
PROBLEM?
[/div][/quote]
تو دیگه فضولی رو به آسمان علیین رسوندی
آخه به تو چه که ما دوتا مولتی هستیم ؟[/div][/quote]
اینم به تو ربطی نداره.
[/div][/quote]
می دونستی تقلید کاره یه حیوونه که موز خیلی دوست داره
لامصب تو داری از اون حیوونه هم تقلید می کنی
تو دیگه کی هستی[/div][/quote]
نمیخوام دوباره مسدود شم بخاطر همین چیزی بهت نمیگم
اصن ارزش نداری برات کالری بسوزونم:lol:[/div][/quote]
تو هم همینطور عزیزم
طبق پیگیری با تیم پشتیبانی ظاهرا در برخی مرورگر ها این مورد وجود دارد. پیشنهاد می شود به بخش اصلی واقع در ساختمان اردوگاه مراجعه نمایید.
البته مشکل در دست بررسی توسط تیم فنی می باشد.
ببخشید ما هر دقیقه باید بریم اردوگاه ببینیم کسی بهمون حمله داره میکنه یا نه؟
یه چیزی بگین که با عقل جور در بیاد
نخیر همون پایین مینویسه البته برای جاسوسی هیچ جا نمی نویسه..
PROBLEM?
آخه به تو چه که ما دوتا مولتی هستیم ؟
اینم به تو ربطی نداره.
تو دیگه کی هستی
یه جوری حرف میزنی انگار این جملرو خودت ساختی بچه
چرا به خودت می گیری عزیزم
نکنه به خودت شک داری یا شاید هم یقین
حیفه ب خودم بگیرم.
بگیرم بیوه میشی.
منم ترجیح میده توی یه محیط خارج از انجمن صحبت کنم تا مسدود نشم.
ایمیل داری؟
آره هم ایمیل هم جیمیل هم فیس بوک
کجا می خوای از اون پماد سوختی استفاده کنی ؟
نمی دونم باید چیکار کنم
خستم خسته
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ببرین[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ببرین[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]ببرین[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]bagher3[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]طبق پیگیری با تیم پشتیبانی ظاهرا در برخی مرورگر ها این مورد وجود دارد. پیشنهاد می شود به بخش اصلی واقع در ساختمان اردوگاه مراجعه نمایید.
البته مشکل در دست بررسی توسط تیم فنی می باشد.[/div][/quote]
ببخشید ما هر دقیقه باید بریم اردوگاه ببینیم کسی بهمون حمله داره میکنه یا نه؟:?
یه چیزی بگین که با عقل جور در بیاد:roll:[/div][/quote]نخیر همون پایین مینویسه البته برای جاسوسی هیچ جا نمی نویسه..:mrgreen:
[/div][/quote]
PROBLEM?
[/div][/quote]
آخه به تو چه که ما دوتا مولتی هستیم ؟[/div][/quote]
اینم به تو ربطی نداره.
[/div][/quote]
تو دیگه کی هستی[/div][/quote]
یه جوری حرف میزنی انگار این جملرو خودت ساختی بچه:lol:[/div][/quote]
چرا به خودت می گیری عزیزم
نکنه به خودت شک داری یا شاید هم یقین[/div][/quote]
حیفه ب خودم بگیرم.
بگیرم بیوه میشی.
منم ترجیح میده توی یه محیط خارج از انجمن صحبت کنم تا مسدود نشم.
ایمیل داری؟[/div][/quote]
آره هم ایمیل هم جیمیل هم فیس بوک
کجا می خوای از اون پماد سوختی استفاده کنی ؟
نمیدونم این مشکل همه گیره یا فقط این چند نفری که توی بازی میشناسم درگیر این ایراد بازی هستن !
پایین صفحه تعداد لشکر کشی ها رو میزنه . چه برای حملات خودمون ( به رنگ سبز ) چه حمله به ما ( به رنگ قرمز ) و چه دفاعی ...
ولی بارها و بارها میبینم یا تعداد رو اشتباه میزنه یا اصلا نشون نمیده ! مثلا من 100 تا حمله زدم ولی میزنه 83 تا ! یا اصلا برگشت نیرو رو در اکثر مواقع نشون نمیده . جالب اینجاست که ( مثلا همین الان ) حمله دشمن به من رو هم نشون نمیده .
بیخودی این موضوع رو گردن کش بروزر و .... نندازین لطفا . چون انواع کارها رو از ریست مرورگر گرفته تا خروج و ورود به بازی رو انجام دادم و درست شدنی نیست .
فکر کنم لشکرکشی زیاد بشه 300 400 تا تو ساعت اینجوری بشه منم این مشکلو دارم پشتیبانی هم گفتم چرتوپرت جواب دادن
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]نمیدونم این مشکل همه گیره یا فقط این چند نفری که توی بازی میشناسم درگیر این ایراد بازی هستن !
پایین صفحه تعداد لشکر کشی ها رو میزنه . چه برای حملات خودمون ( به رنگ سبز ) چه حمله به ما ( به رنگ قرمز ) و چه دفاعی ...
ولی بارها و بارها میبینم یا تعداد رو اشتباه میزنه یا اصلا نشون نمیده ! مثلا من 100 تا حمله زدم ولی میزنه 83 تا ! یا اصلا برگشت نیرو رو در اکثر مواقع نشون نمیده . جالب اینجاست که ( مثلا همین الان ) حمله دشمن به من رو هم نشون نمیده .
بیخودی این موضوع رو گردن کش بروزر و .... نندازین لطفا . چون انواع کارها رو از ریست مرورگر گرفته تا خروج و ورود به بازی رو انجام دادم و درست شدنی نیست . [/div][/quote]
فکر کنم لشکرکشی زیاد بشه 300 400 تا تو ساعت اینجوری بشه منم این مشکلو دارم پشتیبانی هم گفتم چرتوپرت جواب دادن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.