[quote][div][b]miladgh[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]چیزی که خیلی واضحه هردوش یه نفره[/div][/quote]
:|اونوقت چطور همزمان تو انجمنن :|[/div][/quote]
با دو مرورگر متفاوت ;)[/div][/quote]
:mrgreen:
نمیشه عزیز.
امتحان کردم نشد.اگه اینطوری بود من راحت توی نبرد افکار مولتی بازی میکنم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]miladgh[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]چیزی که خیلی واضحه هردوش یه نفره[/div][/quote]
نمیشه عزیز.
امتحان کردم نشد.اگه اینطوری بود من راحت توی نبرد افکار مولتی بازی میکنم:|
درضمن.
اسم بینگو اصلی هیچ فاصله ای نداره. ولی برای تقلبی بین b و i یه فاصله هست که موقع لایک کردن به وضوح دیده میشم.
گفتم که شفاف سازی بشه کسی دقت نکرده باشه دقت کنه
رضا نقل قول نکن
درضمن.
اسم بینگو اصلی هیچ فاصله ای نداره. ولی برای تقلبی بین b و i یه فاصله هست که موقع لایک کردن به وضوح دیده میشم.
گفتم که شفاف سازی بشه کسی دقت نکرده باشه دقت کنه :mrgreen:
نمیشه عزیز.
اگه کروم باشه میتونی : کنترل +شیفت +n رو بزنی میشه
.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]miladgh[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]چیزی که خیلی واضحه هردوش یه نفره[/div][/quote]
نمیشه عزیز.
امتحان کردم نشد.اگه اینطوری بود من راحت توی نبرد افکار مولتی بازی میکنم:|[/div][/quote]
اگه کروم باشه میتونی : کنترل +شیفت +n رو بزنی میشه :ugeek::ugeek::ugeek:
نمیشه عزیز.
نبرد افکار نمیشه چون هنگام دادن امتیاز آی پی ها برسی میشه ولی اینجا میشه
بعد از یکسال برگشتم ...
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]miladgh[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]چیزی که خیلی واضحه هردوش یه نفره[/div][/quote]
نمیشه عزیز.
امتحان کردم نشد.اگه اینطوری بود من راحت توی نبرد افکار مولتی بازی میکنم:|[/div][/quote]
نبرد افکار نمیشه چون هنگام دادن امتیاز آی پی ها برسی میشه ولی اینجا میشه
نمیشه عزیز.
چرت نگو لدفا چون الان من با همون اکانت king که مسدوده دارم بازی میکنم ولی با فایر فاکس اینجام
اگه کینگ مسدود نبود با اونم میشه بیام
بی تربیت.الان که اینو گفتی من خودم تابستون چوب تو پاچت میکنم.
هر چی داریم مولتی بازیو کم میکنیم این رضای بوق...
این مطلب در 1393/03/24 14:53:10 نوشته شده است و در 1393/03/24 14:53:47 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]miladgh[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]چیزی که خیلی واضحه هردوش یه نفره[/div][/quote]
نمیشه عزیز.
چرت نگو لدفا چون الان من با همون اکانت king که مسدوده دارم بازی میکنم ولی با فایر فاکس اینجام
اگه کینگ مسدود نبود با اونم میشه بیام[/div][/quote]
بی تربیت.الان که اینو گفتی من خودم تابستون چوب تو پاچت میکنم.:mrgreen:
هر چی داریم مولتی بازیو کم میکنیم این رضای بوق...:mrgreen:
نمیشه عزیز.
خوب من قبلا با دو مرور گر نبرد افکار بازی میکردم و خیلی هم اکانت داشتم
انگار مال من مشکل داره نمیشه.یه جا کلیک میکنم دوباره بک میخوره به یکی از اک ها و از دو تا مرورگر یه جا لاگ میکنه.
دوستان از بحث نبرد افکار در بیایید ما یه غلطی کردیم>>>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alirasibonab[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]miladgh[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]چیزی که خیلی واضحه هردوش یه نفره[/div][/quote]
نمیشه عزیز.
خوب من قبلا با دو مرور گر نبرد افکار بازی میکردم و خیلی هم اکانت داشتم:mrgreen:[/div][/quote]
انگار مال من مشکل داره نمیشه.یه جا کلیک میکنم دوباره بک میخوره به یکی از اک ها و از دو تا مرورگر یه جا لاگ میکنه.
دوستان از بحث نبرد افکار در بیایید ما یه غلطی کردیم>>>>
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.