مثلا تایپیک واسه تکسایه بهرامه
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/11/01 20:50:47
مثلا تایپیک واسه تکسایه بهرامه
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین (◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔) |
|
1391/11/01 21:00:44
آره ولی اهنگای دیگه گذاشتیممیتونی اسمو بزاری تکست های رپ inera@att.net |
|
1391/11/01 23:09:20
آها.... ساسی مانکن...مانکن...حسین مخته...مخته انگار که نه انگار که یه کسی تو دل تو هستش الان صبح شده منم می خوام که بکنم تو دل تو ورزش! یه میلیارد و دویست میلیون و صد و بیست و دو ارتش! اگه جمع بشن بازم نمی تونن منو بگیرن از قلبش آخه ساسی با تو خیلی هپییه محلم نمیذاره به بقیه تو رو دوس داره بهتمیگه میگه اگه بری خودمو میکنم تیکه تیکه بیا بدو...بدو...بدو...بدو...بدو...بد� �.. به من بده لباتو آخ...دلم کرده هواتو آخ...دلم کرده هواتو بیا...بیا...بیا...بیا...بیا...بی� � ...بیا پیشم بمون جوجویی وای دختر تو چقدر هولویی وای دختر تو چقدر هولویی آها... وای وای وای یه... ساسی مانکن پروداکشن دوست داری که من جیگرتو بخورم می گم به تو کپولم که بیا کنارم باش اره... ساسی تو رو دوست داره نمی تونه ترکت کنه دروغکی شک بهت کنه فقط با تو آره اره حسین دوست داره قلبم بسته بندی کنو بدو بذار توی فریزر نری نری گریه کنی یهویی ریمل چشمات بریزه ببین ددری مدری نداریم خبری نیست از تو کوشی شبم زنگ می زنم رد تماس می کنی تو گوشی وای در نیای تو قرو فری خانوم ناز بکنی و یهو بری آروم بپیچی به بازی یا بگی نمی شی تو رازی آره... بیا بدو...بدو...بدو...بدو...بدو...بد� � ... به من بده لباتو آخ...دلم کرده هواتو آخ...دلم کرده هواتو بیا...بیا...بیا...بیا...بیا...بی� � ...بیا پیشم بمون جوجویی وای دختر تو چقدر هولویی وای دختر تو چقدر هولویی ، آها جیگرتو بخورم می گم به تو کپولم که بیا کنارم باش آره... ساسی تو رو دوست داره و نمی تونه ترکت کنه دروغکی شک بهت کنه فقط با تو آره آره حسین دوست داره عکست شده روی دل من چاپ به من بوس بدهآره با سوس کچاپ دل و جونمو می کنم من با فدات بخوره تو سرم ایشالله درد و بلات ای وای حسین مخته می خوای تو سریع واسه همینم می زنی روسری همه به هم می گن که بهتر از ساسان نبوده تاحالا پسری بیا بدو...بدو...بدو...بدو...بدو...بد� � ... به من بده لباتو آخ...دلم کرده هواتو آخ...دلم کرده هواتو بیا...بیا...بیا...بیا...بیا...بی� � ..بیا پیشم بمون جوجویی وای دختر تو چقدر هولویی وای دختر تو چقدر هولویی ساسی مانکن پروداکشن تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
|
1391/11/01 23:12:47
این چیه گذاشتی رفیق
عدم نمایش بزن وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره.. sajjad.kurd |
|
1391/11/01 23:14:35
داداش مگه چشه
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
|
1391/11/01 23:18:31
همش چرتوپرت میخونه
اگه تونستی یه روز خوب میاد... از هیچکس رو بزار دمت گرم وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
|
1391/11/01 23:19:19
من با اینجور اهنگا حال نمیکنم!ساسی و مخته پخته خوشم نمیاد
inera@att.net |
|
1391/11/01 23:20:55
ای ول
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
|
1391/11/01 23:23:27
یه روز خوب میاد که مه همو نکشیم به هم نگاه بد نکنیم با هم دوست باشیم و دست بندازیم رو شونه های هم مث بچگیا تو دبستان هیچ کدوممون هم نیستیم بی کار در حال ساخت و ساز ایران واسه این که خسته نشی این بار من خشت می زارم تو سیمان بعد از این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون بعد از این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون موذن اذان بگو خدا بزرگه بلا به دور مامان امشب واسمون دعا بخون تا جایی که یادم این خاک همیشه ندا می داد یه روز خوب میاد که هرج و مرج نیست و تو شلوغی ها به هم شیرنی میدیم و زملبیا بامیه یه روز خوب میاد که هرج و مرج نیست و تو شلوغی ها به هم شیرنی میدیم و زملبیا بامیه خون می مونه تو رگ و اشنا نمیشه با اسمون و اسفالت دیگه فراره نمی کنه لخته نمی شه هیچ مادری سر خاک بچه نمی ره خونه پناه گاه نیست و بیرون جنگ وای از تو مث بم ویرونم یا اصن مث هیروشیما بعد بمب نمی دونم دارم اتیش می گیرم اینو می خونم شاید پیش خودت فک کنی دیونم ولی یه روز خوب میاد اینو می دونم راستی وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبی ها نا امن و خراب نیست همه چیز امن و امان کرم ها هم قلقلکمون میدن و می شیم شادروان اسمون به چه قشنگه کنار قبر سبزه چمنه هیچ مغزی نمی خواد در بره فقط اگه صبر داشته باشی حله اگه نبودم میخوا یه قول بدی بهم که هر سربازی دیدی گل بدی بهش دیگه هیچ مرغی پشت میله نیست هیچ زن ازاده ای بیوه نیست دخترم بابات داره میاد خونه برو واسه شام میز بچین سپاس و نظر فراموش نشه!!!!!!!! تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
|
1391/11/01 23:24:23
رفیق ترکوندی تایپکو دمت گرم
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
منوی کاربری
|
||