سلام بچه ها..
راستش به پیشنهاد یکی از دوستان کتیبه معرفت امسالو هم گذاشتم..
البته خیلی شبیه قبلی هست ..میدونم خودم
واسه همین شاید به اندازه پارسالی جذابیت نداشته باشه
ولی یادگاری میمونه خوبه.
بگردین اسمتون هست.
http://www.xum.ir/images/2014/06/13/%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D9%87_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D8%AA_%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_1393.jpg
امیدوارم از اینم استقبال بشه و کسی از دستم ناراحت نشه مثل پارسال که یه سری میگفتن اینجا جاش نیس و ...
خیلی هم توهم توهم شده!
ماشالله هرچی اسمتونو مینوشتم تموم نمیشدین..اسم بعضیاتونم که ماشالله جاده چالوس بود از بس دراز بود
تو نظرسنجی هم شرکت کنین و نظرم بزارین..ممنون
مدیر عزیز اگه مشکلی بود بگین تا خودم برطرف کنم و اگه خواستین حذف کنینبگین لطفا خودم عدم بزنم.مرسی
i love کتیبه معرفت
عالی بود
دمت گرم!!!
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]سلام بچه ها..
راستش به پیشنهاد یکی از دوستان کتیبه معرفت امسالو هم گذاشتم..
البته خیلی شبیه قبلی هست ..میدونم خودم:mrgreen:
واسه همین شاید به اندازه پارسالی جذابیت نداشته باشه
ولی یادگاری میمونه خوبه.
بگردین اسمتون هست.:)
http://www.xum.ir/images/2014/06/13/%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D9%87_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D8%AA_%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_1393.jpg
اینم کتیبه معرفت پارسال8-)
http://www.xum.ir/images/2014/06/13/%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D9%87_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D8%AA.jpg
امیدوارم از اینم استقبال بشه و کسی از دستم ناراحت نشه مثل پارسال که یه سری میگفتن اینجا جاش نیس و ...
خیلی هم توهم توهم شده!:?
ماشالله هرچی اسمتونو مینوشتم تموم نمیشدین..اسم بعضیاتونم که ماشالله جاده چالوس بود از بس دراز بود:lol:
تو نظرسنجی هم شرکت کنین و نظرم بزارین..ممنون;)
مدیر عزیز اگه مشکلی بود بگین تا خودم برطرف کنم و اگه خواستین حذف کنین:roll:بگین لطفا خودم عدم بزنم.مرسی[/div][/quote]
i love کتیبه معرفت:mrgreen::mrgreen::lol::lol:
عالی بود
دمت گرم!!!
ای بابا عجب گیری کردیم از دست شما دوتا بینگولا
حالا بینگو خان بیا و مردونگی کن اسمتو تو کتیبه معرفت با این یکی بینگو تقسی کن ..
تقسیم چرا؟اصلا همش مال بینگو جدید
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ای بابا عجب گیری کردیم از دست شما دوتا بینگولا:lol:
حالا بینگو خان بیا و مردونگی کن اسمتو تو کتیبه معرفت با این یکی بینگو تقسی کن ..:lol::lol:[/div][/quote]
تقسیم چرا؟اصلا همش مال بینگو جدید :shock:
ای بابا عجب گیری کردیم از دست شما دوتا بینگولا
حالا بینگو خان بیا و مردونگی کن اسمتو تو کتیبه معرفت با این یکی بینگو تقسی کن ..
عدم بزن شکلکارو
اون برا تو شد..خیالت راحت راحت شد
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]b¡ngo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ای بابا عجب گیری کردیم از دست شما دوتا بینگولا:lol:
حالا بینگو خان بیا و مردونگی کن اسمتو تو کتیبه معرفت با این یکی بینگو تقسی کن ..:lol::lol:[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
عدم بزن شکلکارو:evil:
اون برا تو شد..خیالت راحت راحت شد:lol:
برا اینکه شما پارسال نبودی تو انجمن!
بودی؟؟
اگه بودی من اسمتو پارسال میدیدم حتما!
من که بودم
اون پارسالیه تموم شد رفت پی کارش..
انتقاد دارین از اون برین تو تاپیک اون
پیداش کنین اول
دیگه هم اسپم ندید
مخصوصا تو بینگو تقلبی چینی
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قشنگ بود ولی تو دومی نبودم. [/div][/quote]
برا اینکه شما پارسال نبودی تو انجمن!
بودی؟؟
اگه بودی من اسمتو پارسال میدیدم حتما![/div][/quote]
من که بودم:|[/div][/quote]
اون پارسالیه تموم شد رفت پی کارش..
انتقاد دارین از اون برین تو تاپیک اون:mrgreen:
پیداش کنین اول:mrgreen:
دیگه هم اسپم ندید
مخصوصا تو بینگو تقلبی چینی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.