من همون اول گفتم اسپانیا پیر شده و نمیتونه تا نیمه نهایی بره بالا
پس با این حال از مرخله گروهی صعود نمی کنه اگرم بکنه
با یران میوفته
ایرانم قویه 6 تاییش می کنه
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]al.ha[/b][/div][div]من همون اول گفتم اسپانیا پیر شده و نمیتونه تا نیمه نهایی بره بالا[/div][/quote]:lol::lol::lol:
پس با این حال از مرخله گروهی صعود نمی کنه:mrgreen::mrgreen::mrgreen: اگرم بکنه
با یران میوفته
ایرانم قویه 6 تاییش می کنه:mrgreen::mrgreen:
من همون اول گفتم اسپانیا پیر شده و نمیتونه تا نیمه نهایی بره بالا
پس با این حال از مرخله گروهی صعود نمی کنه اگرم بکنه
با یران میوفته
ایرانم قویه 6 تاییش می کنه
ولی با این وضعی که دیشب 5 تا خورد ایرانم شاید شیش تاییش کنه
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div]من همون اول گفتم اسپانیا پیر شده و نمیتونه تا نیمه نهایی بره بالا[/div][/quote]:lol::lol::lol:
پس با این حال از مرخله گروهی صعود نمی کنه:mrgreen::mrgreen::mrgreen: اگرم بکنه
با یران میوفته
ایرانم قویه 6 تاییش می کنه:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol: ولی با این وضعی که دیشب 5 تا خورد ایرانم شاید شیش تاییش کنه:lol::lol:
لازم نیست واسه هر بازیه جام جهانی 20 تا تاپیک بزنید
یدونه تاپیک بزنید کلا در مورد جام جهانی همه بحث برسی ها رو اون جا بکنید
چشم!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]لازم نیست واسه هر بازیه جام جهانی 20 تا تاپیک بزنید:|
یدونه تاپیک بزنید کلا در مورد جام جهانی همه بحث برسی ها رو اون جا بکنید
[/div][/quote]
چشم!:oops::oops:
داداش اگه هلند 100 تا گل هم میزد باز هم نمیتونست انتقامی بگیره . چون باخت تو فینال و از دست دادن قهرمانی جام جهانی خیــــــــــــــــــــــــــــــلی بدتر از یه باخت تو مرحله گروهی هست که تاثیر چندانی نداره ( یعنی بازم اسپانیا میتونه بره دور بعد )
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]انتقام دور قبل رو گرفت تو فینال [/div][/quote]
داداش اگه هلند 100 تا گل هم میزد باز هم نمیتونست انتقامی بگیره . چون باخت تو فینال و از دست دادن قهرمانی جام جهانی خیــــــــــــــــــــــــــــــلی بدتر از یه باخت تو مرحله گروهی هست که تاثیر چندانی نداره ( یعنی بازم اسپانیا میتونه بره دور بعد )
من دلم ب حال کاسیاس میسوزه
طفلی خیلی خیط شد
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]انتقام دور قبل رو گرفت تو فینال [/div][/quote]
داداش اگه هلند 100 تا گل هم میزد باز هم نمیتونست انتقامی بگیره . چون باخت تو فینال و از دست دادن قهرمانی جام جهانی خیــــــــــــــــــــــــــــــلی بدتر از یه باخت تو مرحله گروهی هست که تاثیر چندانی نداره ( یعنی بازم اسپانیا میتونه بره دور بعد ) [/div][/quote]
من دلم ب حال کاسیاس میسوزه :cry:
طفلی خیلی خیط شد :roll:
طفلی خیلی خیط شد
اما چیزی از ارزش های کاسیاس کم نمیکنه . بازم هممون معتقدیم که برای بهترین دروازبان باید سراغ کاسیاس رو گرفت . اون اواخر بازی هم 2 تا شوت پشت سر هم رو گرفت که تقریبا جبران اشتباهش رو کرد . ماشاالله پی کی هم که فقط مثه ماست هیچ کاری نمیکنه . من موندم چطور این بازیکن رو به عنوان یکی از بهترین مدافعا میشناسن . فقط به خاطر بازی دیشبش نمیگم . کلا خیلی بازیش مزخرفه
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]انتقام دور قبل رو گرفت تو فینال [/div][/quote]
داداش اگه هلند 100 تا گل هم میزد باز هم نمیتونست انتقامی بگیره . چون باخت تو فینال و از دست دادن قهرمانی جام جهانی خیــــــــــــــــــــــــــــــلی بدتر از یه باخت تو مرحله گروهی هست که تاثیر چندانی نداره ( یعنی بازم اسپانیا میتونه بره دور بعد ) [/div][/quote]
طفلی خیلی خیط شد :roll:[/div][/quote]
اما چیزی از ارزش های کاسیاس کم نمیکنه . بازم هممون معتقدیم که برای بهترین دروازبان باید سراغ کاسیاس رو گرفت . اون اواخر بازی هم 2 تا شوت پشت سر هم رو گرفت که تقریبا جبران اشتباهش رو کرد . ماشاالله پی کی هم که فقط مثه ماست هیچ کاری نمیکنه . من موندم چطور این بازیکن رو به عنوان یکی از بهترین مدافعا میشناسن . فقط به خاطر بازی دیشبش نمیگم . کلا خیلی بازیش مزخرفه
طفلی خیلی خیط شد
کاسیاس اگرم اون اشتباه رو نمی کرد بازم اسپانیا 4 تا میخورد زیاد فرقی به حالشون ننمی کرد
عجب
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]انتقام دور قبل رو گرفت تو فینال [/div][/quote]
طفلی خیلی خیط شد :roll:[/div][/quote]
کاسیاس اگرم اون اشتباه رو نمی کرد بازم اسپانیا 4 تا میخورد زیاد فرقی به حالشون ننمی کرد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.